Interviu cu Jean Tardy despre Marea Resetare: «O formă de control social complet» (II)

Sub pretextul pandemiei covid și a urgenței climatice, elitele de la Davos ne pregătesc Noul Totalitarism

Interviu realizat de Jean-François Denis, la radio ThéoVox Actualités

Citiţi prima parte a interviului 

Jean-François Denis:
Există oare posibilitatea de a alege un guvern mondial mai degrabă decât a avea un guvern pe fiecare țară?

Jean Tardy: Marea resetare nu va funcționa așa. Au nevoie să existe, de fapt, există chiar acum un guvern mondial efectiv, care nu este ales, ale cărui directive sunt puse în aplicare de către guvernele noastre naționale. Toți șefii de stat ai tuturor guvernelor naționale, sau aproape toți, au semnat, s-au angajat să îndeplinească obiective radicale pe plan social. Referința este acolo. Priviți! Angajamentul guvernului mondial este prezent. Întregul mare capital și mai mulți membri ai marilor religii sunt de acord cu aceasta. Elitele sunt de acord sau se angajează la aceasta. Poate fără să știe prea multe din cele ce se vor petrece. Deci, elitele se îndreaptă spre ceva enorm, spre ceva foarte, foarte mare. Aceasta este realitatea de mâine. Această realitate, însă, există de pe acum. Deja o vedem la conferințe, la fiecare conferință a lui Legault. Cine se află lângă el tot timpul?

JFD:
Horacio Arruda.

JT: Cu ce? Cu obiectivele de dezvoltare durabilă. Echivalentul aceluiași personaj este prezent și la Ottawa. La fel.

JFD:
Da. Dr. Tam [Theresa].

JT: Da. Iese alături de el [de prim-ministru] pentru a păstra prezent simbolul noii puteri! Este o putere care are o aparență surâzătoare, în sensul că dă directive „frumoase” pentru ameliorarea omenirii, care seamănă cu niște „dorințe utopice” dar nu sunt, sunt niște directive concrete.

JFD:
Ceea ce mă fascinează, iertați-mă, dacă pot să vă pun puțin sub reflector…

JT: Sunt puțin…

JFD:
Cum se poate spune că sunt niște dorințe utopice, dar în realitate nu sunt? Cum se poate trage o concluzie atât de drastică precum cea pe care o enunțați? Pentru că cea mai mare parte a oamenilor care se uită la așa ceva și aud vorbăria cu care ei vin, văd pozele frumoase atașate, ar putea spune: aşteptaţi puțin, înainte de a-mi spune că sunt doar niște dorințe utopice, ei degajă o anumită notorietate.

JT: Cum funcționează Forumul Economic Mondial? Totul este formulat sub forma unor intenții aparent frumoase. Un exemplu este dl Klaus Schwab care promovează ceea ce se numește „stakeholder capitalism” – capitalismul angajat social. Un „capitalism angajat social” sună foarte bine, nu? Reunește mari capitaliști, le vorbește despre asta, sunt cu toții de acord că întreprinderile lor ar fi necesar să fie angajate social, că ar fi nevoie să participe la ameliorarea valorilor umanității și a comportamentului uman etc. Și toată lumea este de acord, și totul este foarte bine, se semnează ceva și se pregătește un document. Pe document se pun mai multe fotografii edificatoare cu tineri, cu copii în context etnic și totul trece. Toți au semnat. Când te gândești, însă, ce semnifică aceasta, este o invitație adresată marelui capital de a-și asuma guvernarea popoarelor! The stakeholder capitalism, în fond, înseamnă exact asta. Ceea ce am descris suna destul de bine, nu? Ei bine, așa se practică. Vedem în documentația lor obiective de genul „zero sărăcie”! Cine poate fi împotriva acestui ţel? Sunt multe aspecte de felul acesta.

JFD:
Sau egalitatea.

JT: Egalitatea totală, echitatea, toleranța, acceptarea etc.

JFD:
Dar în acești termeni… pentru că pentru mine chiar sună bine, egalitatea, echitatea… dar ce se ascunde în spatele unor asemenea enunțuri? Dumneavoastră care ați construit trusa, care ați făcut mai multe cercetări, ce se ascunde în spatele unui enunț ca egalitate sau echitate, care apriori par inofensive?

