Iranul susține că are dovezi despre faptul că SUA sprijină direct Statul Islamic

 

Șeful armatei iraniene, Mostafa Izadi, a declarat că țara sa deține dovezi evidente despre faptul că Statele Unite ale Americii sprijină în mod direct Statul Islamic.

„Așa cum a declarat liderul suprem al revoluției islamice, avem în posesie documente și informații care arată suportul direct pe care imperialismul american îl acordă acestui curent extrem de dezgustător (IS) din regiune, care a distrus țările islamice și a creat un val de masacre și ciocniri”, a spus Izadi, potrivit agenției iraniene Fars.

Purtătorul de cuvânt al Parlamentului iranian, Ali Larijani, a condamnat atacurile teroriste de la începutul lunii iunie din Teheran și a spus că America se află în spatele celor mai multe acte teroriste din lume.


Citiţi şi:

Erdogan iese la atac împotriva SUA, spunând că deţine documente clare care arată faptul că America susţine ISIS

Un fost agent CIA dezvăluie: Obama a permis crearea ISIS!

E-mailurile lui Hillary Clinton arată că aliaţii SUA au sponsorizat Statul Islamic. Serviciile secrete americane au văzut în ISIS o oportunitate
 

yogaesoteric
20 februarie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More