N-au nimerit-o nici cu maneliștii pro-vaccinare. O puștoaică de 16 ani șterge pe jos cu Guvernul. Ea face referire la „psihopaţii” şi la o „ocultă” prin versurile ei anti-restricţii şi anti-globaliste

CAT SONNYA spune: „Opriți Planeta să Cobor”. Aproape 1 milion de vizionări în mai puțin de 2 săptămâni

Versurile și succesul unei puștoaice de 16 ani – Catinean Sonia Ioana / Cat Sonnya – îl fac pe Florin Cîțu să-și muște buzele. În primul rând pentru că, spre deosebire de el, puștoaica poate să vorbească limba română.

Apoi, pentru că Guvernul și aplaudacii lui, ca păcălicii Gheorghiță de la sculărie și Mîndruță de la bulangerie, se lăudau că vor aduce maneliștii la închipuita „Cântarea Vaccinului”, iar aceștia se pare că-i râd în nas, de sus.

În al treilea rând pentru că puștoaica a reușit în mai puțin de două săptămâni să obțină mult mai multe vizionări decât ar putea strânge Cîțu într-un an, cu toți trolli STS și SPP la un loc.

Fără a fi adepții genului muzical îmbrățișat de Cat Sonnya, totuși mulți români o felicită pentru curajul de a lua atitudine.

Citiți și:
Măsurile anti Covid sunt un plan eugenic de decimare a populației?
Chinezii râd în hohote de proștii care au luat în serios teatrul din Wuhan
Experţi împotriva isteriei COVID

yogaesoteric
22 mai 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More