Ipoteză cutremurătoare. Tripleta malefică: Celulare multe – Antene GSM nocive – Instalația HAARP

 

Telefoanele mobile – Turnurile (releele, antenele) GSM – HAARP – O ameninţare EMF triplă
(EMF ‒ ElectroMagnetic Field = Câmp electromagnetic)

Partea I – Telefoanele celulare

Când vine vorba despre multiplele și periculoasele efecte secundare ale telefoanelor celulare, adevărul a ieșit demult la iveală. În ultima vreme a crescut conştientizarea de către publicul larg a pericolelor prezentate de telefonia mobilă. Naţiuni din întreaga lume au adoptat legi care limitează utilizarea celularelor de către copii. Teancuri întregi de studii ştiinţifice publicate de universități de frunte şi institute de cercetare, toate duc la aceeaşi concluzie. Utilizarea celularelor duce la scăderea densităţii oaselor, aritmii cardiace şi cancer la creier, asta pentru a enumera doar câteva dintre cele mai periculoase efecte secundare, cu toate că există multe altele.

Un telefon mobil este doar atât de bun pe cât este semnalul său. Dacă nu are nicio linie de semnal, nu poți să vorbeşti la el. Toate telefoanele celulare sunt dependente de aflarea în raza de acoperire a unui anumit turn GSM. Dacă telefonul mobil poate recepţiona semnalul emis de acel turn, este evident că şi posesorul telefonului se va afla în acel câmp electromagnetic. Puterea unui telefon este măsurată în Hertzi. Un herţ este unitatea de măsură pentru frecvenţa undei electromagnetice.

Pentru a înţelege pericolele pe care le înfruntăm, este necesară o înţelegere sumară a fiziologiei umane. Organismul uman este o sui-generis maşină electrică autonomă. „Combustibilul” este hrana pe care o consumăm, pe care organismul nostru o converteşte în electricitate. Când Morpheus a ţinut o baterie în faţa lui Neo în filmul „Matrix”, nu glumea; noi suntem sui-generis baterii, la o analiză profundă.

Corpul uman funcţionează cel mai bine în jurul frecvenţei de 10 herţi. Observaţi în figura de mai sus, în partea stângă, silueta unei persoane. Aceasta este așezată în partea graficului în care este reprezentată zona noastră naturală şi sigură de frecvențe. Cele câteva sute de milioane de celule ale trupului nostru au fiecare propriul lor câmp electromagnetic. Cheia menţinerii sănătăţii este menţinerea delicatului echilibru al acestor câmpuri electromagnetice.

Cancerul este de fapt o mutaţie apărută la nivelul celulelor. O perturbare a câmpului electromagnetic (o deviere de la frecvenţa de echilibru de 10 herţi) la nivel celular provoacă o perturbare a funcţionării normale a celulei, ducând la o funcţionare defectuoasă urmată de mutaţii care în final pot degenera în cancer. Destul de simplu. Desigur, există o multitudine de alte aspecte, dar în acest articol ne propunem doar o viziune de ansamblu, ceea ce, bineînțeles, nu schimbă ipoteza generală.

Înainte de Marconi și aparatul de radio, înainte de a exista vreun câmp electromagnetic care să nu fie parte integrantă a autonomului recipient al vieţii numit pământ, fiinţele umane se aflau în armonie deplină cu câmpurile electromagnetice ale planetei. Prin introducerea radioului trupurile noastre au fost supuse frecvenţelor electromagnetice specifice induse în mod artificial. Undele radio nu sunt însă atât de dăunătoare întrucât operează relativ aproape de echilibrul nostru armonios cu natura. Dar aici este cheia înțelegerii: cu cât frecvenţa este mai mare, și deci mai îndepărtată de cei 10 herţi, cu atât mai multă distrugere va provoca asupra celulelor noastre.

Pentru a înţelege cât de devastatoare sunt efectele radiaţiei telefoanelor celulare, priviți cu atenție aceste date: noi operăm la 10 herţi. 1000 de herţi = 1 kiloherţ. 1000 de kiloherţi = 1 megaherţ. Frecvenţa medie emisă de telefoanele mobile este de 1900 megaherţi, existând o tendinţă a pieţei de trecere către telefoane (există deja în uz) care funcţionează la 2500 megaherţi. (Este vorba despre standardul GSM din SUA pe 1900 MHz. În Europa s-au folosit standardele de 900 şi 1800 MHz. Cu toate acestea, noile tehnologii 3G, 4G şi altele, funcţionează pe frecvenţe chiar mai mari.)

