Inventatorul vaccinului mARN a fost șters din analele medicinei și de pe Wikipedia pentru că a îndrăznit să se opună vaccinurilor obținute cu propria sa tehnologie, extrem de periculoasă pentru oameni!

Dr. Robert Malone, inventatorul vaccinului ARNm, a făcut mai multe apeluri publice de stopare a vaccinării oamenilor motivând că este o tehnologie greșit utilizată în cazul covid-19.

El a mai declarat că a aplicat invenția sa pe animale bolnave, niciodată pe oameni și se declară șocat că acum este utilizată chiar și pe oameni sănătoși, inclusiv pe copii!!!

Pentru că a îndrăznit să-și expună public opinia în calitate de inventator al acestui tip de vaccin, LinkedIn i-a blocat contul iar Wikipedia i-a anulat calitatea de autor al tehnologiei mARN, substituindu-l cu un grup de „cercetători de la Institutul Salk, Universitatea din California, San Diego și Vical”.

Wikipedia o introduce în poveste pe Katalin Karikó, menționată ca fiind „un om de știință care a făcut o descoperire cheie în dezvoltarea vaccinurilor cu ARNm”, fiind o susținătoare înfocată a vaccinurilor de acest tip. Mai mult, Kariko a salutat vaccinarea cu ARNm asimilând-o cu o potențială „platformă universală” pentru viitoarele medicamente

Scârbit de ceea ce se petrece, co-fondatorul Wikipedia, Larry Sanger, urmărește să lanseze o platformă alternativă. El a declarat că site-ul actual „ignoră complet orice tratare conservatoare, libertariană sau critică a subiectului”.

În ciuda optimismului deșănțat al unora (stimulați masiv financiar de producătorii serurilor letale), conform datelor furnizate de Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) din SUA, după injectarea anti-covid-19 s-au înregistrat peste 550.000 de efecte adverse.

Apoi, câteva zile mai târziu, în emisiunea „Tucker Carlson Tonight” de la Fox News, dr. Malone a emis noi avertismente cu privire la vaccinuri, arătând că NU există încă suficiente date pentru ca cineva să ia o decizie în cunoștință de cauză cu privire la administrarea vaccinurilor.

Unul dintre cei mai importanți jurnaliști la ora actuală, Tucker Carlson l-a descris pe Malone ca fiind probabil „cea mai calificată persoană de pe planetă pentru a discuta acest subiect”, având în vedere statutul său de inventator al tehnologiei care se află la baza injecțiilor distribuite acum populației din întreaga lume și, în unele cazuri, obligatorii. Degeaba! A fost și el blocat peste tot, ba chiar i s-a anulat din taste cariera de cercetător!

În loc de concluzie: serurile experimentale administrate împotriva covidului au făcut în 6 luni mai multe victime decât toate vaccinurile administrate în ultimii 20 de ani!
Virusologul francez câștigător al Premiului Nobel, Luc Montagnier, a descris vaccinarea în masă împotriva coronavirusului ca fiind „de neconceput” și drept o gafă istorică. Prin vaccinare sunt „create variantele” (tulpinile) ucigașe, atenționează el.

Citiţi şi:
Recunoaștere uimitoare a inventatorului tehnologiei ARNm: Vaccinații transmit prin secrețiile organismului proteina spike
Iată dovada: Autorizarea vaccinului Pfizer de către EMA a fost o farsă procedurală!

yogaesoteric
13 octombrie 2021

1 Comentariu
  1. Dobre Emilian spune
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More