JT: Așa funcționează. Ce se ascunde în spate? Este de fapt o voință și un mecanism de control totalitar care îți va spune cum să te comporți, ce să gândești, care să fie valorile tale, ce ar fi nevoie să faci pentru a avea un loc de muncă, pentru a te putea deplasa etc. Asta este. Toți căutăm egalitatea. Dacă ți-aș spune că eu sunt în favoarea sănătății? Tu ești în favoarea sănătății?

JFD:
Bineînțeles.

JT: Da. Eu vreau ca toți să trăiască cât mai mult posibil. Ești de acord? Sigur că da! Aș vrea să nu ne îmbolnăvim niciodată! Ești de acord. Dacă e posibil, sigur că da! Bineînțeles! Atunci voi impune un certificat de vaccinare tuturor. Cât despre cei care vor fi refractari, cu atât mai rău pentru ei! Îi vom carantina, îi vom închide, îi vom oprima într-un fel sau altul, pentru că dacă vrem cu adevărat ca toți să fim sănătoși, e nevoie să fim cu toții vaccinați, să fim cu toții urmăriți, e nevoie ca tot comportamentul nostru să fie corect. Acesta este controlul.

JFD:
Îmi place această analogie, mă ajută să văd încă și mai mult totalitarismul din spatele politicilor aparent inofensive. Dacă transpunem acestea la nivel financiar, ce exemplu îmi puteți da?

JT: Mai întâi, am vorbit despre monedă (banii lichizi), care nu mai există. Ca să știm ce metodă și ce mijloace financiare vor fi folosite, vedem acum că un întreg sector al populației, un sector întreg al economiei, cei care au întreprinderi mici, mai ales în sectoarele unde există convivialitate și schimb de informație sunt sufocați în liniște. Ce înseamnă asta? Vă voi da doar un mic exemplu: Radio Canada publică regulat interviuri cu persoane din domeniul restaurației, cu mici antreprenori, pe care îi vizitează și apoi îi întreabă: sunteți de acord cu măsurile luate de guvern? Sunteți de acord? Iar răspunsul este: „Da, da, sigur că suntem de acord! Priviți tot ce am făcut aici! Avem panouri de plexiglas, scaunele sunt distanțate, avem aici săpun etc”. Da! Jurnalistul care lucrează pentru biroul de propagandă de la Radio Canada întreabă pe cineva care e pe cale să moară de foame, care este pe punctul de a da faliment și care depinde de subvențiile statului pentru a supraviețui, ce părere are despre politicile statului! În felul acesta funcționează totalitarismul. „Ești de acord?” – „Sigur că sunt de acord!” Priviți! Toată lumea este de acord pentru că, dacă nu ești de acord, îți vom retrage subvenția, te vom reclasifica în zona roșie iar afacerea ta va cădea. Vedem asta fără încetare. Aparența e surâzătoare, nu? Câtă lume spune ceea ce se cere să spună doar pentru a putea supraviețui, pentru a avea un loc de muncă, pentru a nu și-l pierde, pentru a nu fi penalizat?

JFD:
Deci, cenzura devine parte parte integrantă a Marii Resetări!

JT: Da. Păi, este o cenzură implicită. Asta este. Nobody left behind! E unul dintre sloganele Marii Resetări. Nimeni nu e lăsat în urmă. Cu alte cuvinte, nu vei avea dreptul să rămâi în urmă! Vei fi forțat să intri în rând!

JFD:
Noi am vorbit despre sănătate. Ați imaginat sănătatea. Am vorbit despre economie și ați imaginat economia cu cenzura, cu sumele de bani, iar dacă vorbești te va costa locul tău de muncă, te va costa… deci, se ating de economie, se ating de bani, se ating de portofel. Sunt proprietari de restaurante care vorbesc despre faptul că vor să deschidă, dar care sunt amenințați că li se vor trimite polițiști în fața restaurantului care vor da amenzi contravenționale tuturor celor care vor intra, atât celor care vor merge la restaurant cât și proprietarului, în așa fel încât proprietarul revine asupra deciziei și spune nu, nu vom deschide chiar acum, vom aștepta. Vedem cum acest totalitarism se ingerează, actualmente, în economie și se pare că sunt favorizate marile magazine în detrimentul celor mici. Deci, trăim acest totalitarism! Dacă vorbim de sărăcie extremă și vrem să o imaginăm cum am făcut cu sănătatea, cu economia, ce imagine ați alege să prezentați pentru ca ascultătorii să poată sesiza amploarea acestor dedesubturi care ne vor duce la Marea Resetare?