Practic, suntem bombardați 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână cu câmpuri şi radiaţii electromagnetice de mii de ori mai puternice decât poate suporta în mod normal trupul uman. Incapacitatea noastră de a face faţă acestui atac violent se manifestă sub formă de stress, tulburări de somn, nou-născuți cu malformații, cancer şi Alzheimer.

Suntem eliminaţi unul câte unul în linişte, iar noi plătim factura pentru aceasta. Plătind factura la celular, pur şi simplu asigurăm continuitatea unui produs care ucide şi va ucide milioane şi milioane de oameni. Va urma un val de tumori cerebrale care va decima o parte din populaţie. Acum 60 de ani rata autismului era de 1:50.000. În ziua de azi este de 1:50. Vaccinurile sunt principala cauză a autismului, dar turnurile GSM şi scăldarea noastră permanentă în câmpuri electromagnetice puternice au cu siguranţă un rol.

Dacă până acum nu ați aflat de pericolele asociate telefoanelor celulare, înseamnă fie că nu vreți să ştiți (disonanţă cognitivă), deoarece refuzați să credeți că ceva atât de groaznic se poate petrece, sau pur şi simplu ați ales să jucați ruleta rusească cu cancerul şi să vă asigurați o moarte prematură de dragul conectivităţii, a capacităţii de a găsi pe oricine şi a putea fi găsit de oricine, oricând, oriunde. Oricare dintre aceste variante este o alternativă greşită.

Partea a II-a – Turnurile GSM

Turnurile GSM operează în waţi. Un watt este definiţia standard a unei unităţi de putere. Un exemplu despre cum puterea exprimată în waţi reflectă cantitatea de electricitate utilizată este cazul becurilor electrice. În timp ce becurile incandescente obișnuite utilizează între 40 si 100 de waţi, becurile fluorescente (popular neon) produc aceeaşi cantitate de lumină utilizând doar între 5 şi 30 de waţi. Deci putere mai mică înseamnă mai puţină electricitate consumată pentru a produce acelaşi efect.

În cele ce urmează vom intra în amănuntele acestei nefaste conspiraţii. Nu este vorba de o așa-zisă „teorie” a conspiraţiei, întrucât datele prezentate aici pot fi validate din nenumărate surse credibile.
Vreți să descoperiți adevărul în mod empiric? Mergeţi la cel mai apropiat turn GSM şi căutaţi o cutie metalică cu cabluri groase care ies din ea şi urcă şerpuind către mulţimea de antene din turnul GSM. Este vorba de un transformator electric de putere, pe care aproape toate turnurile GSM îl au la bază. Un transformator este proiectat pentru a mări puterea de ieşire (sau waţii). Transformatoarele sunt ataşate la turnurile GSM pentru a mări puterea de ieşire a acestora. În acest caz, întrebarea de 10.000 de dolari este: „De ce au nevoie turnurile GSM de atâta putere?”. Pentru a putea face o comparaţie în privinţa puterii utilizate de acestea, luaţi în considerare aspectele pe care le vom prezenta în continuare.

Un semnal wireless de la un router standard are 20 de miliwaţi şi poate fi recepţionat la câteva blocuri distanţă, trecând chiar şi prin pereţi. Un telefon celular standard emite cu o putere de 300 de miliwaţi. Definite în sens larg ca celule care operează la 30 de waţi, un „nod” sau un turn celular perfect capabil ar trebui să fie echipat cu un transmiţător de 30 de waţi. Aici vor interveni agenţii plătiţi şi cei care împrăştie dezinformarea, trâmbițând resturi de ştiinţă care să contrazică faptul că transformatoarele care pompează sute de mii de waţi, dacă ar fi folosite în acest scop, nu doar că ar prăji toate telefoanele celulare, dar destul de probabil (din cauza faptului că stăm destul de aproape de acestea), ar cauza şi o grămadă de simptome fizice delicatei noastre structuri ce are la bază o schemă electrică proiectată să funcţioneze la 10 herţi. Din moment ce așa stau lucrurile, parcurgând întregul raționament, ne punem din nou întrebarea de ce este nevoie de atâta putere când doar o fracțiune infinitezimală din aceasta ar putea crea efectul dorit?

