Jos «masca de fier»! (II)

 

Citiţi prima parte a articolului: Cine îi controlează pe controlori?

„Uciderea” democrației cu „arma” corupției (interceptărilor)!

„Majoritatea comunicațiilor umane sunt interceptate fără o țintă anume. Dacă un angajat N.S.A. (Agenția Națională de Securitate) vrea să-ți citească e-mailul, tot ce este necesar să facă este să folosească interceptările. Cu ajutorul lor, poate obține accesul la e-mailuri, parole, înregistrări telefonice sau date de pe carduri de credit. Nu vreau să trăiesc într-o astfel de societate (…) N.S.A. minte în mod curent în legătură cu motivele supravegherii în S.U.A., N.S.A. a declarat că nu are unelte. Ba are unelte și le folosește mai mult pentru a obține date despre americani decât despre Rusia. De fapt, hack-uim întreaga lume, oriunde s-ar afla, N.S.A. este aproape în toate țările din lume. Nici măcar nu vă dați seama de ce este în stare N.S.A., este înfricoșător ce capacități au, nimeni nu va mai fi în siguranță! Accept riscul de a ajunge la închisoare, nu poți să te pui cu cele mai puternice Servicii Secrete și să nu accepți acest risc. Sunt convins că nu mă voi întoarce niciodată acasă.” ‒ Edward Snowden, colaborator tehnic al C.I.A. și N.S.A., fragment dintr-un interviu realizat pentru revista britanică The Guardian.

Cu toate că supravegherea în masă nu va putea în fond să oprească niciodată acțiunile criminale ale unui terorist, în ciuda argumentelor contrare care ni s-au sugestionat după prăbușirea dubioasă a Turnurilor Gemene la 11.09.2001, adepții subversivului „Suprastat Universal” s-au gândit ca, printr-o stratagemă inedit-ocultă, să „aresteze” țară după țară și spionându-ne la nivel mondial, să ne supună global „civilizației interceptărilor” de tot felul, ilegală, impunându-li-se tuturor psihoza că astfel ne „apără” de „bacilii” toxici ai infracționalității din domeniul corupției!

În cinismul lor, fără să mai conteze câtuși de puțin că valorile democratice și drepturile omului sunt cu mult mai importante decât „fantoma” corupției, au aruncat la coș întreaga noastră intimitate și, lăsându-i gloatei plăcerea sadică de a asista electrizată la spectacolul televizat și orchestrat sub pretextul „combaterii corupției”, ne-au redus la tăcere prin nejustificate monitorizări, interceptări și anchetări, făcute concomitent cu preschimbarea elitelor naționale locale în vasale absolute ale unor „priorități” antidemocratice și antinaționale, dictate pe filiera uneltelor plasate „strategic” la Tel Aviv, Washington, Bruxelles etc!

Scopul urmărit, acela de a fi controlați total și prigoniți pentru convingerile noastre, constituie de fapt un atac fără precedent asupra libertății umane, o batjocorire grosolană a voinței popoarelor, o neglijare de proporții a ceea ce ar fi necesar să însemne statul de drept și, nu în ultimul rând, o cruntă represiune a mafioților statului polițienesc! Pentru succesul misiunii lor monitorizate, căci barierele pungii bugetare le sunt larg deschise, nu contează că nu mai sunt bani nici pentru școli, nici pentru spitale, nici pentru unități economice sau … catedrale!

Când oamenii își pun așadar problema de ce anume trăiesc prost, indiferent din ce parte a lumii provin, ar fi bine deci să ia aminte cum de este posibil ca banii și viața lor să depindă de faptul că în S.U.A. ofițerii N.S.A. și-au permis ilegalitatea de a asculta telefoanele a 35 de lideri mondiali (printre care președintele francez Sarkozy, cancelarul german Merkel, prim-ministrul italian Berlusconi, prim-ministrul israelian Netanyahu, secretarul general al O.N.U. Ki Moon etc.), că în Rusia se urmărește în timp real deplasarea a 10 milioane de moscoviți prin intermediul telefoanelor mobile, că în China deja sunt amplasate 170 de milioane de camere de supraveghere, că în Japonia se testează un sistem comunicațional de supraveghere inclusiv în spațiu cosmic etc!

S.U.A, jos „mâinile” (și) de pe România!

„Tehnologia nu mai era folosită pentru America, ci pentru controlarea Americii (…) Sistemul va escalada, dacă generația mea nu intervine.” ‒ E. Snowden, consultant al N.S.A., în cartea sa Permanent Record.

Omul de rând din România, incapabil să distingă între imaginea reală a S.U.A. și cea de propagandă, nici habar nu are că, în ciuda a tot ceea ce ne spune „galeria de aplaudaci” pro-americani din țara noastră, am „înghițit” pe nemestecate „gogoașa” unor „S.U.A. glorioase” ca putere simbolică a democrației, constituționalității și prosperității, fără a face nici cel mai mic gest ca să „prospectăm” miezul problemei, adică să înțelegem și de ce anume, în istoria iudeo-globaliștilor, renumitul exeget G. Friedman ne explica cum, imediat după Războiul Civil din S.U.A., în 1871 s-a născut o plagă paralelă, subversivă, menită să calce în picioare atât Constituția din 1787, cât și dreptul legitim de a-și exercita puterea, în numele suveranității poporului, președinții aleși și congresmenii aferenți!

