Interviu cu dr. Adina Alberts despre faţa ascunsă a „pandemiei”

Deja o voce ascultată de români în aceste vremuri de haos generalizat, dr.Adina Alberts a răspuns întrebărilor site-ului oficialmedia.com și a dezvăluit câteva aspecte în totală contradicție cu unele declarații ale autorităților. Singura șansă pentru ca adevărul să învingă este ca oamenii verticali și bravi să se unească pentru a lupta laolaltă.

Reporter: Care este legătura dumneavoastră cu vaccinarea sau ce v-a determinat să creați o „mișcare” pe această temă? De ce luptă dr. Adina Alberts pentru o anumită direcție?

Dr. Adina Alberts: Am intrat în miezul problemei datorită părinților mei. Am doi părinți peste 80 de ani si am vrut să înțeleg mai bine aceste mecanisme ale vaccinurilor ARN mesager. Şi m-am îngrozit. Sincer nu mi-am putut imagina că am putea fi obligați să ne vaccinăm cu aceste seruri experimentale despre care cei mai mari profesori ai lumii medicale declară că sunt periculoase, acei profesori care nu sunt direct implicați în bunul mers al campaniei de vaccinare de milioanele de euro primite de la Big Pharma.

Eu am decis să informez corect. Știam că voi avea contestatari, dar nu mi-am putut imagina că aceștia sunt practic niște golani după cum se exprimă şi cum se manifestă. Mă așteptam la contestatari elevați, mă așteptam să fiu invitată să dezbatem idei medicale, chiar în contradictoriu. De altfel, atât timp cât eu, practic, ofer tuturor acces la informații reale și oficiale, informații ascunse cu bună știință de „presa liberă” din România, contestatarii lipsiți de argumente lovesc furibund în mine, în familia și cariera mea. Dar nu-i bai. Ce nu te doboară, te întărește. Repet. Nu sunt o antivaccinistă. Sunt doar pentru expectație și pentru testare informată a vaccinurilor obținute prin inginerie genetică, ARN mesager.

„Doamne, o să spun ceva ce poate o să vă îngrozească!”

Rep.: Înainte de a vorbi despre un vaccin este musai să fim amenințați de un pericol. Cum vede medicul Adina Alberts „apocalipsa” acestui tip de virus corona, pe de-o parte, și măsurile restrictive aplicate populației de cealaltă parte?

Dr. A.A.: Am luat în serios această amenințare. Am promovat măsuri corecte de protecție, am amendat derapajele comunicatorilor publici pe tema pandemiei. Da, am considerat că suntem în pericol și am îndemnat la protecție. Asta până am început să pun cap la cap niște informații care erau lipsite de logică. De ce să scoți din farmacii hidroxiclorochina, dintr-o dată. Cică se descoperise că este cardiotoxică. Ceva nu era în regulă cu afirmația asta… Sunt zeci de mii de oameni care iau hidroxiclorochina zilnic, de 30-40 de ani. Dar nu am dat importanță atunci, în aprilie, 2020. Apoi am început să caut informații despre albastru de metilen. Am scris colegilor din lume, medici, oameni de știință, profesori… Erau mulți care bănuiau că această substanță ar avea efecte benefice contra Sars-Cov-2. Unii aveau și studii realizate deja. Apoi am aflat că, deși erau agreați de publicații medicale de renume, studiile lor efectuate pe albastru de metilen nu au fost luate în seamă și nu au fost publicate. Nu mai auzisem niciodată așa ceva. Apoi am văzut cum sunt utilizate tot felul de medicamente noi pe muribunzii din spitale. Doamne, o să spun ceva ce poate o să vă îngrozească, dar este exact ceea ce gândesc. Aceste substanțe și medicamente noi au fost pur și simplu experimentate pe oamenii noștri dragi, pe părinții și bunicii noștri internați cu forța în spitale și supuși acestor experimente. Au fost mai multe chestiuni… Până nu am mai putut să rabd.