Luaţi în considerare de asemenea că un walkie-talkie ieftin se poate conecta cu „colegul” său la 3 kilometri distanţă şi asta doar la o zecime de milionime (0,0000001%) din puterea de emisie a unui telefon celular. Luaţi în considerare de asemenea faptul că postul de radio WLS din Chicago emite cu impresionanta putere de 50.000 waţi şi poate fi recepţionat la 1600 km depărtare cu un radioreceptor de calitate mediocră. În medie un turn GSM din SUA emite cu o putere cuprinsă între 100.000 şi 500.000 de waţi. Aşa cum am demonstrat în exemplele concrete din acest articol, dacă 30 de waţi ar fi suficienţi, de ce avem turnuri GSM care emit la o putere de jumătate de milion de waţi?

Este nevoie de atâta putere? Nu, nu este. Destul de recent, în 2013, în Mexic erau doar câteva turnuri GSM, cu toate că recepţia pe telefoanele celulare era la fel de bună ca în SUA. A nu se confunda cu acoperirea tuturor zonelor. Această acoperire era realizată în Mexic prin antene mici, de mică putere, agăţate de clădiri sau montate pe acoperişul acestora. Fără turnuri. Fără transformatoare. O priză standard de perete asigura suficientă putere pentru a menţine un semnal de aceeaşi claritate ca şi cel din SUA. Dacă o antenă minusculă este suficientă pentru această sarcină, de ce există turnuri din acestea peste tot?

Oare pentru că noi avem mai multe telefoane celulare decât ei şi de aceea avem nevoie de mai multe turnuri, mai mari şi mai puternice? Nu. Procentul de telefoane celulare raportat la populaţie este acelaşi.

Este posibil să existe alt motiv apărut ulterior, mai presus şi dincolo de asigurarea unui semnal puternic, pentru a echipa aceste turnuri cu emiţătoare de jumătate de milion de waţi? Bineînţeles că da. De fapt există chiar mai multe motive.

Așa cum spunem la începutul acestui articol, organismul uman este o unitate electrică autonomă. Creierul uman este un computer biologic, şi ca orice computer are, la modul global, o frecvenţă specifică în jurul căreia este centrată întreaga sa activitate. Creierul are, în realitate, mai multe frecvenţe specifice, care interacţionează una cu cealaltă şi servesc diferite scopuri pentru funcţiile biologice, în timp ce microprocesorul unui calculator de birou are doar o singură frecvenţă cu care trebuie să se sincronizeze totul. Spre deosebire de acesta, cortexul dumneavoastră vizual ar putea opera la o altă frecvenţă decât partea din creier care controlează ritmul cardiac, iar sentimentele şi gândurile corespund altei frecvenţe. Deoarece creierul desfășoară multiple activități în paralel, poate lucra la frecvenţe mult mai mici decât cele care ar fi necesare pentru un microprocesor de calculator, iar aceste frecvenţe se află în domeniul frecvenţelor ELF – Extended Low Frequency – frecvenţe extra joase.

Deoarece creierul uman operează cu ajutorul frecvenţelor, este susceptibil la manipulare prin mijloace electromagnetice. Diferitele stări psihice, mentale se traduc prin frecvenţe specifice, astfel că este posibil ca prin mijloace electronice oamenii să fie forţaţi să se relaxeze când ar trebui să se mobilizeze, să râdă când ar trebui să se îngrozească, să fie loiali când ar trebui să se revolte!

Manipularea emoțiilor noastre în această manieră nu se poate obține decât prin emisii de radiație electromagnetică de foarte mare putere, dar acordate și direcționate extrem de precis. La fel ca în filmul SF din 1988 „They Live” („Ei trăiesc”), mijloacele sunt deja amplasate şi utilizate împotriva noastră pentru a ne face să fim supuşi şi să nu gândim independent.

Una dintre funcţiile secrete ale turnurilor GSM este modificarea vremii. Însăşi actul de a sugera aşa ceva te va expune atacurilor și încercărilor furibunde de a fi ridiculizat. Ştii că ai atins un punct sensibil atunci când apar din senin agenţii plătiţi şi dezinformatorii pentru a dezorienta cititorii, pentru a te discredita şi în cele din urmă pentru a nega orice fel de informaţii ai încerca să dezvălui.

