Nu cumva lăcomia companiilor va prelungi pandemia?

Pfizer și Moderna au folosit bani publici americani pentru cercetarea științifică necesară dezvoltării tehnologiilor „lor” genetice. BioNTech – bani publici germani. AstraZeneca – bani publici europeni.

Am ajuns să știm asta pentru că Biden s-a trezit vorbind – a propus renunțarea temporară la proprietatea industrială asupra formulelor aproape magice ale serurilor celor trei, pe motiv că producția lor este lentă și scumpă.

Cei trei, plus bilgheiț (aflat într-o pauză de preocupare pentru divorțul de melindu’), au sărit de fund în sus, accentuând pledoaria cu efectul TINA – fără Big Pharma, viața e pustiu.

Acum vine și Stiglitz care, într-un articol intitulat „Nu cumva lăcomia companiilor va prelungi pandemia?”, atrage atenția că cei trei au pre-contracte cu SUA, UE și alte state mari și bogate până în 2024, adică au vânzarea flacoanelor cu poțiunea magică asigurată, dar numai cu condiția persistenței pandemiei.

Zic eu că, pentru a le supraviețui vânzările și a le prospera managerii și acționarii celor trei, fac cumva să supraviețuiască panica și impun segregarea pe criterii sanitare, chiar cu riscul creării unei noi clase de ciumați – nevaccinații.

Divide et impera, remember?

Pașaportul / certificatul / adeverința „verde” nu este despre libertatea de circulație sau despre repornirea economiei, ci despre o nouă resursă de date cu caracter personal, adică despre un nou și nelimitat flux de „surplus comportamental” cu ajutorul căruia să putem fi mai bine remodelați și mai precis controlați, surplus colectat, de această dată, chiar din interiorul trupului înțepatului.

Subsidiar, aceste țidule verzi sunt despre necesitatea ca Big Pharma să își vândă poțiunea magică și să producă profitul atât de ardent dorit de investitorii la bursă.

Bine, mai este și interesul existențial de a ține sub preș (până la momentul prescripției) gunoiul conflictelor de interese și mizeria corupției, a sponsorizărilor medicilor și a lobby-ului politic, dar cine se îndoiește de onestitatea acestor eroi ai luptei pentru siguranța noastră, de caracterul angelic al acestor războinici cu „acest virus nenorocit”?

Nici Barna nu poate fi culpabil de fraudă cu fonduri europene, nici Clotilde nu are nimic să își reproșeze în frauda electorală cu ajutorul căreia a ajuns primar de sector, nici bilgheiț sau Fauci nu au de ce să își pună cenușă în cap pentru fraudă sanitară și conflicte de interese…

Chiar, nu a observat nimeni că eroii luptei anti-corupție, atât cei care s-au urcat pe valul protestelor anti-„ciuma roșie”, cât și cei care au format valul (flatantă „calitate”, într-adevăr…) sunt unii și aceiași cu eroii măștii inutile, ai serurilor experimentale și ai luptei contra noilor ciumați, nevaccinații?

PS: Un amic, Paul Costea, spunea într-un comentariu la postările mele plicticoase și arogante, că serurile experimentale anti-covid (ilegal denumite „vaccinuri”) sunt autorizate temporar, în considerarea situației de urgență artificial creată, deci este musai ca situația de urgență să fie artificial prelungită. Și avea dreptate.

Ministerul român al Sănătății a declarat că, în 2020, dintr-un număr de 26.106 decese ștampilate covid, doar 227 au fost exclusiv și confirmat din cauza covid. Un număr de cca 6000 de cazuri au fost doar suspecte de covid. Au fost și cca 3000 de cazuri cu virus NEidentificat. Restul au fost cazuri în care covid a fost cauza secundară (omul a murit de alte boli…).

Ministerul nu a spus, încă, ce număr de decese a fost cauzat de închiderea de facto a 80% din capacitatea de tratament a sistemului spitalicesc, de întârzierea sau ratarea unor operații, de lipsa de bani pentru boli cronice etc. Astea intră în cadrul disonanței cognitive a enoriașilor cultului sănătoșilor – așa ceva nu „se” există, ca girafa din bancul cu olteanul…

Autor: Gheorghe Piperea

Citiți și:
Cum se manipulează certificatele de deces Covid-19
Vaccinurile omoară mai mulți oameni decât covid. STUDII
Avocatul Piperea vorbește despre un Nürnberg al profitorilor pandemiei

 

yogaesoteric
20 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More