INSP: Jumătate dintre românii testați după vaccinarea anti-covid-19 au fost depistați pozitivi

Conform unui document emis de Institutul Național de Sănătate Publică, aproape jumătate dintre românii testați pentru coronavirus (ori cu metoda PT-PCR, ori cu cea antigenică, rapidă) după ce au fost vaccinați anti-covid-19, au fost depistați pozitivi.

Aceste date au fost comunicate într-o adresă oficială a INSP, ca răspuns la o cerere făcută de o femeie. Documentul ridică semne clare de întrebare în privința eficacității vaccinurilor, mai cu seamă în contextul în care autoritățile au început să ofere privilegii speciale celor vaccinați, sub pretextul că aceștia „nu transmit virusul”.

Medicii și producătorii de vaccinuri admit că serurile nu protejează de infectare, ci cel mult asigură o formă mai ușoară a bolii.

Maimuţele şi bananele – un experiment asupra alterării comportamentului

Pe măsură ce se adună tot mai multe date despre consecinţele teribile ale vaccinării anti-covid – numeroase afecte adverse grave şi decese – una dintre întrebările la care merită să reflectăm este următoarea: cum au fost convinşi oamenii să se vaccineze în masă cu un produs experimental îndoielnic, pentru a se proteja de o boală asemănătoarei gripei sezoniere?

Iată povestea unui experiment de inducere a unor comportamente alterate și, dacă încă mai aveți conștiința trează, veți înțelege ceea ce se petrece acum.

Într-o cușcă, cercetătorii au închis 5 maimuțe. În mijlocul cuștii era așezată o scară iar în vârful scării, evident banane. Poftă mare la libertatea de a mânca banane… Dar când o maimuțică începea să urce scara, îngrijitorii le udau pe celelalte 4 cu apă foarte rece! Și pentru că gestul s-a repetat de fiecare dată, maimuțele s-au prins că suferința lor se datorează conspiraționistei care voia banane.

Așa că la fiecare încercare a unei surate de a urca scara pentru că voia banane, celelalte imediat o luau la bătaie până când nefericitei pofticioase îi trecea cheful de fructul cel bun (unii pot numi aceasta libertatea de a fi și de a-ți exprima nativitatea speciei). Din acel moment, cercetătorii nu au mai udat primatele și, treptat, cu toată pofta, nicio maimuță nu a mai încercat să urce scara.

Experimentul însă nu s-a oprit aici. Una dintre maimuțele din experiment a fost înlocuită cu o maimuţă „nouă” și „normală”! Evident cea noua și „neatârnată” s-a repezit pe scară să ia bananele. Instantaneu, forța civică a luat-o la bătaie, până când și acesteia i-a trecut pofta de banane. Doar că de data aceasta, stimulul opresiv – apa rece – nu a mai apărut.

După ce această maimuță a prins ideea că este bătută dacă urcă pe scară, o altă maimuță dintre cele de la început a fost înlocuită cu una nouă și visătoare la banane. Evident, povestea se repeta: poftă de banane, bătaie, nu mai vreau banane (rezultatul)… A mai fost înlocuită o maimuță dintre cele de la început, și scenariul s-a repetat pas cu pas.

La final, în cușcă nu a mai fost nicio maimuță din primele cinci, ci numai maimuțe care nu au fost niciodată pedepsite cu apă rece. Dar, de fiecare dată când era adusă o maimuță nouă care voia să urce la banane, celelalte îi aplicau acelaşi tratament.

Experimentul cu maimuțe s-a extins la întreaga umanitate. Oamenii au devenit maimuțele celor care fac experimente pe noi. Cușca este molima, bananele sunt simbolul libertății de a te exprima ca ființă umană.

Și ca să nu te exprimi liber, pentru că ești închis în molimă, deci nu poți scăpa și ei vor să crezi că nu poți scăpa, la fiecare „derapaj” spre libertate, statul ți-a administrat corecția: frica de moarte / bătaie / amenzi / mască / pierderea libertății ca o necesitate a supraviețuirii… ca fiind noua normalitate.

Unora dintre cei care au urmărit să se opună, statul le-a închis gura prim media / instituţional / represiuni. Acum statul se retrage tiptil, maimuțele au deja comportamentul modificat, ele sunt cele care vor face treaba murdară a celor care au indus experimentul.

Însă pe oameni experimentul continuă chiar mai mult decât au testat pe maimuțe: a apărut recompensa. Dacă te vaccinezi, ai „voie” să fii liber, să urci la banane, iar cei nevaccinați sunt udați cu apa rece a lui „tu nu ai voie!”, când de fapt „ai voie” să fii liber. Înseamnă că niciodată nu ai fost liber. Ironia face că cei vaccinați s-au vaccinat ca să fie liberi, nu doar sănătoși.

Ori asta arată că experimentul a atins un maxim: oamenii se vaccinează ca să fie liberi, chiar dacă este posibil ca în 10 ani de acum încolo să le apară probleme majore de sănătate de la inocularea acestui ser și să moară. Experimentul a anihilat instinctul de conservare. În experimentul cu maimuțele, oamenii de știință erau „dumnezeii ” maimuțelor. Ei aveau dreptate, iar maimuțele, chiar dacă sunt iubitoare de banane, s-au aliniat.

Priviți în jur: în conştiinţa turmei a fost inoculată ideea că medicii împreună cu știința farmaceutică sunt dumnezeii salvării, cu toate că realitatea obiectivă spune altceva. Ei sunt părtași la experiment, pentru că au jucat un rol principal (chiar dacă unii dintre ei au fost doar instrumente) în instituirea acestei nebunii, fiind chiar plătiți pe cap de covidat viu sau mort…

Ei sunt maimuțele care aduc dictatura: „nu ai voie că ești asimptomatic / netestat / nevaccinat” uitând că, atunci când experimentul se va încheia… vor fi maimuțele sacrificate de cei care au generat experimentul…

Citiți și:
Peste 7.000 de persoane au fost confirmate cu covid după prima doză de vaccin, dintre care mai mult de 2.600 în ultimele două săptămâni
Drosten – autorul testului covid şi doctor în şarlatanie (I)
Paradoxuri Covid. Oricine moare pozitiv la testul covid, moare din cauza covid-ului! Oricine moare după vaccinarea anti-covid, nu moare din cauza vaccinului!

 

yogaesoteric
20 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More