În cele din urmă am decis să mă implic activ. Am promovat intens testele rapide antigen, pentru că ne dădeau o oarecare independență și puteam, astfel, să ne întoarcem oarecum la o viață normală. Am testat gratuit pe străzi, în aer liber, câteva săptămâni la rând, până m-am infectat și eu. Dar, cel puțin, am reușit să conving autoritățile să le utilizeze și în spitalele publice, și să ia în considerare rezultatele acestora. Covidul pentru mine a fost ceva extrem de ușor, și pentru familia mea la fel. După 4 zile în care am strănutat și mi-a curs nasul, mi-am revenit complet şi mi-am zis: „Doamne, pentru așa ceva tremurăm toți de frică?!

Rep.: Cum vedeți legea vaccinării obligatorii?

Dr. A.A.: Ca pe o nenorocire împotriva căreia este necesar ca toți să luptăm să nu se petreacă. Eu am copil vaccinat cu schema completă. Dar nu vreau să mă oblige cineva vreodată să introduc vreun ser în copilul meu sau în mine. Sau să îi administrez vreo pastilă.

Rep.: Este în momentul de față un adevăr faptul că OMS recomandă vaccinarea, însă se poate înșela cu privire la aceste vaccinuri experimentale. De ce se dorește numai această cale?

Dr. A.A.: Acum avem ivermectina ca posibil medicament foarte eficient. Azitromicina are efect antiviral bun, deși este antibiotic. La fel și doxiciclina. Vitamina D3 este foarte utilă, zincul este esențial… Cercetători din toată lumea au făcut multe descoperiri în acest ultim an vizavi de medicamente cunoscute și eficiența lor împotriva covid. Dar sunt blocați peste tot. În ceea ce privește ivermectina, medicii sunt amenințați cu pierderea dreptului de liberă practică dacă prescriu așa ceva. Păi dacă dreptul de liberă practică nu îți dă voie să salvezi oameni, atunci pentru ce îți mai foloseşte…

Îmi povestesc oameni îndurerați că apropriații lor au fost lăsați să moară pentru că medicii nu le-au dat ivermectină, deși familia reușise să procure medicamentul. Îmi povestesc prieteni farmaciști că sunt controale zilnice în farmacii. Nu îi interesează nimic altceva pe cei de la ANMDM decât ivermectina. Să nu care cumva să poată cineva să aibă acces la ea. Asta este DEMENȚĂ. Iar eu mă lupt să o avizăm cât mai curând. Cât voi putea să fac în acest domeniu și până unde voi ajunge, rămâne să vedem.

Rep.: Dacă nimeni nu își asumă consecințele reacțiilor adverse post vaccin, putem avea surpriza ca producătorul să nu fie nici interesat de o cercetare amănunțită, nici să treacă în prospect toate contraindicațiile?

Dr. A.A.: Producătorul s-a spălat pe mâini. Statul își asumă răspunderea. Statele. Sunați la 1.800.879.3477 și veți vorbi cu robotul companiei Pfizer, care vă va spune din capul locului că vaccinul lor nu este avizat de FDA. Pe noi nu compania ne împinge la vaccinare, ci statul, guvernul, ministerul de resort, domnul Voiculescu, domnul Rafila, domnul Arafat. De exemplu, India nu și-a asumat niciun risc și i-a trimis la plimbare pe cei de la Pfizer.

Rep.: Considerați că ar fi de preferat ca un medic să consulte și să prescrie vaccinarea pentru un pacient, sau este ca apa plată, o bea toată lumea? Pentru că dacă este așa, atunci pe principiul egalei măsuri vom avea acces și la antibiotice și la psihotrope și la orice medicament.

Dr. A.A.: Așa ar fi normal. Dar și aici, sunt atât de mulți colegi de-ai mei heirupiști… Știți care este treaba? Nimeni nu are grijă de sănătatea noastră. Noi suntem responsabili pentru asta. Este necesar să ne informăm. Iar accesul la informare este blocat, nu vedeți?! Medicii care urmăresc să transmită mesajele corecte sunt discreditați, concediați, ținta ironiilor unor postaci care sunt plătiți să facă asta. Lupta nu e ușoară.

