Întrebări pentru Kremlin

În comparație cu propaganda occidentală, cea rusească este aproape inexistentă. Cine dorește, totuși, să se informeze din ambele tabere, are la dispoziție câteva canale de Telegram și o serie de bloguri independente.

Evident, până când cenzura le va rade și pe acestea.

FSB, succesorul KGB, dar și celelalte servicii de informații de la Moscova, au strâns metri cubi de dosare despre politicienii corupți din Occident, miliardarii filantropi de peste ocean și trăgătorii de sfori de tip Schwab. Le cunosc toate secretele.

Probabil că analiștii au dreptate când spun că Rusia a pregătit războiul cu mult timp în urmă. La fel cum au făcut-o Ucraina și Statele Unite (împreună cu aliații din NATO). Așa că se ridică o serie de întrebări legitime:

1) De ce Putin nu a pregătit terenul absolut deloc? De ce nu a organizat zilnic conferințe de presă (măcar pe ultima sută de metri) în care să arate, cu probe, genocidul asupra cetățenilor ruși din Donbas? Explicația că nu i-ar fi păsat (și nu-i pasă) de opinia publică din Occident nu ține. Dovadă reacțiile rapide la „masacrul din Bucha”.

2) De ce Putin nu divulgă informații despre afacerile lui Hunter Biden în Ucraina și în Rusia? Donald Trump l-a îndemnat să vorbească despre șpaga de 3,5 milioane de euro pe care soția primarului Moscovei i-ar fi dat-o lui Hunter. Până acum, nimic!

3) De ce Putin tace în legătură cu abuzurile din timpul pandemiei? Există vreo legătură între biolaboratoarele din Ucraina (coordonate de specialiști din SUA și Germania) sau cele din China și apariția coronavirusului la finele anului 2019?

4) De ce propaganda de la Kremlin este exclusiv reactivă și nu proactivă? De ce rușii doar se mulțumesc să nege acuzațiile Occidentului și evită să arunce pe masă informații compromițătoare despre inamic? (cu excepția biolaboratoarelor din Ucraina)

5) Îmi vine greu să cred că FSB nu știa (și nu știe!) despre corupția de la vârful UE. Că a aflat din presă despre comisioanele încasate de Ursula în afacerea Pfizer (și nu numai). Și atunci, de ce Kremlinul a tăcut? De ce s-a mulțumit doar să preia ancheta unui jurnalist de provincie din România?

6) Dacă Moscova tace în legătură cu marea corupție din Occident, ce poate înțelege un simplu cetățean, fără simpatii vădite față de ruși sau americani?

7) Va persista „conjurația tăcerii” până la finele războiului și chiar ulterior? Cu ce preț pentru imaginea lui Putin de principal dușman al globalismului de tip Schwab?

Autor: Adrian Onciu

Citiți și:
Occidentul l-a subestimat și îl subestimează pe Putin. O revoltă internă e aproape imposibilă!
Multe aspecte trec neobservate din pricina războiului din Ucraina. Și tocmai de aceea, multe nefăcute se fac tocmai acum

 

yogaesoteric
22 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More