JT: Deja sunt atât de multe persoane care sunt dependente de stat, dependente de politicile sale stabilite fără nicio opoziție, mai mult sau mai puțin arbitrar, dependente de subvenții, de ajutoare. Toată lumea cere subvenții și ajutoare, cu alte cuvinte toată lumea spune că are nevoie de banii statului, de cecul de la stat – asta ca punct de plecare. Cealaltă chestiune este: care este diferența între ceea ce se promite și ceea ce va fi realizat? Dacă eu spun: priviți, oamenii mor de foame în Africa, este necesar să se facă ceva! Eu vreau eradicarea completă a sărăciei în Africa așa că, dați-mi controlul absolut al societății voastre! Asta este. Ar fi necesar să spunem: „O clipă! Noi – o întreagă populație – vom permite controlul absolut pentru a avea un rezultat care pare atât de dezirabil?” Pentru că promisiunea și realitatea nu sunt unul şi același aspect.

JFD:
Promisiunea și ceea ce este livrabil sunt două aspecte diferite.

JT: Toate sistemele totalitare anterioare, Hitler a promis să eradicheze șomajul. Și a reușit, a reușit. Dar cu ce consecințe? Socialismul, stalinismul au făcut promisiuni. Uitați-vă în urmă și vedeți tot ce s-a promis. S-au făcut promisiuni peste promisiuni, iar apoi a urmat un control totalitar. Asta e treaba. Și nu ți-ai atins obiectivul. Condițiile de muncă și starea muncitorilor pe timpul lui Stalin erau mai rele decât pentru orice proletar de dinainte, doar că avea un vis.

JFD:
Credeți că a fost un cadou otrăvit (ajutorul financiar) PCU (Prestation canadienne d’urgence)? Sau a fost un prim pas deschis comunist?

JT: Cu cât înaintăm mai mult, da, este un cadou otrăvit, fără îndoială. Ce se va petrece dacă ajungem într-o situație în care guvernul va înceta să trimită bani? Vor fi revolte. PCU – și nu fac un proces de intenție, dar ar putea fi o metodă, mai întâi să-i slăbească, să-i facă pe micii întreprinzători, pe lucrători și studenți dependenți de guvern, să-i facă să accepte principiul, ideea, să colaboreze, iar odată ce sunt suficient de dependenți, dacă acest ajutor se oprește, atunci ne putem aștepta ca măsurile de control totalitar să se amplifice. Dacă nu mai trimiți cecul, în schimb, va fi nevoie să fie mai multă poliție, mai mult control, mai multă urmărire. Atâta timp cât trimiți cecul, oamenii sunt liniștiți, nu e așa de rău. Pentru multă lume pandemia era un fel de bonus la început.

JFD:
Pentru unii era mai avantajos să rămână acasă decât să meargă la lucru.

JT: Da, da, Este ceva mare! În prezent, noi, oamenii simpli, suntem în fața unei puteri imense. Toate elitele, în termeni biblici am putea spune toate puterile și împărățiile pământului, își dau concursul pentru a implementa acest ceva.

JFD:
Există o unanimitate, în prealabil.

JT: La nivelul elitelor? Oh, da! Cât despre ceea ce este în spate, câtă înșelăciune, câtă mită, câte amenințări, nu știm, dar există o unanimitate care este periculoasă. Uitați-vă în Quebec! Nu există opoziție, nimeni nu se îngrijorează în privința libertății! Nimeni! Este grav!

JFD:
Marketingul din jurul pandemiei a reușit până într-atât?

