Olivia Steer, în apărarea dr. Răzvan Constantinescu: „Urmează un răsunător proces în instanță și, cel mai probabil, niște condamnări penale pentru hărțuire, abuz în serviciu, bașca niște daune plătite de slugile guvernului”

Jurnalista Olivia Steer a reacționat la vestea suspendării doctorului Răzvan Constantinescu de către UMF Iași de la toate activitățile care presupun interacțiune față în față, pe motiv că a contestat excesele de zel ale conducerii în condiționarea cu vaccinarea sau testarea profesorilor și studenților.

Olivia Steer consideră că decizia UMF Iași împotriva doctorului Constantinescu este o acțiune de slugărnicie politică față de Guvernul Cîțu și un abuz în serviciu față de orice angajat liber-cugetător în chestiunea vaccinării.

Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva acestei campanii de vaccinare”, anunța în urmă cu trei luni prim-ministrul României la acea vreme, Florin Cîțu, despre cum plănuiau să se desfășoare mai departe campania de dezinformare în masă și manipulare a românilor cu privire la serul experimental, pentru ale cărui efecte secundare grave și foarte grave nu răspunde nimeni, nici penal, nici financiar, după cum s-a văzut limpede până acum.

«Să trăiți, tovarășe comandant!!!», s-a auzit urlând slugarnicul UMF Iași, care s-a executat ca un caporal cu o singură circumvoluțiune pe creier (și aia de la chipiu!) și l-a eliminat pe profesorul Răzvan Constantinescu de la catedra universitară.

Urmează un răsunător proces în instanță și, cel mai probabil, niște condamnări penale pentru hărțuire, abuz în serviciu, bașca niște daune morale și materiale substanțiale plătite profesorului de către slugile guvernului.

#cuminte_cîțu_cîțu”, a scris Olivia Steer, pe pagina sa de Facebook.

Citiţi şi:
Mai multe decese covid la românii vaccinați decât la cei nevaccinați? Dr. Răzvan Constantinescu trage semnalul de alarmă
De ce sunt decapitați cei cu inimă mare și IQ ridicat. Oameni inteligenți în apărarea doctorului Răzvan Constantinescu și a judecătoarei Mădălina Afrăsinie

 

yogaesoteric
28 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More