Iulian Capsali: „Ne distrug copiii!”

Copiii, inclusiv cei de 5-6 ani, să poarte mască la ore este un chin lipsit de absolut orice argument medical. Dimpotrivă, sistemul respirator, în spațiul închis al clasei, este afectat, la fel ca și psihicul copilului. Dar Lumea Nouă Globalistă are nevoie de copii bolnavi și învățați de mici cu obediența și lipsa de relief a societății totalitare.

Dar să facă sport copiii cu mască la nas și pe gură este o pură bătaie de joc! Singura explicație este aceea că șeful operațiunii, psihopatul Arafat, ca și Johannis (care a participat la vinderea de copii români) și Cîțu (un iresponsabil complexat care se ajută de substanțe ca să devalizeze liniștit economia României) nu au copii.

Numai un individ lipsit de orice empatie în privința copiilor poate accepta tratamentele mutilante din școli.

Încă ceva, nu semnați acordul pentru testarea copiilor la școală fără consimțământul vostru!

Citiți și:
Riscă să apară o „generație pierdută”: două investigații The Guardian prezintă efectele pe care pandemia și închiderea școlilor le au asupra bunăstării și sănătății mintale a copiilor
Carmen Tănase, o nouă declarație incendiară despre covid-19
Adulţii despre copilărie versus un an de pandemie prin ochii copiilor. „Este ciudat să vezi adulții panicați”. Viitorul încotro?

 

yogaesoteric
8 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More