Aşa cum noi înşine avem o natură electrică, aşa este şi atmosfera. Fulgerul este o dovadă concludentă în acest sens. De fapt, tot ceea ce ne înconjoară funcţionează pe bază de frecvenţe electromagnetice. Noi, fiinţele umane, fără a fi ajutate de aparatură ştiinţifică, experimentăm doar o parte minusculă (aproximativ 4%) din întregul spectru al frecvenţelor electromagnetice. Acționând într-un anumit mod, frecvenţele specifice din atmosferă pot fi influențate, prin intermediul impulsurilor de energie dirijată, creând tornade, cutremure, manipularea tiparelor vremii şi multe altele. Aparent inofensivele noastre turnuri GSM funcţionează ca staţii de relee care transmit impulsurile de energie în direcţia dorită.

Vă întrebaţi cum de un turn GSM poate genera un câmp electromagnetic suficient de puternic pentru a influenţa tiparele vremii, pentru a cauza cutremure şi a porni uragane? Estimativ, în SUA sunt aproximativ 270.000 de turnuri GSM (şi apar şi mai multe zilnic). Să fim generoşi si să considerăm că 170.000 dintre acestea nu sunt nimic altceva decât ceea ce se pretinde că ar fi – nişte nevinovate turnuri GSM. Rămân totuşi 100.000 de turnuri GSM cu o putere estimată de 150.000 de waţi fiecare. 100.000 x 150.000 ne dau puterea uluitoare de 15 miliarde de waţi. Când aceştia sunt dirijaţi şi sincronizaţi către un scop specific, devine destul de evident că este vorba de o energie imensă ce poate pregăti orice fel de condiţii meteo se dorește. Pentru a înţelege cât de multă putere reprezintă cea generată de turnurile GSM, menționăm că rețeaua HAARP din Alaska are doar 100 de milioane de waţi, o putere neînsemnată prin comparaţie, dar care este capabilă să genereze dezastre meteo de amploare. Unitatea HAARP din SUA este doar una dintre cele 8-10 unităţi similare amplasate în întreaga lume. Războiul ce recurge la arme cu pulsuri de energie nu se întâlnește doar în filmele „Star Trek”, ci are loc aici şi acum!

Cum putem fi 100% siguri că turnurile GSM nu au nevoie de 150.000 – 500.000 de waţi pentru a asigura un semnal clar către acei mici dar cauzatori de cancer prieteni de buzunar? Pentru cei care încă se îndoiesc de lipsa turnurilor GSM în Mexic, în ciuda faptului că recepţia pe telefoanele mobile este foarte bună, să ne îndreptăm atenția către reţelele 3G din Australia. Cu putere de emisie de sub 3 waţi, când sunt transmise prin antene foarte directive, semnalele acestora se pot recepţiona la 3 km, în acest fel justificându-se distanţa de 6 km dintre două noduri (turnuri) GSM. Cu 10 noduri per turn, aceasta echivalează cu o putere radiantă totală de 30 de waţi, care este mai mult decât suficientă pentru a penetra orice material şi a asigura o acoperire excelentă.

Pentru a stabili că 30 de waţi per turn, cu turnurile distanţate la 6 km unul de celălalt, asigură suficientă putere pentru a penetra orice în afară de unitatea subterană de securitate pentru Continuitatea Guvernului (CG) amplasată în munţii Cheyenne (să o numim ascunzătoarea globaliştilor), o întrebare logică ar fi următoarea: dacă doar 30 de waţi sunt necesari pentru a transmite semnalul, iar panourile solare pot genera şi stoca suficientă energie pentru a face faţă acestor cereri, de ce avem acele transformatoare uriaşe? Puţină matematică de bază ne va ajuta să înţelegem cât de ieftin ar putea fi un turn GSM real.

