Îngerii intuiţiei

Idee- forţă: „Creez realitatea din jurul meu cu ajutorul gândurilor pline de iubire pură, divină.”


Simbolism:
Torţa pe care o poartă aceşti îngeri este simbolul iluminării intuitive. Focul intuiţiei poate deschide poarta dintre lumea vizibilă şi cea invizibilă. Aceşti îngeri ne permit accesul la o cunoaştere profundă, care este ascunsă, printre altele, în memoria celulelor.

Funcţia angelică: ei le oferă ocazia tuturor oamenilor să aibă acces la tărâmurile paradisiace.

Darurile spirituale pe care ni le oferă:
aceşti îngeri ne pot ajuta să înţelegem adevărata natură a oamenilor şi a situaţiilor; ne ajută să ne dezvoltăm intuiţia şi să avem încredere în ceea ce simţim; ne ajută de asemenea să experimentăm viaţa şi prin prisma altor dimensiuni.

Intuiţia este capacitatea noastră de a avea acces la propriile noastre percepţii interioare. Funcţia ei nu este raţională, căci intuiţia vine din profunzimile fiinţei noastre. Ea este precursorul gândirii raţionale şi este asociată de cele mai multe ori cu ceea ce noi simţim. Intuiţia este abilitatea noastră de a percepe ceva ca fiind adevărat, cu o certitudine care vine din adâncul fiinţei noastre. Este cea mai reală, şi din anumite puncte de vedere, este modalitatea imediată de a percepe realitatea proprie şi a celorlalţi.

Îngerii intuiţiei ne ajută să acumulăm informaţii pe care apoi putem să le folosim în mod benefic pentru a creşte şi a ne dezvolta. Inconştient noi ne folosim intuiţia aproape tot timpul ca  pe o modalitate de a şti dacă cineva sau ceva este potrivit pentru noi sau dacă suntem în siguranţă. Noi ne putem trezi această calitate prin trezirea conştiinţei şi prin a ţine cont tot mai mult de vocea noastră interioară.

Îngerii ni se revelează adesea cu ajutorul imaginilor, pe care noi apoi le interpretăm cu minţile noastre raţionale. Dar pentru a fi capabili să percepem mesajele pe care le primim din lumile angelice  ne este necesară o focalizare clară a intuiţiei. Este necesar să fim capabili să citim semnele filtrându-le cu ajutorul raţiunii, şi decodându-le.

Îi rugăm pe aceşti îngeri ai intuiţiei să trezească în noi capacitatea de a fi intuitivi şi să ne ajute să ştim cum să folosim acest dar. Asta înseamnă că e necesar ca noi să vrem  să recunoaştem proiecţiile propriilor noastre emoţii asupra oamenilor şi asupra lumii înconjurătoare. Astfel de proiecţii adesea ne pot împiedica în a vedea o situaţie cu claritate. Îi putem ruga pe aceşti îngeri să ne ajute să avem această capacitate de a percepe situaţiile cu claritate şi puritate.

Viziunea clară şi intuiţia sunt daruri pe care le au misticii şi care pot fi trezite de către oricine apreciază acest mod de cunoaştere, deşi acestea nu au fost apreciate la adevărata lor valoare în occident până de curând. Aceşti îngeri ne pot oferi realizarea unuia din darurile noastre înnăscute doar dacă noi alegem să asimilăm acest dar pentru noi înşine.

yogaesoteric 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More