Din cauza aceasta, a implementării în spatele guvernării a unor viruși anti-statali cu o agendă proprie și subminatoare, americanii de rând s-au mulțumit (și ei) să „guste” cu nesaț din imaginea mediatică a invincibilității lor artificiale, deși sunt înglodați în datorii, decimați în războaie inutile, zombizați ideologic și, prin indivizi de teapa lui J.E. Hoover (șef al F.B.I. vreme de 50 de ani, până la moarte, cu misiunea de a superviza nu mai puțin de… 8 președinți), interceptați, filați, șantajați (până la nivel de președinte) cu dosare compromițătoare fabricate, fără a putea fi schimbate în nicio legislatură, tuturor politicienilor de vază ai S.U.A. Nu degeaba așadar aveau să se plângă, invocând pe față faptul că S.U.A. „sunt conduse prin constrângere de un grup restrâns de oameni dominanți”, mai mulți președinți aleși de americani, precum Wilson, Kennedy și Trump, care au avut curajul, riscant, de a ne avertiza că există o putere sabotoare permanentă, un fel de „guvern” să îi zicem, care deține o agendă publică și politică națională indiferent de înalții demnitari vremelnici, format dintr-o coaliție subversivă mafiotă, din interiorul statului, ai cărei membri aparțin Masoneriei, Serviciilor Secrete locale (C.I.A., F.B.I. etc.) și străine, Armatei, Poliției, Justiției, partidelor politice, corporațiilor multinaționale etc!

Așa se explică de ce de astăzi asistăm, într-un total dispreț față de litera și spiritul legilor, la un proces istoric violent al sfârșitului democrației, în „Era Digitală”, instrumentat chiar de S.U.A., devenite vehicul al overlorzilor globalizării de pe axa Washington-Bruxelles-Tel Aviv, printr-un spionaj electronic orchestrat în masă de Serviciile Secrete: N.S.A. („secondată” de serviciul secret german B.N.D.) a interceptat 124 miliarde de convorbiri telefonice într-o singură lună (însuși detectorul Snowden ne dezvăluie că această instituție unde a lucrat a stocat convorbiri telefonice de la 120 milioane de abonați, nefăcând excepție nici spionarea civililor și oficialilor străini)!

În ce privește țara noastră, România, ne-am bucurat degeaba când, sătui de împilarea istorică a Rusiei, cu o imaginație excesivă am crezut că vom fi tratați cu respect de S.U.A., în momentele semnării Parteneriatului Strategic (1997) și intrării în N.A.T.O. (2004). Costurile acestei noi alianțe, prin care de fapt am fost capturați ca stat, ne-au adus în pragul dramatic de a ceda teritorii (Cetatea Albă, Hotin, Herța, Cernăuți), de a fi furați (Bechtel, Microsoft etc.), de a ni se nesocoti voința poporului în a-l demite pe un președinte antiromân în 2012, de a fi dezonorați prin susținerea sodomizării societății românești, de a suporta ifosele unui ambasador american obraznic, sfidătorul Klemm, ale cărui acțiuni ne-au întărit în convingerea că România este o colonie ocupată militar de S.U.A. (în tandem politico-economic cu Germania și Austria), că teritoriul și forța militară ne sunt transformate în teatre de război cu mize neromânești (suntem al 4-lea contribuitor al misiunilor N.A.T.O., mai mult decât o face Anglia!), că partea americană este cel puțin dezinteresată de faptul că drepturile românilor sunt batjocorite prin semnarea protocoalelor de colaborare (anticonstituțională) dintre S.R.I. și alte instituții, că Guvernul și Parlamentul României (de președinți ce să mai vorbim!) se „învârt” după „degetul mic” al unui ambasador care ar fi fost necesar să fie expulzat încă de la început, întrucât a încălcat grav legile țării noastre și a făcut tot ce i-a stat în putere ca, pledând pentru introducerea sistemului Big Brother în România, să ne pună pe toți cetățenii în situația de a fi considerați, de instituțiile de forță, potențiali suspecți de terorism, corupție și evaziune.

Ce să mai spunem despre cinismul cu care agentul C.I.A. (H. Giknavorian), delegat al S.U.A pe lângă președintele României, circula pe străzile românești fără să aibă număr de identificare la mașină, or despre grozava anomalie ca însuși fostul șef al S.R.I. (George Maior) să fie nu numai acceptat ca ambasador al României la Washington, ci și decorat cu Medalia Warren (Warren ‒ un ins, de la Curtea Supremă, care „a pus capac”, ca șef al Comisiei, investigării asasinării președintelui Kennedy)?

S-ar impune, deci, o concluzie pe cât de fermă, pe atât de adevărată: ne-am lăsat prea ușor „duși de nas”, ca într-un târg de sclavi, de o periculoasă „comedie americană” în care, părându-ni-se la început a fi nostim, la sfârșit ne-am „trezit” cu cătușe la conştiinţe, la inimi și chiar la mâini!

Citiți partea a treia a articolului
 

Citiți și:

Edward Snowden: telefoanele pot fi urmărite chiar şi fără acces direct la dispozitiv

Oficializarea statutului de colonie al României devine presantă pentru capitalul străin

Comportamentul colonialist pune la loc de frunte răzbunarea față de orice sclav care încearcă să ridice cumva mâna împotriva stăpânului

 

yogaesoteric
19 mai 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More