Intoleranța progresistă este aproape nazistă și nu are limite. Încă puțin şi nevaccinații vor fi obligați să poarte steaua galbenă

Ministrul Sănătății propune ca școlile, grădinițele și creșele să afișeze public listele cu copiii nevaccinați, desigur spre oprobriul public şi ca toată lumea să se poată feri de ei. Căci ce alt motiv ar putea fi pentru o asemenea măsură de afișare la stâlpul ruşinii a unor copii? Deci în timp ce în şcoli numele bolnavilor de SIDA şi a celor cu hepatita B e ținut ascuns față de ceilalți copii, copiii perfect sănătoși dar nevaccinați vor fi supuși oprobriului public pentru că ei şi familiile lor nu au acceptat să li se injecteze în organism cu forța ceea ce vor progresiştii să le injecteze.
 

Intoleranța progresistă nu are limite. Încă puțin şi nevaccinații vor fi obligați să poarte steaua galbenă (semnul pe care evreii erau obligați de naziști să îl poarte) pe străzi. La atâta i-a dus mintea pe miniştrii şi activiştii progresişti de care am văzut că e plin USR-ul dar acum vedem că-i plin şi PSD-ul. La atâta i-a dus mintea: cum să-şi bată joc de copiii nevaccinați.

Ministrul Educației a declarat: „Susțin vaccinarea elevilor. Nu am vorbit cu ministrul Sănătății de a face publică situația elevilor nevaccinați.”

Cu acest nou exemplu, vă puteți convinge că progresism înseamnă un nou totalitarism neobolşevic internaționalist. Când a început să se vorbească despre aceasta, poate multora li s-a părut exagerat. Dar iată că acum puteți vedea că acesta este de fapt adevărul despre progresism.

Prezent la Arad în 11 mai 2017, ministrul Educației, Pavel Năstase, a fost întrebat de către jurnaliști dacă susține ideea privind afișarea în școli a numelor copiilor vaccinați sau nevaccinați.

Năstase a spus că nu a discutat acest subiect cu ministrul Sănătății, precizând că problema este de competența acestuia. „Nu am discutat acest lucru, nu intră în atribuțiile Ministerului Educației Naționale. E o problemă a Ministerului Sănătății, o problemă de sănătate publică, pe care o discută și rezolvă ministrul Sănătății”, a spus Năstase.

Întrebat dacă ar sprijini ideea, Pavel Năstase nu a dorit să răspundă decât în nume personal, nu în calitate de ministru: „Cred că vaccinarea, mai ales după decesele provocate de rujeolă… Peste tot în lume este o atitudine de acceptare a vaccinurilor, la noi este o reacție contra, mai ales din partea părinților. Eu am văzut în SUA că părinții dau declarație, copiii nu intră în școală nevaccinați”.


Citiți și:

Argumente împotriva vaccinărilor obligatorii. Vaccinare sau criptototalitarism?

Senatorul Daniel Fenechiu se opune proiectului de lege a vaccinării obligatorii

11 ingrediente toxice care provoacă boli și care se găsesc în vaccinuri

 

yogaesoteric
13 iunie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More