Joe Biden a dat mâna cu aerul! Imagini video tulburătoare cu președintele Americii

Președintele Joe Biden în repetate rânduri se arată confuz și pierdut, semnalând problemele de sănătate pe care le are. Un astfel de incident a avut loc pe 14 aprilie, după ce liderul Americii a terminat un discurs despre criza lanțului de aprovizionare în SUA. La finalul discursului, Joe Biden s-a întors și a întins mâna ca și cum ar fi vrut să salute pe cineva. Dar, stupoare, nu era nimeni pe scenă și nici în jurul lui!

Biden a mințit că a fost „profesor titular”

Înainte de gestul întinderii mâinii, la respectivul eveniment, Biden (în vârstă de 79 de ani) a susținut că a lucrat ca „profesor titular” la Universitatea din Pennsylvania, deși nu a predat niciodată. A fost încă o gafă care i-a pus pe rivalii republicani să pună sub semnul întrebării abilitățile cognitive ale locatarului de la Casa Albă.

La Washington se vorbește tot mai mult despre declanșarea procedurii de impeachement împotriva președintelui Biden. Totul depinde, însă, de rezultatul alegerilor legislative, programate pentru toamna acestui an.

Președinte rătăcit pe scenă

Anterior cu o săptămână, Joe Biden a apărut, de asemenea, dezorientat și confuz, având aerul unui om pe care nimeni nu-l bagă în seamă – în timp ce căuta să vorbească cu cineva – în timpul unui eveniment de primire la Casa Albă a fostului președinte Barack Obama, care l-a eclipsat pe Biden.

Imaginile de la evenimentul din aprilie îl arată pe Biden încheind discursul ținut în Greensboro, Carolina de Nord, cu „Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”, înainte de a se întoarce la dreapta și să spună aparent ceva în vânt și să mimeze o strângere de mână, scrie Daily Mail.

Biden a continuat apoi să se uite frenetic în jurul scenei, cu o privire nedumerită pe față, înainte de a începe să rătăcească fără țintă prin auditoriul aglomerat. Apoi a întors în mod bizar spatele publicului, părând pierdut pe scenă în timp ce muzica marca încheierea discursului.

Omul acesta nu este apt să fie președinte

Alții au numit acțiunile lui Biden de la sfârșitul discursului drept „abuz asupra bătrânilor” și au pus sub semnul întrebării starea sa de sănătate. „Unde sunt administratorii Casei Albe și familia lui și Biden a căror sarcină este să-l facă să arate bine?”, a scris Harmeet K. Dhillon, fosta vicepreşedintă a Partidului Republican din California. „Este cu adevărat bizar”, a continuat ea, „cu excepția cazului în care vor să arate ca un pacient atins de demență”.

Politicianul Robby Starbuck, care candidează pentru Congres la viitoarele alegeri primare republicane din Tennessee, a remarcat: „Oh, omule. Muzica îl face de zece ori mai rău. Omul acesta nu este apt să fie președinte”.

Președintele nostru a vrut să dea mâna cu nimeni. Uluitor de penibil! El ne conduce țara. Ajunge”, a scris reprezentanta republicană Marjorie Taylor-Green.

Putin, „responsabil” pentru inflația din SUA

Președintele a vizitat Greensboro și Universitatea de Stat Tehnică și Agricolă din Carolina de Nord, ca parte a unui efort de a exercita presiuni asupra Congresului pentru a aproba Legea inovației bipartizane, care are ca scop creșterea finanțării pentru producția internă de semiconductori.

El a dat din nou vina pentru inflația record pe decizia liderului rus Vladimir Putin de a invada Ucraina. „Ceea ce oamenii nu știu este că 70% din creșterea inflației a fost consecința creșterii prețurilor din cauza lui Putin”, a spus el.

Citește și:
38 de parlamentari americani cer ca Joe Biden să fie supus testării cognitive cât mai curând posibil
Slăbiciunea și senilitatea lui Biden sunt o ațâțare irezistibilă pentru Xi. O ocazie unică și de nerefuzat. Pornește China războiul?
Biden are șansa de a fi cel mai prost președinte ales vreodată – Povestea președintilor din ultimul secol

 

yogaesoteric
8
iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More