Întâlnirea de gradul III de la Voronezh

Una dintre cele mai cunoscute şi mai înspăimântătoare întâlniri de gradul III s-a petrecut în toamna anului 1989, în Voronezh, pe atunci un oraş al Uniunii Sovietice. Spre deosebire de incidentul de la Roswell, Statele Unite, de această dată au existat martori direcţi, iar mărturiile la unison ale acestora nu au făcut decât să şocheze opinia publică internaţională şi să adâncească un mister şi aşa destul de controversat.
 
Povestea extratereştrilor de la Voronezh este povestită de câţiva martori, printre care mai mulţi copii, care au susţinut că au văzut aterizând o navă din care au coborât mai multe entităţi hominide însoţite de un robot. Contrar opiniei generale, conform căreia omuleţii verzi sunt de statură mică şi au craniile disproporţionat de mari faţă de restul corpului, relatările martorilor oculari descriu o apariţie cu totul şi cu totul neobişnuită.
 

Creaturile aveau în jur de 3 metri şi, în ciuda înălţimii lor, aveau capetele neobişnuit de mici. În acelaşi timp, nava a fost descrisă ca având forma unei sfere mari şi strălucitoare.


Citiți și:

O surprinzătoare suită de întâlniri de gradul trei ce a avut loc în Triunghiul Bermudelor (I)

OZN – Ipocrizia puterii

Desecretizarea fenomenului OZN la scară mondială

 

yogaesoteric
5 februarie 2017

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More