Îngerii sunt printre noi

Modalităţi practice de contactare a entităţilor angelice

 

Vă aşezaţi pe un scaun, cu faţa către nordul magnetic, cu spatele drept, tălpile pe sol, paralele între ele, fără să se atingă, palmele pe genunchi (dacă puteţi realiza confortabil o postură yoga de meditaţie, puteţi realiza acea postură). Închideţi ochii, vă relaxaţi global, îndepărtaţi orice fel de gânduri, şi vă liniştiţi cât mai mult. Consacraţi din tot sufletul toate fructele acestui exerciţiu spiritual lui Dumnezeu Tatăl.

Împreunaţi apoi mâinile în faţa pieptului, ca pentru rugăciune, şi cu multă sinceritate şi iubire spuneţi rugăciunea „Tatăl Nostru” de trei ori, cu voce tare. După aceasta, rugaţi-L pe Dumnezeu să vă ajute să contactaţi telepatic lumea angelică, prin imaginea pe care o aveţi în faţă (vă recomandăm să folosiţi imaginile simbolice asociate diferiţilor îngeri, dar nu de pe ecranul calculatorului! Tipăriţi în prealabil aceste imagini, de preferinţă la o imprimantă color).

Deschideţi ochii şi priviţi cu atenţie imaginea simbolică. Nu neglijaţi nici un detaliu, admiraţi-i frumuseţea şi urmăriţi să simţiţi efluviile de energie benefică ce vă cuprind gradat întreaga fiinţă. Rostiţi totodată şi ideea-forţă asociată acelor îngeri, pe care o găsiţi ca motto al prezentării, care va atrage graţia respectivei fiinţe angelice asupra voastră.

Pe măsură ce simţiţi prezenţa divină a îngerului, puteţi să treceţi la următoarea etapă. Închideţi acum ochii şi, trăind cât mai intens starea specifică ce v-a fost transmisă, cereţi acelui înger să vă ajute în situaţia concretă de viaţă pe care doriţi să o rezolvaţi. Gândiţi-vă apoi că sunteţi deja în momentul în care aţi obţinut ceea ce aţi cerut. Bucuraţi-vă că totul este aşa cum aţi vrut. Mulţumiţi în final, plini de recunoştinţă, lui Dumnezeu şi îngerului cu care aţi comunicat, deschideţi uşor ochii şi treceţi gradat la alte activităţi. Nu este neapărat nevoie să aveţi o problemă! Puteţi contacta entităţile angelice chiar şi numai pentru bucuria de a le cunoaşte şi de a le simţi prezenţa.

Fiţi atenţi la inspiraţiile care vor apărea ca urmare a rugăciunilor voastre, la conjuncturile de viaţă care pot fi de multe ori răspunsuri pentru întrebările pe care le-aţi pus. Dacă, în timp ce vă rugaţi, constataţi că primiţi chiar atunci răspunsuri concrete, este bine să le notaţi imediat după aceea într-un caiet pe care va trebui să îl aveţi la îndemână. Acest exerciţiu simplu trebuie reluat zilnic, până când observaţi că aţi obţinut ceea ce v-aţi propus.

În afara atingerii acestui scop, puteţi fi siguri că aveţi de acum înainte un nou şi minunat prieten divin, care va fi mereu alături de voi atunci când îl veţi chema. Vă rugăm să ne scrieţi rezultatele la care aţi ajuns, reuşitele, dificultăţile, bucuriile voastre, pentru a putea să vă ajutăm în continuare pe această minunată cale pe care aţi pornit.
 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More