JT: Da, da. Oamenii este necesar să se trezească, este necesar să privească și să vadă că intrăm într-o lume care este poate foarte diferită de ceea ce am cunoscut până acum. Deci, este necesar să se pregătească în consecință, să se adapteze în consecință! Tot ce spun eu aici nu provine din mesaje complotiste sau glumețe, nici măcar de la dl Trudeau. Nu, nu. Provine din parcurgerea riguroasă a documentației furnizate de Forumul Economic Mondial, Națiunile Unite (ONU), Clubul de la Roma și cu concursul, de asemenea, al Fondului Monetar Internațional.

JFD:
Ce le-ați spune tuturor celor care încă mai cred, gândesc, spun, declară că vom reveni la un normal după această pandemie?

JT: Ce le-aș spune? Mergeți să-l vedeți pe John Kerry (fost secretar de stat American). Astăzi aflăm că John Kerry este numit trimis special pentru economie. Să ne reamintim ce a spus cu câteva luni în urmă la Forumul Economic Mondial. A spus: „vechea normalitate (old normal) nu mai există! Nu funcționa, vom face ceva complet diferit”. Deci este o promisiune mincinoasă, căci dacă privim adevărata documentație a celor care au puterea și ceea ce spun ei, [vedem că] nu despre asta e vorba. Acesta este unul dintre sloganuri. Noua normalitate nu este cea de dinainte. Cineva care are puterea declară că reîntoarcerea la normalitate nu există! Poate că va mai exista dacă oamenii se ridică, dacă oamenii rezistă, poate vom fi în stare să recuperăm această normalitate. Poate. Mergeți să vedeți pe site! Forumul Economic Mondial – prezentarea lui John Kerry la FEM de acum câteva luni. Este brutal și direct ce spune el acolo. Iar el tocmai a fost numit de cel care va fi, poate, noul președinte american. Deci, cu mai puțin de două luni în urmă. De fapt, sunt sloganuri pe care le găsim peste tot – Build Back Better – să reconstruim mai bine! – este un slogan lansat de Partidului Democrat, este un slogan care se regăsește la Forumul Economic Mondial, este unul dintre sloganurile Clubului de la Roma care are aceleași obiective, aceeași agendă, aceeași interpretare / viziune supra lumii.

JFD:
Este fascinant că în urmă cu doar câteva luni se vorbea despre Marea Resetare și oamenii nu credeau. Se făcea cu viclenie, în ascuns, fiind ceva la care se lucrează de mai mulți ani de zile, dar despre asta nu se vorbea în mass-media.

JT: Inclusiv eu nu credeam.

JFD:
Eram toți în aceeași barcă.

JT: Da.

JFD:
Apoi, din ce în ce mai mult, în interiorul acestei pseudo-pandemii au apărut declarații ale lui Klaus Schwab, declarații ale lui Justin Trudeau, declarații ale mai multor personalități din lume care au început să vorbească cu voce tare despre Marea Resetare. Ceea ce mă fascinează pe mine, dle Tardy, este că în pofida faptului că cei care dădeau alarma, care erau de pază și spuneau că vine ceva care se numește Marea Resetare, au trecut prin odioasa experiență de a fi făcuți conspiraționiști, astăzi chiar trăim aceasta. Pentru că o trăim și sunt unii care deja vorbesc despre asta, iar acele persoane, deși se referă la declarații de la nivel înalt ale guvernanților, sunt făcuți, în continuare, complotiști. Este, totuși, fascinant!

JT: Da, este fascinant. Primul indicator au fost persoanele care spuneau anumite aspecte în urmă cu câteva luni sau ani, aspecte care păreau o nebunie și care s-au adeverit a fi corecte. Țineți minte numele lor pentru că sunt persoane care în mod esențial au analizat corect situația. Să ne aducem aminte de cei care au fost tratați drept complotiști la vremea respectivă! În al doilea rând, atunci când este vorba de ceva mare, monstruos, a spune că aceasta se petrece deja provoacă atât de multă frică, încât oamenii refuză să vadă, nu vor să observe. Nu vor să intre în acest fel de lume în care elitele politice și mediatice sunt angajate activ într-o schimbare socială care îi privește, fără ca ei să o știe.

JFD:
Da.

