Raportul risc-beneficii NU justifică vaccinarea anticovid a copiilor. Moderna recunoaște că durata protecției e necunoscută, în schimb pot apărea tromboze, miocardite și pericardite

Inocularea tinerilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani cu serul experimental de la Moderna (Spikevax, bazat pe ARN mesager), a început la noi în țară pe 2 august 2021.

Imediat după Ziua Copilului începuse deja vaccinarea celor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani cu produsul Pfizer (Tozinameran/Comirnaty), bazat și el pe ARN mesager.

În ciuda faptului că aceste seruri experimentale dau reacții adverse invers proporționale cu vârsta, deci cu atât mai puternice cu cât subiectul este mai tânăr, guvernul care a rămas cu doze nefolosite pe stoc a făcut orice pentru a le injecta în populație, inclusiv filme de propagandă adresate tinerilor, prin care induc falsa impresie că „vaccinurile” conțin „libertate” (condiționată?) și „siguranță” (siguranță și încredere, ca bastonul poliției?). Orice, numai nu adevăratul conținut biochimic.

Nimeni însă nu s-a ostenit să îi informeze pe copii și părinți (minorii fac „vaccinul” doar cu acordul unuia dintre părinți) ce conține noua „soluție magică” de la Moderna înainte de a le smulge consimțământul (dez)informat.

Potrivit prospectului produsului Spikevax de la Moderna, afișat pe pagina web a Agenției Europene a Medicamentului (EMA), pentru adolescenții cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani Moderna a efectuat în SUA un studiu clinic pe doar 3.726 de participanți înainte de a-și pune „vaccinul” pe piață.

Un studiu desfășurat pe numai 3.726 de participanți, dintre care doar 2.486 injectați cu cel puțin o doză, a fost de ajuns pentru a da unde verde vaccinării adolescenților cu serul Spikevax de la Moderna.

Datele de siguranță pentru Spikevax la adolescenți au fost colectate în cadrul unui studiu clinic de fază 2/3 în curs de desfășurare, randomizat, controlat cu placebo, în orb cu observator, desfășurat în Statele Unite, la care au participat 3.726 de participanți cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani care au primit cel puțin o doză de Spikevax (n=2.486) sau placebo (n=1.240) (NCT04649151). Caracteristicile demografice au fost similare în rândul participanților care au primit Spikevax și a celor care au primit placebo.

Cele mai frecvente reacții adverse la adolescenții cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani au fost durerea la locul injectării (97%), cefaleea (78%), oboseala (75%), mialgia (54%), frisoane (49%), umflături/tensiuni axilare (35%), artralgia (35%), greață/vomă (29%), umflături la locul injectării (28%), eritem la locul injectării (26%) și febră (14%)”, se arată în prospectul serului experimental bazat pe ARN mesager de la Moderna.

Spikevax este încă în fază experimentală, „protecția” acestuia putând să fie nulă sau nedeterminată

Producătorul recunoaște că, „la fel ca în cazul tuturor vaccinurilor”, injectarea cu Spikevax e posibil să nu ofere protecție tuturor celor „imunizați”. Potrivit prospectului, „durata protecției conferite de vaccin este necunoscută, fiind încă în curs de a fi determinată de studiile clinice aflate în desfășurare”.

Reacțiile adverse, recunoscute cu jumătate de gură

Hipersensibilitate și anafilaxie: Au fost raportate reacții anafilactice. Tratamentul medical corespunzător și supravegherea să fie disponibile pe loc în caz de reacție anafilactică în urma administrării „vaccinului”. Se recomandă supravegherea îndeaproape timp de 15 minute după vaccinare. Să nu se administreze a doua doză celor care au suferit șoc anafilactic după prima doză.

Miocardite și pericardite, mai ales la tineri: Cazuri așa-zis „foarte rare” de miocardite și pericardite au fost observate după vaccinarea cu Spikevax. Aceste cazuri s-au manifestat în principal în primele 14 zile de după vaccinare, cel mai adesea după a doua doză și mai degrabă în rândul bărbaților tineri.

Vaccinații să fie instruiți să apeleze imediat la ajutor medical de specialitate dacă dezvoltă simptome specifice miocarditei sau pericarditei, precum: dureri în piept (acute și persistente), respirație scurtată, palpitații.

Leșinul și reacțiile cauzate de anxietate: Reacții legate de anxietate, inclusiv reacții vasovagale (sincopă), hiperventilație sau reacții legate de stres pot apărea în asociere cu vaccinarea ca răspuns psihogenic la injectarea cu acul. Este important să se ia măsuri de precauție pentru a evita rănile cauzate de leșin.

Boală concomitentă: Vaccinarea să fie anulată la persoanele care suferă de o boală febrilă acută severă sau de infecție acută.

Trombocitopenie și tulburări de coagulare: Ca și în cazul altor injecții intramusculare, vaccinul să nu fie administrat la persoanele care urmează un tratament anticoagulant sau la cele care prezintă trombocitopenie sau orice tulburare de coagulare (cum ar fi hemofilia), deoarece la aceste persoane pot apărea sângerări sau echimoze în urma unei administrări intramusculare.

Persoane imunocompromise: Eficacitatea, siguranța și imunogenitatea vaccinului nu au fost evaluate la persoanele imunocompromise, inclusiv la cele care primesc tratament imunosupresor. Eficacitatea vaccinului Spikevax poate fi foarte scăzută la persoanele imunosuprimate.

În revanșă, dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARN mesager pe care se bazează „vaccinurile” anticovid de la Pfizer și Moderna, afirmă în clar că raportul risc-beneficii NU justifică vaccinarea. Video mai jos:

Citiți și:
ATENȚIE, PĂRINȚI: Vaccinarea copiilor împotriva covid este un joc de noroc periculos! O ruletă rusească!
Numai o conştiinţă demonizată de lăcomie poate extinde vaccinarea anti-covid asupra copiilor

 

yogaesoteric
26 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More