Rep.: Doamna doctor, avem pe de-o parte Remdesivir și Kaletra care nu au fost eficiente, ba chiar în unele cazuri, nocive, și nu s-au retras din administrare. Avem hidroxiclorochina și ivermectina despre care studiile arată că sunt eficiente dar nu se vrea introducerea lor pe piață, în tratamente. De ce credeți că se petrece asta?

Dr. A.A.: Exact. De ce se petrece asta?! Aceasta este întrebarea care este necesar să trezească pe toată lumea. Răspunsul este unul singur. Pentru a ne duce ca oile la vaccinare.

Dr. Adina Alberts vine cu o soluție dovedită științific. Gata cu măștile, panica și decesele!

Rep.: Sunteți părinte și de bunăseamă că ați analizat cu atenție. Care sunt efectele purtării măștii de către copii la școală, atât la orele de sport cât și în clasă?

Dr. A.A.: Este o tâmpenie. Copiii nu vor face asta. Și chiar dacă o vor face, este periculos să ții ore în șir un copil cu masca pe față, îl privezi de oxigen, iar oxigenarea corectă a creierului este esențială în procesul învățării, a dezvoltării normale etc. Sport cu masca pe față?! Doamne, ce prostie! Oare domnul Arafat a încercat să alerge 10 metri cu masca pe față?!

Rep.: Revenind la vaccinare, am primit o serie de întrebări pe adresa redacției, legate de faptul că nu se comunică cifra reală a deceselor post-vaccinare. Să fie din cauză că producătorul nu răspunde, sau este la mijloc ceva și mai grav?

Dr. A.A.: Dacă am ști exact câți oameni cad secerați de aceste vaccinuri, evident că nu ne-am mai vaccina. Sunt sute de mii de reacții adverse în întreaga lume, multe dintre ele foarte serioase, și câteva mii de decese. Raportările pe platformele oficiale de profil sunt efectuate, în cea mai mare parte, de către medici. De acolo am cifrele. De pe VAERS și de pe Eudra Vigilance.

Rep.: Dacă am vorbit de decesele post-vaccinare, profesorul Butoi avea o vorbă „pe mine nu mă prostiți”, așadar cum se face că la covid orice fulgerat, orice accidentat, murea de covid-19 pe presupunere rezonabilă, iar acum toate decesele de după vaccinare sunt din cauze coincidente? Nu vi se pare că este servită fără niciun fel de jenă față de inteligența oamenilor?

Dr. A.A.: Este o insultă la adresa oamenilor informați. Dar cum sursele de informare corectă sunt puține, discreditate și amenințate mereu, pentru cei mai mulți, vaccinul reprezintă o șansă de a scăpa de stresul în care suntem ținuți artificial de peste un an. Această „șansă” este de fapt un mare studiu în care fiecare vaccinat este un „cobai”. Dacă scapi de efectele adverse imediate nu înseamnă că ai scăpat de toate efectele adverse. Ele pot apărea în săptămâni, în luni sau în ani. Nimeni nu cunoaște efectele adverse la distanță. Oare merită să riști?!

Rep.: Cum comentați implicarea mass-media și a unor platforme sociale în restricționarea liberei exprimări, mai ales când aceasta este argumentată și de bună-credință? Ce este de făcut?

Dr. A.A.: O mare parte a presei a primit finanțări importante de la stat. Aceștia vor scrie la comanda statului. Nu ne rămâne decât, pas cu pas, fir cu fir, să ne argumentăm mereu ideile pe care le afirmăm public. Eu zic că avem deja mici succese.

Faptul că dumneavoastră existați, că eu exist, că mai sunt încă multe voci sonore care scriu neobosit despre realitățile acestei „pandemii”, este un succes.

Citiți și:
Hidroxiclorochina și ivermectina – tratamente ieftine și eficiente contra virusului covid-19
O opinie: În loc să ascultăm ce zice știința pe tema covid, i-am ascultat pe oamenii de știință care ne-au condus spre prăpastie
Medici din Franța se pronunță pentru adevărul despre covid-19

yogaesoteric
27 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More