JT: Vor să creadă că guvernul nostru ne spune adevărul, vrem să credem că guvernul nostru nu ne manipulează. În acest moment, aceasta se petrece. Un alt aspect este că și eu gândeam ca și alții, cum am mai spus: da, sigur, Forumul Economic Mondial îndrugă tot fel de chestii în colțul lui! Da, Canada va semna înțelegeri la Organizația Națiunilor Unite pentru că sunt obligați să le semneze pentru a le face pe plac alegătorilor lor progresiști, dar asta nu se va realiza niciodată. Paul Martin a semnat tot felul de acte, Justin Trudeau la fel. Îi vedeam mergând, îi vedeam semnând și ziceam: fac ce fac pentru a avea votul ecologiștilor sau al progresiștilor. Nimic grav. Nu ni se va petrece nouă așa ceva. Noi aici pe malul sudic la Montrealului nu ne temem, suntem liniștiți. Ei, da! Asta dacă nu este serioasă treaba, pentru că dacă e serioasă… oho! Pentru că aspectele la care fac referire datează de cca 15 ani și sunt oficiale, sunt semnate, angajamentul este clar. 

Iar în ce privește Canada, este chiar mai mult decât un angajament clar, este un angajament voluntar! Justin Trudeau este pe cale să implementeze o schimbare radicală a societății aici, acum, și asta dorește să facă. Nu va spune neapărat tuturor că despre asta este vorba, dar asta este. Dacă ne uităm la documentele pe care le-a semnat, despre asta e vorba. Deci, este important ca oamenii să vadă! În documentele originale este la fel. În același fel în care oamenii ar fi fost necesar să citească Mein Kapf-ul în 1935 și să-l ia în serios. Citiți! Citiți ceea ce este scris, dați la o parte tot „zahărul”, imaginile frumoase, afirmațiile frumoase de genul „Vom elimina sărăcia” și toate acestea și priviți mecanismele care se află în spate!

JFD:
De fapt, asta este Marea Resetare! Nu este atât ceea ce se afișează, cât mecanismele care se ascund în spate.

JT: Da. Citești Ghidul pentru educația copiilor. Pare foarte frumos, un adult de încredere, e minunat asta! Cine n-ar vrea să aibă un adult de încredere?

JFD:
Dar nu în detrimentul părinților.

JT: Și cine este acest adult de încredere? Care dintre învățători va fi, cu ce ideologie și cu ce agendă? Dar așa, superficial, când ne gândim că sunt și copii care au părinți răi… Există, nu? E bine să ai un adult de încredere ca o cale de salvare. Aici vedem că ceva este greșit!

Un exemplu despre cum să gândim: ce fel de ideologie este cea care spune întregii planete cum să gândească? Se declară că organizațiile cele mai diverse din punct de vedere cultural sunt cele mai eficiente. Eu vreau să cred asta, probabil și tu. Ah, e bine! Diversitatea este mai eficientă. De acord! Dar ce înseamnă să crezi? Crezi că e adevărat sau crezi că ar fi bine să fie așa? Când mă uit în trecut, văd că adesea organizațiile făceau totul pentru ca cei care făceau parte din ele să aibă aproape aceleași valori, aceleași principii. Așa funcționează. Organizațiile militare, de exemplu, fac multe eforturi pentru uniformizarea codului de comportament, nu degeaba, ci pentru că așa funcționează. Acum ni se spune să credem altceva. Este la fel ca în cazul teoriei de gen. O clipă! Teoria de gen, din punctul meu de vedere, este o perversiune. Ni se spune să credem această teorie și toată planeta va învăța asta. 

Există egalitatea bărbați-femei, eu sunt de acord, tu la fel, dar echitatea e altceva, ea depinde de tipul de societate. În unele societăți rata natalității este foarte ridicată, nu există suport de la stat, familia este importantă. În alte societăți, cum este a noastră, familia are o importanță (financiară) mai mică. Ar fi necesar să se țină cont de roluri etc. Nimic din toate astea. Ni se impune un model unic. În ce privește religia, este la fel, ceea ce crezi tu nu are importanță, toată lumea e împreună în măsura în care îl tolerezi pe celălalt și toate credințele sunt echivalente. Așa ceva nu este creștin. Dar ni se spune să credem asta pentru că e frumos, e bine. Dar, nu! Scuzați! Orice aspect este nevoie să fie crezut doar dacă este adevărat și fiecare om de pe pământ ar fi necesar să caute Adevărul.

