Întâlnire paranormală în spațiu

de profesor yoga Gregorian Bivolaru
 

Această tehnică simplă, deosebit de frumoasă, este foarte adecvată mai ales pentru cuplurile romantice, pline de dragoste, pasionale, în special atunci când, prin forța împrejurărilor, sunt nevoite pentru un anumit interval de timp să se separe fizic la sute sau mii de kilometri distanță. Cei doi iubiți se pot regăsi psihic în timp și spațiu pentru a fuziona amoros, afectiv, mental și spiritual în mod paranormal.

Ne alegem de comun acord, împreună cu iubitul/iubita, locul, data și ora întâlnirii. Pentru ca reușita să fie deplină, fiecare poate folosi o fotografie a iubitului/iubitei, aflat exact în locul, în camera, în orașul în care va fi la data și la ora când au stabilit să realizeze întâlnirea paranormală în spațiu. Prin urmare, fiecare dintre cei doi se va fotografia exact în locul în care va rămâne nemișcat (în aceeași poziție din fotografie) în momentul întâlnirii paranormale în spațiu. Apoi va oferi celuilalt fotografia, care va fi așezată în dreptul ochilor, pe un perete, pentru a se putea realiza concentrarea vizuală asupra ei.

Cu 15-20 de minute mai devreme de ora întâlnirii stabilite, amândoi se așază în locul pe care l-au stabilit cu precizie dinainte și realizează câteva respirații simple, de energizare psihică și calmare. În tot acest interval (al realizării respirațiilor) se plasează, fără să se apese deloc, mâna stângă direct pe piele, în regiunea inimii, iar mâna dreaptă, de asemenea fără se apese, peste mâna stângă, urmărind să se simtă cât mai clar pulsațiile inimii, timp de 5 minute.

Respirația profundă, naturală și neforțată de energizare psihică și calmare constă dintr-o inspirație profundă (abdominal, toracic și clavicular), firească, realizată în intervalul a șase pulsații cardiace, urmată apoi de o retenție pe plin realizată în intervalul a trei pulsații cardiace, după care se va realiza expirația în intervalul a alte șase pulsații cardiace și apoi o retenție pe vid, pe intervalul a alte trei pulsații cardiace.

În continuare, cei doi iubiți vor urmări să intre cât mai bine în subtilă rezonanță empatică, concentrându-se fiecare intens, timp de 7-8 minute asupra imaginii din fotografie. În acest timp, fiecare va căuta să resimtă o stare afectivă, amoroasă, interioară, cât mai asemănătoare cu cea pe care o are atunci când cel iubit este prezent fizic („în carne și oase”).

Dacă pentru început pare greu și complicat să comunice amândoi simultan, se poate stabili să acționeze pe rând, fiecare. În felul acesta, de exemplu, între orele 12-12.15, persoana A se va deplasa paranormal în spațiu și va veni la persoana B, care va urmări să simtă empatic tot ceea ce A îi transmite în acest interval de timp. După aceea, între orele 12.15-12.30, va fi rândul lui B să se deplaseze paranormal în spațiu. Așadar persoana B va veni la A, care va urmări să resimtă empatic tot ceea ce B îi transmite timp de cincisprezece minute.

După ce au loc aceste excepționale întâlniri paranormale în spațiu, fiecare va scrie pe larg tot ceea ce a simțit atunci când a fost „vizitat” paranormal. De asemenea, va nota tot ceea ce a urmărit să transmită atunci când l-a „vizitat” paranormal pe celălalt. Când se vor întâlni după câtva timp, vor putea confrunta fiecare, în caietul de însemnări intime al celuilalt, ceea ce au transmis și ceea ce au simțit în urma acestei întâlniri paranormale în spațiu. Astfel, ei vor putea avea confirmări obiective ale progresului lor.

Într-o fază ceva mai avansată, cei doi iubiți pot hotărî să se întâlnească în spațiu într-un loc în care niciunul dintre ei nu se găsește fizic. De exemplu, aleg de comun acord o bancă din parcul Cișmigiu, în București. Fiecare va avea exact aceeași fotografie a băncii, în cele două orașe în care se găsesc în momentul stabilit al întâlnirii, de exemplu, în Timișoara și Constanța. La o oră și la o dată pe care au hotărât-o dinainte (de exemplu 12.00 – 12.30), cei doi vor urmări să se deplaseze paranormal în spațiu la banca din fotografie, asupra căreia se vor concentra în prealabil pentru a obține o rezonanță subtilă cu locul de întâlnire. Apoi, ajungând paranormal în spațiu la locul din fotografie, așa cum au stabilit cu multă vreme înainte, vor rămâne acolo, strâns îmbrățișați (în plan subtil) timp de treizeci de minute. La capătul acestui interval de timp, revenind fiecare în orașul în care se află fizic, vor scrie cu lux de amănunte tot ceea ce au simțit, iar când se vor vedea față în față, vor putea să-și confirme prin lectură, unul altuia, realitatea percepțiilor lor subtile, de la respectiva „întâlnire” amoroasă paranormală.
 
