John Patterson împotriva 5G

Oameni de știință dar și oameni simpli au făcut petiții către guverne, dar sataniștii scelerați continuă cu implementarea 5G în marile orașe. De parcă nu era destul plandemia, ne iradiază mortal și cu turnurile 4G și 5G.

Din când în când, însă, apare câte un ,,nebun” care le distruge turnurile mortale pentru ca guvernanții criminali să înțeleagă că nu le mai vrem…

Buna ziua! Sunt John Patterson. Am fost un ofițer superior de telecomunicații la Telstra, o companie australiană responsabilă pentru desfășurarea a mii de turnuri celulare.

Când am descoperit că aceste turnuri emit radiații cu microunde de 50.000 de ori mai mult decât limita admisă, am trimis un raport la sediul central, rugându-i să facă ceva. Am fost concediat în 48 de ore.
Apoi am împrumutat un tanc de la prietenii mei și am distrus 8 dintre aceste turnuri. Am fost acuzat și am executat 20 de luni de închisoare, dar nu regret. Este important ca oamenii să știe. Amintiți-vă povestea mea.”

Poate părea uimitor, însă informațiile de mai sus sunt total adevărate. John Patterson este unul dintre acei oameni rari care au preferat acțiunea în locul cuvintelor. Protestul lui dur a avut loc în anul 2007.

Și alții, de asemenea, dărâmă turnurile de telefonie 5G sau le dau foc:

Citiți și:
Companiile aeriene avertizează  riscurile legate de 5G sunt prea mari pentru a fi ignorate
Confidențialitatea, punctul slab al tehnologiei 5G
Un fost ofițer FBI dezvăluie Noua Ordine Mondială (video)

 

yogaesoteric
7 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More