JFD:
Faptul că dumneavoastră și cu mine nu aderăm și nu credem, pentru că am fost crescuți într-un anumit fel și într-o anumită cultură a epocii, este unul dintre motivele pentru care vor să etaleze aceste idei copiilor noștri pentru a-i îndoctrina într-un anumit fel, pentru a-i forma unilateral în așa fel încât toți din întreaga lume să creadă în aceleași idei.

JT: Asta vor să facă, dar noi ar fi necesar să-i învățăm pe copiii noștri ceea ce credem că e adevărat.

JFD:
Absolut! Știu, dar este atâta presiune astăzi din ce în ce mai mult. Vor interzice școala acasă (home schooling), nu mai vor ca părinții să-și educe copiii, îi vor încredința statului, sistemelor de educație și există un motiv pentru asta, pentru că vor să-i determine să gândească și să-i îndoctrineze într-un anumit fel.

JT: Exact.

JFD:
Poate acesta este motivul pentru care le vor prezenta la școală un adult de încredere care va fi exterior cuibului familial. L-am auzit pe Joe Biden spunând că un copil de 8 ani ar fi în măsură să-și aleagă sexul…

JT: Este conform Agendei 23. Îți dai seama? Un copil de 8 ani ar fi în măsură să-și aleagă sexul!

JFD:
Este necesar să ai 18 ani ca să mergi la bar!

JT: Poate ar fi mai acceptabil să fie trimis la bar micuțul, pentru că ar fi mai puțin periculos.

JFD:
Am o ultimă întrebare pentru dumnevoastră și voi folosi termenul „ateu”. Ați fost ateu în legătură cu tot ce se petrece, în legătură cu dezvoltarea durabilă și Marea Resetare. Ce anume a declanșat declicul care v-a determinat să spuneți: numai puțin, se petrece ceva! Văd un totalitarism care începe cu adevărat să crească în întreaga lume. Ce v-a determinat să ajungeți la această conștientizare?

JT: Datează dinainte de Marea Resetare, înainte de toate acestea. Revenind la ceea ce ai spus. Să ne fixăm doar asupra acestui aspect: Joe Biden a spus că un copil de 8 ani ar fi indicat să poată să-și aleagă sexul, și imaginează-ți că tot Capitalul mondial, ONU propagă aceeași idee și au în plan să-i învețe aceasta pe toți copiii planetei. Fă un pas în spate și privește! Ce văd eu când privesc așa ceva? O abominațiune! Punct.

JFD:
Desigur.

JT: Poate avea susținerea papei, din câte știu, a tuturor guvernelor, a întregului mare capital, a Națiunilor Unite, asta nu modifică nimic! Suntem în fața unei abominațiunii! O blasfemie planetară, în plan creștin!

JFD:
Dar în ceea ce privește ceea ce are loc acum, ce anume v-a determinat ca astăzi să aveți această trezire în legătură cu ceea ce se petrece, cu acest totalitarism? Pentru că, după cât se pare, la un moment dat, nu ați crezut nici dumneavoastră.

JT: În ceea ce privește Marea Resetare, planul totalitarist, ceea ce m-a determinat să cred a fost lectura documentelor și interpretarea lor, a mecanismelor subiacente acestora. Acestea nu existau pe vremuri. Și sunt credincios acum, ceea ce, de asemenea, ajută și cred că îi ajută pe toți oamenii credincioși. Pentru că există enorm de mulți oameni care se răzvrătesc împotriva acestei agende totalitare. Îi vedem pe internet. Mulți nu sunt credincioși, vorbesc de pe o poziție de căutare a adevărului, sunt medici sau alte persoane de acest fel. Pentru omul credincios este un avantaj în plus, aș zice, pentru că noi avem o altă sursă de autoritate. Avem o altă perspectivă, avem o altă perspectivă asupra vieții ca un întreg înaintea lui Dumnezeu și asta ne ajută să luăm un anumit recul. Ne ajută să înțelegem și, dacă privim învățătura Evangheliei, învățătura biblică, este clar că ceea ce ni se propune nu este creștin. Tocmai în plan doctrinar nu este. Avem o modalitate, o capacitate de a interpreta și de a înțelege, avem un instrument care ne ajută să vedem.