Având în vedere că energia solară costă aproximativ 3 dolari per watt aceasta incluzând invertoarele, panourile solare şi bateriile de back-up, poţi echipa un turn GSM cu 10 noduri cu o alimentare solară de 1000 de waţi cu costuri doar de 3.000 de dolari şi nu va mai trebui să îţi faci niciodată griji în privinţa instalării unui transformator. Dacă emiţi cu 30 de waţi, vei consuma cel puţin 45, din cauza pierderilor. De asemenea, echipamentele vor consuma ceva energie, dar aceasta nu va depăşi 100 de waţi. Deci nevoile reale de energie ale unui turn GSM ar fi de 150 de waţi. Un aranjament de echipamente solare care să furnizeze 1.000 de waţi ar face faţă acestei cereri fără a fi suprasolicitat. Cu o putere mică ce asigură o alimentare de înaltă tensiune către turnul GSM pentru a putea obţine cei 300.000 de waţi HAARP şi a nu se prăji fără un transformator, se confirmă cu şi mai mare siguranţă că un transformator nu este necesar. Dacă transmisia celulară ar fi fost unicul scop, utilizarea panourilor solare ar fi avut o foarte mare justificare economică.

Ceva este foarte putred în Danemarca. Un turn înalt de 45 de metri costă între 100.000 şi 300.000 de dolari per bucată cu costuri adiţionale de închiriere a terenului. Chiriile variază între 100 de dolari (pentru fraierii care vor să fie iradiaţi în permanenţă primind în schimb 8,33 dolari pe lună) şi 156.000 de dolari pe an.
Putere – 1000 de waţi, ceea ce depăşeşte de 9 ori cerinţele de putere – 2.499,65 dolari. Stâlpul nu este inclus. Dar în realitate (în Mexic) o antenă de 20 cm racordată la o priză de perete satisface cerinţele. Deci, de ce avem stâlpii înalţi de 45-60 de metri? Costurile actuale din SUA – până la 300.000 de dolari doar pentru stâlp! Adăugaţi transformatoarele care costă mii de dolari pe an şi costurile reţelei de energie necesară pentru menţinerea acestora în stare de funcţionare. Cum se explică aceasta, în condițiile în care corporaţiile au drept unic scop profitul? Fac excepție situațiile în care sunt dispuse să facă anumite eforturi pentru realizarea unui scop secret…

O întrebare de bun simţ este următoarea: dacă turnurile GSM sunt atât de periculoase, atunci de ce cei 1% responsabili de starea de lucruri actuală s-ar supune de bună voie câmpurilor electromagnetice? Răspunsul? Nu o fac.

Să alegem un oraş cunoscut cum ar fi St Louis din Missouri. Este cunoscut şi dovedit faptul că există o concentrare, o „bandă a bogăţiei” care plecă din centrul oraşului, chiar de lângă cartierul Clayton, şi merge până în vestul districtului St. Louis. Acesta este coridorul în care se află banii (este o generalizare dar destul de precisă).

Pe hartă, de acolo de unde scrie St. Louis şi până în Clayton şi Creve Cœur, și chiar dincolo de acestea, este zona în care locuiesc cei 1%. Este un fapt, pe care vi-l poate confirma orice localnic.

Acum să ne uităm la amplasarea turnurilor GSM în St. Louis: după cum puteți observa, în mod misterios, Creve Coeur, Chesterfield şi Town & Country sunt aproape lipsite de turnuri GSM. Zona Town & Country este clasată pe locul 80 între zonele din SUA cu cele mai mari venituri pe cap de locuitor. Coincidenţă? Nu prea…

Dacă aveți impresia că acea mare zonă verde din St. Louis, lipsită de turnuri GSM, este o întâmplare, faceţi acelaşi exerciţiu şi pentru alte principale zone metropolitane – este la fel peste tot. Chiar şi numai acest fapt confirmă pericolele turnurilor GSM. Dacă cei 1% nu vor să aibă nimic de-a face cu ele, atunci cu siguranţă nici noi nu ar trebui.

Partea a III-a – HAARP

Programul de cercetare activă aurorală cu ajutorul frecvenţelor înalte, sau prescurtat HAARP, din Alaska, este deja binecunoscut. Faptul că HAARP este o metodă de a controla vremea nu este un secret, ci este o funcţie a instalației, făcută publică de guvernul american.

Această unitate de înaltă tehnologie, care este operată de marina SUA, forţele aeriene şi multe universităţi, este un transmiţător extrem de puternic care (spus într-un mod foarte simplist) direcţionează fascicule intense de energie în ionosferă în scopul influenţării curenţilor atmosferici, pentru a provoca ploaie sau secetă, valuri tsunami, uragane, precum şi în alte scopuri. Aceasta înseamnă în cele din urmă „coacerea” ionosferei. Și totuși, raza de acţiune a HAARP este limitată de curbura pământului.

