Jordan Peterson dezvăluie planul perfid a lui Bill Gates

Într-o retorică fără menajamente, Jordan Peterson dă pe față planul lui Bill Gates – un plan atât de periculos încât iese din sfera științei și a politicului și intră în sfera criminalității.

Transcriptul fragmentului video:

Jordan Peterson: Ce scop, Michael? Am citit despre noțiunea că avem nevoie să apelăm la alimente pe bază de plante și proteine pe bază de insecte în viitor și că producția de carne și tot metanul emis de vaci contribuie la degradarea mediului, dar ce faci? Vezi asta ca pe un plan sau doar ca pe o parte a prostiei ideologice oarbe utopice globaliste? Ma refer că fermierii lor poluează, lucrează mereu cu îngrășăminte ce provoacă, de exemplu, proliferarea necontrolată a algelor în apă și acestea sunt probleme.

Nu cred că sunt probleme insurmontabile, dar indicați ceva care este mai răuvoitor, mai profund și mai programatic și știți că nu vrem să ajungem acolo fără a pune la îndoială acea prezumție, cred întotdeauna că dacă o poți explica prin prostie, nu este nevoie să o explici ca fiind cauzată de răutate.

Michael: Așa cum știi, fii atent cu asta, pentru că uneori este vorba de rea-voință. Și vă urmăresc emisiunea de suficient de mult timp pentru a ști că știți exact de ce se petrece așa. Să vorbim despre aceasta! Dacă fermierii olandezi, să considerăm așa ca premisă, sunt cei mai eficienți din lume, haideți să spunem că sunt pe locul al doilea la eficiență, de ce i-ați doborî pentru a determina pe altcineva să producă hrana?

Fermierii indieni mă refer… Cine va produce aceste alimente într-un mod mult mai puțin eficient, care ar crea chiar și mai multă poluare? Aceasta este în mod clar despre control. De asemenea, există ceva ce nu auzi niciodată în niciun mijloc de presă din Statele Unite: orașul cu trei state. Orașul cu trei state este orașul inteligent pe care ei propun să îl construiască între cele trei state: Belgia, Țările de Jos și Germania, astfel încât acest Mega City ar ocupa practic toate terenurile agricole din acea zonă și ar aduce un număr uriaș, mult mai mulți oameni în această zonă. Așa că Tri-State City este ceva despre care nu auzi prea multe, dar asta este o altă parte a acestui plan.

A avut loc un incendiu cu aproximativ 10 zile în urmă, am fost acolo a doua zi dimineață, la un centru de distribuție de mâncare pentru picnic – acest centru este o investiție de 600 de milioane de dolari a Fundației Melinda Gates, întâmplător… Și a ars și așa, știi, am ridicat puțin din sprâncene de ce a ars chestia aia… sunt mulți dintre ei, sunt și alții în Țările de Jos, care sunt în creștere, dar concluzia este că Bill Gates cumpără terenuri agricole, așa cum știți, peste tot.

Jordan Peterson: Știu că este cel mai mare proprietar privat de terenuri agricole din Statele Unite în acest moment. Terenurile pe care le cumpără produc alimente. Se pare că este obsedat de producția de carne, cel puțin în parte, nu crede că asta face parte din viitorul durabil.

Dar eu îți împărtășesc scepticismul, la fel se petrece și pe frontul energiei. Parcă Australia nu va construi centrale electrice pe bază de cărbune, dar își vor trimite cărbunele în China, unde vor construi centrale mult mai murdare și la fel se petrece și în Canada. Dacă închidem industria energetică, ceea ce nebunul, narcisistul în delir, trădătorul prim-ministru se petrece să creadă că este o idee bună și pare că lucrează cât de mult poate pentru a gestiona asta. Tot ceea ce se va petrece este că noi vom vedea terenul unor oameni ca Putin, pe care l-am făcut să devină un inamic radical cu mâinile pe pompa de control pentru Europa.

Adică, nu văd cum am putea fi mai proști aici în vest decât dacă am lua de fapt cursuri de prostie și ne-am străduit cât de mult am putea. Se pare că facem tot ce ne este în putință pentru a strica totul cât mai repede cu putință și apoi mă întreb și eu dacă am ajuns la punctul în care oamenii cred că nu poți face o omletă fără a sparge câteva ouă și sunt prea mulți oameni de pe planetă care cred că acesta este un fel de ureche de ac prin care este nevoie să trecem, cu toată această înfometare și moarte în masă, astfel încât să ajungem la o populație sustenabilă. Iisuse Hristoase! Este un scenariu sumbru!

Dar așa cum ați spus, de ce i-ați scoate din afaceri pe fermierii olandezi, când sunt atât de extraordinar de productivi și de eficienți? Nu este ca și cum avem prea multă mâncare, mai ales dacă nu avem fermieri.