Trimite o sferă de lumină

Când am ajuns să simțim ființa iubită, mentalizăm ferm și cu exactitate locul în care se găsește aceasta (în cazul în  care concentrarea mentală lasă de dorit, recurgem la o fotografie) și apoi ne vizualizăm și pe noi, ca și cum ne aflăm psihic și mental prezenți în același loc cu ea. Numai atunci când empatic simțim aceasta foarte bine, putem spune că întâlnirea paranormală are loc.

Atunci când imaginea celui la care ne deplasăm paranormal este suficient de clară, începem din ce în ce mai mult să îl percepem emoțional sau, cu alte cuvinte, empatic-telepatic. Îl simțim dizolvat, fuzionat euforic, afectiv în inima noastră. Gradat ne cuprinde o stare amoroasă de fericire și de bine, un sentiment oceanic ne inundă întregul corp subtil energetic, de la cap până la picioare, făcându-ne să simțim o sferă diafană de energie ce ne amplifică iubirea cu mult în afara corpului fizic.

Odată ce suntem pe deplin cuprinși de acest sentiment de dragoste intensă, îi vom transmite intens, empatic, iubitului sau iubitei cu care suntem fuzionați interior, tot ceea ce aspirăm să îl facem să simtă minunat și binefăcător. Întregul nostru corp vital-psihic trebuie să participe la această sărbătoare din plin, la această unire subtilă și paradisiacă. Dacă dorim ca ceea ce îi transmitem să îl ajute pe celălalt la toate nivelurile ființei (inclusiv fizic), atunci îi trimitem toată această energie a iubirii în spațiul unei sfere alb strălucitoare de lumină pe care o dirijăm ferm în locul precis în care găsește.

Atunci când vrem să simțim din punct de vedere subtil empatic exact ceea ce ne transmite celălalt, rămânem într-o stare de vid mental receptiv, lipsiți de gânduri și căutăm să ne menținem cât mai deschiși psihic, mental, spiritual, pentru a recepționa cât mai bine stările și trăirile subtile pe care acesta le transmite. Rămânem astfel 20 de minute sau mai mult, dacă simțim stări afective elevate și foarte intense.
 
Împreună și în vise

Această tehnică are multe conexiuni cu telepatia și realizată la unison cu ființa iubită ne dinamizează extraordinar de ușor puterea de emisie și recepție telepatică. În fazele de început, ea trezește și amplifică o stare deosebit de intensă de empatie la mare distanță, dinamizează tele-emoția (simțirea profundă la distanță a emoțiilor).
Această aparent joacă telepatică-empatică dintre cei doi iubiți poate să contribuie uluitor de repede la dezvoltarea puterilor paranormale benefice și facilitează dinamizarea și armonizarea energiilor în ființă.

Practica perseverentă a întâlnirilor paranormale în spațiu ne pregătește în mod plăcut și fără pericole pentru stările de proiecție conștientă în universul paralel subtil, astral. Unele cupluri care realizează această tehnică vor descoperi adesea că se întâlnesc și în vis, exact în aceeași zi după ce a avut loc o întâlnire paranormală în spațiu.

Este indicat să păstrați pe deplin secretul acestor experiențe de întâlnire paranormală în spațiu. Dacă totuși vreți să discutați cele remarcate și cu alții, vă recomandăm să o faceți numai cu persoane în care aveți încredere și sunt avizate, pentru că nu oricine poate să înțeleagă și să aprecieze la justa valoare ceea ce realizați și trăiți atunci. Caietul în care vă notați stările de la astfel de întâlniri paranormale în spațiu va fi ținut departe de priviri indiscrete.
 
Articol preluat din Revista Yoga Magazin nr. 63

Citiţi şi:

Călătorie astrală prin metode yoghine

Revelaţii referitoare la modul în care se realizează fuziunile amoroase în lumea de dincolo (UNIVERSUL ASTRAL)


yogaesoteric
5 iunie 2014


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More