Aici trebuie să intre în acţiune turnurile GSM. Turnurile GSM pot fi exploatate la puterea lor permiţând trimiterea de rafale de energie concentrate pe arii geografice restrânse. Semnalul poate fi transmis dintr-un turn în altul până când în final îşi atinge ţinta.

Există un munte de date în sprijinul afirmațiilor că HAARP şi turnurile GSM au fost în spatele următoarelor evenimente recente.

Seceta din California

Prin chemtrails şi manipulare ionosferică, guvernul a provocat în mod artificial seceta din California. Combinaţi lipsa apei provenită din ninsorile de pe munte cu expresia „apa este noul ţiţei”. Sună de parcă filmul Omul Omega va sosi în curând la un cinematograf de lângă noi. În timp ce această uriaşă secetă a afectat întreaga populație creând haos în vieţile oamenilor, în agricultură şi afectând economia naţională a Statelor Unite, familia Bush a cumpărat în secret pământ despre care ştia că are apă în subteran. Compania Nestle a făcut acelaşi lucru, apoi a îmbuteliat apa cerând preţuri exorbitante pentru o resursă naturală a pământului. Când una din părţi controlează sursa, crează mai întâi cerere, apoi oferă soluţia. Cei care nu au acces la sursă sunt la mila celor care controlează sursa. Dimensiunile răului arătat de aceşti bogaţi lipsiţi de suflet sunt aproape inimaginabile. Dar, încă o dată, adevărul se dovedește a fi chiar mai straniu decât ficţiunea. Actul de a bea apă de la chiuveta din bucătărie nu este o soluţie pentru a supraviețui, aceasta fiind „îmbogățită” cu fluoruri, care sunt dovedite ca fiind neurotoxine.

Uraganul Katrina

Unitatea HAARP a fost foarte activă în săptămânile dinaintea, din timpul şi la scurt timp după ce Katrina a devenit un uragan, dezvoltat din ceea ce inițial a fost catalogat drept o depresiune tropicală de gradul 12. Zonele colorate care seamănă cu nişte clape de pian sunt reprezentările vizuale ale activităţii HAARP în aria geografică în care Katrina a fost activ. Acesta este denumit un „grafic al căderii de apă”. Pe axa verticală avem frecvențele cuprinse între unu și 30 de megaherți.

Graficul de deasupra reprezintă activitatea HAARP când se formează depresiunea tropicală de grad 12 din care s-a dezvoltat ulterior uraganul Katrina. Observați lipsa „sloturilor” la intersecţia dintre verticala 5 şi orizontala 2.

Comparaţi cu graficul de mai jos când Katrina loveşte New Orleans-ul.

Dacă HAARP ar fi fost inactiv în acest interval de timp (de la 08.22 până la 08.30) nu am fi avut nimic de discutat aici. Dar… aceste grafice provin chiar de pe site-ul HAARP. În zilele noastre răul este pe faţă şi mândru de el însuşi.

Tsunami-ul din Japonia

Tsunami-ul care a distrus centrala nucleară de la Fukushima a fost un eveniment teribil, care a reverberat în întreaga comunitate internaţională. O teorie foarte credibilă care a fost enunțată la acea vreme este aceea că prin intermediul rețelei HAARP, un flux de energie a fost direcţionat în ocean de-a lungul unei falii de separaţie a plăcilor tectonice, provocând un cutremur submarin care a condus la formarea tsunami-ului. După cum se știe, una dintre capacităţile HAARP este de a direcţiona energia într-un anumit punct.

Ar mai putea fi date multe alte exemple. Toate informaţiile din acest articol sunt disponibile online. Niciuna dintre ele nu este vreun secret. Nu credeţi? Cercetaţi sursele dacă încă mai aveţi îndoieli.

De ce SUA, în mod evident ţara cea mai avansată din punct de vedere ştiinţific (după oamenii de ştiinţă), rămâne în urma unor naţiuni prietene despre care se spune că sunt mai puţin dezvoltate, când vine vorba despre cunoştinţele publicului larg cu privire la pericolele utilizării telefoanelor celulare? De ce această tăcere? De ce companii precum Sprint sau AT&T promovează utilizarea telefoanelor celulare de către copii, ştiind foarte bine că la copii craniul şi periostul nu sunt încă complet dezvoltate, ceea ce amplifică pericolul supunerii la frecvenţe radio.

