Iulian Capsali: „Epidemia de rapăn moral este cel mai lesne de detectat în cazul Răzvan Constantinescu”

Epidemia de rapăn moral este cel mai lesne de detectat în cazul Răzvan Constantinescu, un test PCR la care societatea românească „vizibilă” iese pozitivă. România din Umbră se străduiește să supraviețuiască.

Dr. Răzvan Constantinescu

Pe lângă colegii din UMF Iași, profesorii care asistă devertebrați la o mascaradă în care este martelat un confrate pentru delict de opinie, pe cei mai mari impostori îi observăm în presă*.

Vagile urme de conștiință nu ies nici la microscop. Rapănul moral le iese pe nas, așa încât se chinuie să-l tragă repetat ca să nu se prelingă pe lavalieră.

Personaje infecte, viermi care colcăie pe stârvul bio-dictaturii slujind nu adevărul, ci pe toți micii arafați și ghiorghiți cu suflete de slugi globaliste. Aici includ, evident, și politicienii cu spinarea flască.

Retrăim anii ’50, cu brucanii de presă care se hrănesc din lașitatea elitelor.

Tancurile Armatei Roșii sunt înlocuite de banii Big Pharma, iar Imperiul Sovietic de mlaștina ocultă în care bolborosesc lighioanele demonizate ce-l maimuțăresc pe Dumnezeu.

*Onoarea breslei mai este salvată de amfitrioni de tipul Răzvan Dumitrescu sau Victor Ciutacu, oaze de profesionalism într-un deșert al minciunii.

Citiți și:
De ce sunt decapitați cei cu inimă mare și IQ ridicat. Oameni inteligenți în apărarea doctorului Răzvan Constantinescu și a judecătoarei Mădălina Afrăsinie
Olivia Steer, în apărarea dr. Răzvan Constantinescu: „Urmează un răsunător proces în instanță și, cel mai probabil, niște condamnări penale pentru hărțuire, abuz în serviciu, bașca niște daune plătite de slugile guvernului”

 

yogaesoteric
20 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More