Michael: Dacă ar fi ceva de făcut, ar fi de invitat un mare institut agricol aici, în Țările de Jos, care să-i învețe pe fermieri cum să fie la fel de eficienți precum fermierii olandezi. În Afganistan, mulți dintre fermierii care au venit, am fost în Farms destul de mult, sunt de fapt fermieri olandezi, pentru a-i învăța pe afgani cum să facă treaba mai bine. Dar concluzia este, cum puteți vedea, că există fermieri, dar te urmăresc tot timpul, știu ce se petrece, există un uriaș autoritar, dorința de a avea o ordine mondială unică este clar puternică și nu este prima dată când se petrece astfel, deoarece este o constantă în comportamentul uman și, ca cineva care studiază psihicul uman mult așa cum o faci tu, îți dai seama că scoaterea acestor fermieri din fermele lor tradiționale îi dezrădăcinează, le taie ancora bărcii lor, vor fi în derivă, din punct de vedere cultural, așa că asta îi face mult mai ușor de controlat.

Nu poți controla bine fermierii, de aceea au vrut să scape de fermieri, știi că Stalin a urmărit să scape de fermieri pentru că fermierii au rațiunea lor, la fel și MAO, urmărești să scapi de acei fermieri pentru că ei gândesc pentru ei înșiși și la fel și aici, acești fermieri olandezi gândesc pentru ei înșiși, deci sunt băieții răi. Pentru mine, sunt băieții grozavi, asta este coloana noastră, sunt coloana noastră vertebrală, de aceea fug în Olanda din Mexic. Vreau să spun că atât de important este acest aspect.

Jordan Peterson: Ce ai descoperit pe teren? Ce ai descoperit pe teren acolo? Că ai vorbit cu fermierii… spune-ne în primul rând despre cum au fost organizate protestele? Care este scopul lor? Și de ce fermierii fac asta? Și ce speră să realizeze?

Michael: Fermierii, de fapt, fermierii din Țările de Jos sunt uimitor de conștienți de ceea ce se petrece. Mulți oameni cu care vorbesc din întreaga lume nu își dau seama de toate aceste aspecte, știi, Forumul Economic Mondial (WEF) și altele, dar fermierii olandezi vorbesc despre asta în detaliu, spun că azotul este o prostie și totul este despre Klaus Schwab și Bill Gates care încearcă să facă asta, intră în amănunte, ei știu exact ce se petrece, că încearcă să ne ia pământul din cauza asta și aia și cealaltă. Și ei știu că nu este doar ca în Panama. În Panama este o cu totul altă poveste: dă-ne benzină ieftină, dă-ne brânză ieftină, știi, ieftin asta și ieftin asta și ne vom duce acasă, ei sunt ușor mulțumiți.

Nu, fermierii olandezi sunt mai sofisticați, aceștia sunt jucători serioși aici și din nou, de aceea mă urc într-un avion dacă astfel de oameni blochează străzile din Olanda și s-au alăturat fermierii germani și blochează granița împreună. Fermierii germani și olandezi, fermieri polonezi – știi că iubesc Polonia, am petrecut doi ani acolo – fermierii polonezi fac videoclipuri în sprijinul fermierilor olandezi. A început în Canada, a sărit în Statele Unite, este peste tot aici, adică este în creștere, curajul se răspândește și vezi fermierii italieni, fermierii spanioli, oamenii se ridică și cu cât realizează mai mulți ce se petrece de fapt, pentru că știi că în spatele cortinei este Forumul Economic Mondial, va trebui să avem de-a face cu China. Dar în acest ritm, dacă Germania cade din cauza acestor probleme energetice, ceea ce pare destul de probabil în acest moment, China se va desprinde, din punct de vedere economic, așa că…

Jordan Peterson: Sigur da, nu putem susține, nu putem susține prăbușirea Germaniei, ceea ce este absolut evident că ar fi o catastrofă ciudată sau sângeroasă.

Michael: Dacă Germania se prăbușește, UE dispare pentru o vreme. Vreau să spun că UE se va dizolva probabil, asta cred eu, nu știu, vom vedea cu timpul, dar evident că asta ne va lua economiile și China și Japonia și, bineînțeles, Japonia importă 60-70%. Toate aceste națiuni insulare și state insulare precum Hawaii care importă, 90% din alimentele lor sunt importate.

Jordan Peterson: Corect, da, da…

Michael: Ei vor fi în lumea noastră de durere. Japonia importă cea mai mare parte a alimentelor sale și știi că unele dintre aceste țări… Ar fi nevoie să spun că poate i-am insultat pe francezi cu ceva ani în urmă spunând de ce îi apără pe toți acești mici fermieri tot timpul? Acum văd înțelepciunea franceză cu acești mici fermieri, acea rezistență și atunci când mergeți în Franța, sunt sigur că ai fost în Franța, sunt mici fermieri pretutindeni care oferă o mare rezistență și de aceea, în Olanda, dacă pierd… Acești fermieri sunt vitali pentru moment, sunt la fel de importanți ca armata lor, fără acești fermieri ești în buzunarul altcuiva, Bill Gates, Forumul Economic Mondial…….

Citiți și:
Bill Gates și nucleara progresistă: Încă 20 de miliarde pentru hrana manipulată genetic, „combaterea bolilor” și egalitate de gen
Cât a ajuns să coste un litrul de lapte în magazin. Este de aproape 10 ori mai scump decât dacă îl cumperi de la fermieri
Germania: Companiile avertizează cu privire la iminența dezastrului: Robinetul este închis în cel mai adevărat sens al cuvântului. Fără energie, nicio economie nu poate funcționa

 

yogaesoteric
7 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More