Interdicţii pentru cei vaccinaţi. Japonia interzice donarea şi transferul de sânge de către persoanele vaccinate împotriva corona virusului

Donarea de sânge de către persoanele vaccinate anti-covid este sub analiza specialiștilor din Japonia. Potrivit autorităților, persoanele vaccinate nu vor mai putea dona sau să transfere sânge altor persoane.
La baza acestei decizii se află o posibilă diferență observată la nivelul sângelui după vaccinarea anti-covid a unui pacient.

Dorim să exprimăm recunoștința noastră sinceră pentru înțelegerea și cooperarea dvs. în ceea ce privește donarea de sânge. Referitor la criteriile de acceptare pentru donarea de sânge pentru cei care au fost vaccinați cu noul coronavirus, suntem în proces de evaluare și, eventual, de a lua în considerare această posibilitate în țară, așa că vă rugăm să înțelegeți că ne vom abține de la a dona sânge până când vor fi stabilite criteriile.

Vă mulțumim pentru cooperare. În plus, standardul va fi decis până la începerea vaccinării pentru publicul larg și, odată ce va fi decis, vă vom informa pe site din nou. Așteptăm cu nerăbdare sprijinul dvs. continuu în viitor”, a declarat Societatea Crucii Roșii din Japonia, conform puterea.ro.

Decizia Japoniei este prima de acest fel la nivel mondial. Măsura ar urma să fie analizată de specialiștii japonezi care vor stabili dacă vaccinul anti-covid are, într-adevăr, o influență asupra sângelui.

UPDATE: Conform ultimelor informații apărute pe site-ul Crucii Roșii din Japonia, interdicția pentru donare sau transfer de sânge din partea celor vaccinați are loc pentru o perioadă de 48 de ore de la vaccinare, nu mai este permanentă.

Citiţi şi:
Vaccinul de care oficialităţile sunt atât de entuziasmate prezintă riscuri serioase
Profesorul Christian Perronne despre vaccinul anti Covid-19: Există un risc real de a ne modifica pentru totdeauna genele…

yogaesoteric
22 mai 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More