Jaful Pfizer în UE continuă! Au în plan administrarea a 12 doze per om!

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentatoarea Iosefina Pascal a dezvăluit noi informații pe tema jafului constant pe care îl desfășoară Pfizer în Uniunea Europeană, venind cu dovezi proaspete și cu documente incriminatorii.

Jurnalista Iosefina Pascal a început prin a anunța câte doze de vaccin marca Pfizer a achiziționat UE în ultimul an. Până la data de 21 noiembrie 2021, UE a încheiat un contract pentru achiziționarea a 4,6 miliarde de doze de vaccin, în valoare de 71 de miliarde de euro! „Un calcul matematic simplu ne arată că asta ar însemna în jur de 12 doze per persoană. Păi de ce ne mai miră? Directoarea de la CDC are 5 doze făcute, deci booster la booster la booster la booster”, subliniază Iosefina pe un ton umoristic.

În realitate, situația este „de-a râsu’-plânsu’”. Statisticile și situația de facto arată clar că lumea nu se mai vaccinează. În condițiile acestea, unde or să ajungă acele miliarde de doze de vaccin? „Banii sunt aruncați direct pe fereastră! Mă rog, pe fereastra care dă direct în buzunarul lui Bourla de la Pfizer”, a comentat tânăra jurnalistă.

Între inflație și conspirație

Iosefina Pascal a informat că până în noiembrie 2021 vaccinurile se vindeau cu un anumit preț, redus, bineînțeles: aproximativ 15-30 de euro per doză. Acum, dacă tot e inflație, de ce să nu profite și companiile Big Pharma? „Pfizer a zis că va crește prețul la cel puțin 130 de dolari doza”, a anunțat jurnalista. Creșterea aceasta accelerată a prețurilor are legătură exact cu faptul că s-a redus semnificativ cererea, pentru că oamenii nu se mai vaccinează, a observat Iosefina Pascal.

Pfizer și noile pilule magnifice

CEO-ul de la Pfizer are planuri mari pentru anul 2023! Se pare că se vor produce 10 mărfuri noi, dintre care 5 sunt vaccinuri și 2 medicamente pentru tratarea bolilor din aria oncologiei și a problemelor imunitare. Moderna a făcut deja un vaccin pe bază de ARN-mesager împotriva miocarditei. „O să mai facă miliarde de euro, pentru că aceiași oameni care au cumpărat vaccinuri pentru covid le vor cumpăra și pe cele pentru miocardită. Fără nicio legătură între ele, desigur…….”, subliniază Iosefina Pascal.

Directorii companiilor Big Pharma s-au lăudat că această nouă tehnologie pe bază de ARN-mesager a deschis calea către progres în medicină. De aceea o să o implementeze pentru toate afecțiunile și uite așa fac și mai mulți bani de pe urma bolilor de care suferă oamenii, din cauze cu totul și cu totul misterioase. „Asemenea jaf pe timp de pace nu cred că a mai existat vreodată în istorie”, a afirmat jurnalista la finalul emisiunii.

Citiți și:
Compania Pfizer ar putea intra în faliment dacă ar plăti 3,3 trilioane de dolari despăgubiri datorate efectelor adverse postvaccinare
Venituri record pentru Pfizer. Gigantul Pharma estimează o creștere uluitoare a vânzărilor de vaccinuri și pastile anticovid: 52 de miliarde de dolari
Contracte secrete privind vaccinurile covid dezvăluie modul în care Pfizer a constrâns guvernele pentru a-și maximiza profiturile

 

yogaesoteric
21 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More