JFD:
Un barometru.

JT: Un barometru, dacă vrei, un instrument de măsură care ne permite să judecăm ceea ce ni se propune comparativ cu mesajul evanghelic. Asta ajută enorm. Din start să spui că toate religiile sunt echivalente! Nu! Nu este creștin acest aspect. Nu sunt echivalente. Există un Fiu unic al lui Dumnezeu. Ei bine, pentru o persoană care provine dintr-o experiență lipsită de credință și dezbate, sigur, este capabil să dezbată (cu argumente) într-o anumită măsură, dar nu deține o altă formă de învățătură, o autoritate alternativă care să-i permită să reziste într-un mod mult mai clar. De altfel, vedem că sunt mulți creștini care se răzvrătesc pe site-urile creștine, pe cele de știri creștine, care nu pot accepta aceste aspecte.

JFD:
Creștinii, fac ei destul?

JT: Nu. Oh, Doamne, nu! Sunt atâția ani deja de când viața este ușoară pentru creștini, totul este ușor. Mergi la biserică, e bine, mergi la întâlniri, la reuniuni, nimeni nu ți-a interzis niciodată asta, este o eroziune în liniște, dar nu e vina nimănui. Deci, creștinii și-au pierdut capacitatea de a rezista, și-au pierdut capacitatea de a lupta. Luăm de bun faptul că, în general, guvernul nostru este unul simpatic. Cu 50 de ani în urmă Canada era oficial un stat creștin. Deviza Canadei este un psalm, provine dintr-un psalm. Iar acum este atât de… altceva. Chiar și blazoanele sunt încă acolo dar ceea ce este dedesubt este o agendă totalmente opusă, încât suntem într-un regim totalitar… Cred că este echivalent cu a-ți pune problema ce te-ai fi făcut dacă erai creștin în timpul regimului nazist? Ce-ai fi făcut? Nu e simplu. Va fi necesar să știm să ne unim într-un anumit fel, va fi nevoie să-i recuperăm pe cei ce sunt gata să spună: „Nu! Hristos este în centrul vieții mele și nu ceea ce toată lumea, inclusiv o mulțime de religii participante la «Religions for peace», declară”.

JFD:
Da.

JT: Va fi necesar să fim pregătiți să rezistăm în fața lumii cu un mesaj cu adevărat puternic și coeziv, și să spunem: „Nu. Asta nu! Nu asta îmi conduce viața și nu asta va conduce viața copiilor mei și a familiei mele.” Nu este ușor, nu este simplu. Ce făceau oamenii în tipul regimului stalinist, cum luptau? Nu știu. Ei bine, este nevoie să ne informăm, să începem să căutăm!

JFD:
Măcar să reflectăm.

JT: Da. Un alt aspect pe care l-aș menţiona este că este important să știm [ce] să citim. Atenție! Pentru că toate mesajele care provin din sistemul mediatic, provin dintr-o organizație care le poate controla.

JFD:
Care se află în spatele lor.

JT: Este vorba despre a lectura un text, niște texte vechi care datează de dinainte de toate acestea. Deci, dacă oamenii vor să afle cum gândeau cei de altădată, care erau valorile alternative, care era înțelepciunea care vine din altă parte, va fi nevoie să fie capabili să meargă să le citească.

JFD:
Vă mulțumim că ați fost cu noi astăzi, apreciem foarte mult. Sperăm că dumneavoastră, cei de acasă, ați aflat ceva mai multe despre Marea Resetare. Nu uitați tot ceea ce am discutat astăzi și documentele în chestiune. Dl Tardy a pregătit o trusă de informare asupra subiectului Marea Resetare, pe care o puteți descărca la link-ul care apare mai jos. Jean François Denis vă spune: pe data viitoare!

Link-ul de la care poate fi descărcată trusa de documente la care face trimitere dl Jean Tardy în interviu:
https://u.pcloud.link/publink/show?code=XZ5CnRXZyCHegXiqjjpRUqLPWRtDUjoShey0

Citiţi şi:

Manipularea mondială cu coronavirusul pregătește «Marea Resetare» globalistă

‘Marea Resetare’ și alte reset-uri

yogaesoteric

15 ianuarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More