Poziţie pentru o penetrare mai adâncă

Multe cupluri preferă posturile de penetrare prin spate (postura câinelui). Cea mai cunoscută este postura în care femeia îngenunchează în patru labe şi bărbatul o penetrează prin spate. Avantajul acestei posturi pentru femeie este acela că poate experimenta o penetrare adâncă şi o excelentă stimulare a punctului G.

Bărbatul este de asemenea plăcut impresionat de unduirea spatelui iubitei sale şi de fesele ei. În această poziţie el poate să-i cuprindă sânii şi să-i maseze uşor, să-i atingă clitorisul şi să-l stimuleze prin mângâiere, sau poate să-i cuprindă coapsele, realizând astfel o penetrare mai adâncă. Mişcările de „du-te vino” şi cele circulare pot fi realizate de ambii iubiţi, iar penetrarea poate fi lentă realizând o cursă lungă, sau în forţă, ambele fiind extrem de excitante atât pentru femeie cât şi pentru bărbat.

Cuplurile pot adopta şi alte poziţii sexuale de penetrare adâncă, de exemplu poziţia în care femeia este întoarsă cu spatele la el şi aşezată deasupra coapselor lui, sau când ea îngenunchează pe pat sau se lasă penetrată de penisul lui erect. Alte variante care sporesc plăcerea pot fi adoptate de ambii iubiţi folosindu-şi imaginaţia, de exemplu dacă bărbatul este aşezat pe un scaun iar iubita lui este aşezată cu spatele la el deasupra lui, sau ambii iubiţi sunt sub duş, etc.

Dar maximum de plăcere nu rezultă în mod necesar din maximum de stimulare erotică. Adesea un cuplu poate să obţină mai multă plăcere din posturile în care ei angrenează mai puţină energie sexuală, dar mai multă energie afectivă, când se sărută sau se îmbrăţişează. Penetrarea prin spate atunci când cei doi sunt culcaţi pe aceeaşi parte, precum două linguri aşezate într-un set, poate fi de asemenea foarte romantică. Femeia îşi întoarce capul către iubitul ei care o sărută cu dragoste, în timp ce el îi mângâie cu o mână sânii, iar cu cealaltă clitorisul. În această poziţie, trupurile lor au cea mai mare suprafaţă de contact, ceea ce aduce un plus de plăcere şi de bucurie.
 
Citiţi şi:

Plăcerea de a face dragoste

Orgasmul prelungit vă face mai frumoşi, mai fericiţi, mai sănătoşi

 
yogaesoteric

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More