Răspunsul la aceste întrebări, oricât ar fi de greu de digerat, este că telefoanele celulare, turnurile GSM şi HAARP sunt proiectate pentru a semăna moarte. Practic: pune la punct o campanie de marketing atrăgătoare, bag-o cu forţa în conştiinţa publică şi ne vom trezi cu proşti care să aştepte răsăritul soarelui în faţa magazinelor pentru „noua generaţie” de telefon. Este destul de pavlovian… şi trist.

O catastrofă medicală este creată chiar acum! Este un tsunami metaforic la orizont, ţintit către şi format din copiii de azi, copii dintre care doar un procent mai mic vor deveni adulţii de mâine. Când vor avea între 20-30 de ani, un procentaj monstruos din copiii noştri vor dezvolta tumori şi leziuni craniene, boli ale măduvei osoase, degradarea intelectului şi multe alte boli îngrozitoare.

Cine trebuie învinuit pentru toate acestea? Companiile de telefonie? Cu siguranţă!
Părinţii? Desigur! Constrânşi între presiunile create de ceilalţi copii, comoditate, disonanţă cognitivă, o apatie indusă de mass-media (prin intermediul turnurilor GSM – ce ironie) şi campanii de marketing super atrăgătoare, majoritatea părinţilor şi a oamenilor în general continuă să utilizeze telefoanele mobile. În esenţă suntem precum vacile din desenul animat „Far Side” („Latura îndepărtată”). Imaginaţi-vă o coadă alcătuită din vaci care se îndreaptă către o clădire pe care scrie „abator”. O vacă se apropie de o alta doar pentru a o auzi pe aceasta din urmă zicând: „Hei, nu vă împingeţi!”.

Este o nebunie curată să finanţezi în continuare aceste companii ştiind foarte bine că ceea ce fac ne provoacă atât cancer cât şi o grămadă de alte afecţiuni. Unii îşi pot aminti că pământul a continuat să se rotească în jurul Soarelui şi viaţa să existe, fără telefoane mobile, şi asta timp de vreo 6000 şi ceva de ani. Cum am putut „evolua” în fricoşi care nu îndrăznesc să părăsească locuinţa fără a avea telefonul mobil la ei? Pasul decisiv necesită curaj: reziliați-vă contractul și aruncați la gunoi telefonul mobil. Este cu adevărat o chestiune de viaţă şi de moarte!


Surse:
1. http://www.medicaldaily.com/cell-phones-and-cancer-2-studies-provide-new-evidence-possible-link-249317
2. http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2015/01/06/cell-phone-use-brain-cancer-risk.aspx
3. Electromagnetichealth.org
4. https://www.pathophysiologyjournal.com/article/S0928-4680%2814%2900064-9/abstract
5. https://www.thestar.com.my/business/business-news/2014/11/12/are-mobile-phones-linked-with-brain-cancer-risk/?style=biz
6. http://www.i-sis.org.uk/Wireless_Phone_Use_Increases_Malignant_Brain_Tumour.php
7. http://www.physiology.columbia.edu/MartinBlank.html
8. www.safespaceprotection.com/electrostress-from-cell-towers.aspx
9.http://edition.cnn.com/2011/HEALTH/02/22/cell.phone.brain.activity/index.html?eref=rss_health&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+rss%2Fcnn_health+%28RSS%3A+Health%29
10. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21343580
11. http://en.wikipedia.org/wiki/Cellular_frequencies
12. http://www.safespaceprotection.com/electrostress-from-cell-towers.aspx
13. http://www.ehow.com/facts_6707208_difference-between-watts-hertz.html
14. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_number_of_mobile_phones_in_use
15. http://www.jimstonefreelance.com/cells.html
16. http://montalk.net/conspiracy/142/haarp-earthquakes-and-hurricanes
17. http://jimstonefreelance.com/3g3.html
18. http://www.cell-tower-leases.com/Cell-Tower-Lease-Rates.html
19. https://www.anapode.com/products/1000w_1kw_Complete_Solar_Panel_Module_Kit_DIY
20. http://www.towerlocation.com/


Citiți și:

Cutremure provocate de tehnologia HAARP în România? 
Poluarea electromagnetică 
Antenele GSM nu vor mai fi mutate de lângă școli sau spitale

 

yogaesoteric
7 decembrie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More