Jean Maurer: Ia să punem cap la cap nişte informaţii certe!

1. Vasile Dâncu, Ministrul Apărării, demisionează! Asta este o certitudine! De ce demisionează? Zice-se că a făcut afirmaţii „dezaxate” faţă de Axa Bucureşti-Washington, cu privire la războiul din Ucraina. Ceva de tipul „cum se poate face pace!”. Nu soluţia în sine propusă de el a deranjat, ci dorinţa lui de pace! Axa nu vrea pace, ci vrea război! Sunt toți demenţi!

2. Divizia aeropurtată americană de elită „Screaming Eagle” (adică ceva cu „Vulturul care se Screme”) a sosit în România și poate intra în războiul din Ucraina în câteva ore. Cică ar fi vreo 4.700 de vulturi super înarmați. Asta este o certitudine! Zice-se că Dâncu ar fi demisionat pentru că întrarea României în război ar fi iminentă, și nu doreşte să-şi lege numele de o catastrofă. Acum, numele lui nu mă interesează deloc, dar catastrofa este sigură.

3. Serghei Şoigu, ministrul rus al Apărării, a sunat cancelariile occidentale avertizând că Ucraina pregăteşte o acţiune teroristă sub steag fals, pe teritoriul ei, folosind „bombe murdare”, adică bombe unde explozibilul convenţional este amestecat cu reziduuri radioactive (nucleare), după modelul bombelor folosite de americani în Iugoslavia. Asta este o certitudine. De ce fac asta? Pentru a justifica faptul ca trupe NATO sau trupe internaţionale sub comandă americană să intervină fizic în Ucraina, că este crimă umanitară. Franţa și Turcia încă rumegă informaţia! Pe Johannis încă nu l-a sunat nimeni, în afară de Carmen, dar și el rumegă! Unii zic că de fapt suge o acadea, alții zic că poate este ciocolată! Şi asta este o certitudine!

Într-un iureş mediatic cu Delia care nu vrea copii, Halep care se dopează fără să ştie, pensiile care ba se măresc, ba nu se măresc, şi facturile la energie care s-au mărit cert, în subsidiar a început deja WW3 unde România este parte activă.

Încă nu zboară bombele, dar nimic nu le împiedică să zboare, că de aia sunt și făcute, ca să „zbor”, nu ca să se „rostogolește”!

4. Americanii zic că Putin este pe moarte, rușii zic că Biden este pe moarte, eu zic că Johannis este deja mort, și se pregăteşte Biden. Asta este o certitudine! Nu ştim încă de ce, dar ne va spune CTP în curând, după ce rezolvă problema cu Halep.

5. Dacă varza nu este vânturată, se strică! Asta este o certitudine! De ce? Cel mai bine ne poate explica doamna Tatoiu!

Ce ne rămâne noua de făcut? Nimic! Asta este o certitudine! Ce am putea face? Nimic, sau să plecăm în vacanţă la schi, undeva prin Maldive sau Seychelles, pentru cine a făcut economie la gaze și la curent electric.

El Comandante.

Autor: Jean Maurer

Citiți și:
România, cuprinsă de un puseu de febră militară
Analistul George Friedman spune că Rusia ar putea ataca România, pentru a-i forța pe americani să reducă sprijinul logistic pentru Ucraina

 

yogaesoteric
13 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More