Un vaccin a ucis un doctor oncolog faimos în doar câteva minute

 

Dr. Martin Gore, fost profesor de medicină oncologică la Institutul de Cercetări Oncologice din Londra, Institute of Cancer Research, medic la Royal Marsden Hospital, a murit subit în ianuarie 2019, după o vaccinare de rutină împotriva febrei galbene.

Ziarul britanic The Times, care a anunțat acest trist eveniment, a vorbit despre „riscurile crescute asociate vaccinurilor pentru numărul tot mai mare de oameni în vârstă care călătoresc în destinații exotice“.

Presa americană a mușamalizat total cazul doctorului oncolog ucis subit de un vaccin, iar acest fapt constituie încă un efort de a reduce la tăcere orice adevăr despre pericolul mortal al vaccinurilor. În realitate, vaccinurile ucid oameni, însă presa americană, manevrată de CDC (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din SUA), pretinde că nimeni nu a murit niciodată din cauza vaccinurilor. Chiar și Royal Marsden, unde dr. Gore a lucrat, a ascuns adevărul în anunțul despre moartea acestuia, spunând doar că „The Royal Marsden anunță cu adâncă tristețe moartea subită a Profesorului Martin Gore în această dimineață”, fără a menționa cauza decesului.

BBC a minţit, pretinzând că în cazul doctorului Gore „cauza morții este ne-cunoscută”, eliminând totodată cuvântul „vaccin” din titlul articolului

BBC a încercat să ascundă adevărul eliminând cuvântul „vaccin” din titlul articolului care anunța moartea profesorului. „Doctorul oncolog expert Martin Gore, care conducea Royal Marsden, a murit”, a scris BBC News.

BBC a mers însă chiar mai departe cu inducerea în eroare, menționând: „cauza morții este necunoscută”. Ne întrebăm ce ar fi gândit dr. Gore dacă ar fi știut că BBC s-a folosit de moartea sa pentru a promova și mai mult vaccinurile, care vor omorî mai mulți oameni, în timp ce adevărul despre riscurile grave asociate vac-cinurilor este îngropat?

UK Daily Mail a raportat știrea cu o mai mare acuratețe, declarând: „Martin Gore, în vârstă de 67 de ani, a murit după ce a suferit o insuficiență totală a organelor la scurt timp după o injecție ce este recomandată fiecărui vizitator al Africii Sub-Sahariane, Americii Centrale și de Sud și al Insulelor Caraibe.” Daily Mail chiar a citat un studiu care a arătat câteva dintre riscurile adverse grave ale vaccinului îm-potriva febrei galbene, prezentând cazul a cinci oameni care și-au pierdut viața din cauza acestei vaccinări.

Dr. Martin Gore a făcut parte dintr-o echipă de investigație care a demascat incompetența din interiorul Royal Marsden

În anul 2013, dr. Gore a condus o investigație care a demascat incompetența me-dicală a unor medici oncologi de la Royal Marsden.

Iată ce a relatat la vremea respectivă ziarul britanic UK Mirror: „Un medic onco-log de top a admis că s-au făcut greșeli în îngrijirea unui copilaș care a murit după ce doctorii nu au observat la timp starea gravă în care se afla creierul acestuia. […]
Profesorul Martin Gore, director medical la Royal Marsden, care a condus o anchetă privind tratamentul lui Alice la spitalul la care lucrează și la Spitalul Kingston, ca urmare a decesului acesteia, a descoperit mai mult de o duzină de greșeli ale personalului medical.”

Royal Marsden este același spital care și-a propus să-i distrugă cariera renumitului chirurg oncolog Joseph Meirion Thomas, care a tras un semnal de alarmă asupra fraudei medicale care avea loc în spital. Așa cum a informat Natural News pe 29 august 2015:
„O campanie de ură a fost purtată împotriva unui chirurg oncolog renumit in-ternațional numit Joseph Meirion Thomas. La început, superiorii lui din sistemul medical au încercat să-l reducă la tăcere, dar acum au recurs la concedierea lui.

Curajosul chirurg în vârstă de 69 de ani a fost concediat de la Spitalul Royal Marsden din Londra, pentru că a început să vorbească despre greșelile din Ser-viciul Național de Sănătate din Regatul Unit, ridicând un semn de întrebare pri-vind calitatea îngrijirii pe care o oferă medicii de medicină generală.”

Dat fiind aceste date, apare întrebarea ipotetică: oare dr. Gore a fost ucis în mod deliberat cu ajutorul vaccinului pentru a-l reduce la tăcere?

Citiți și:

Ministerul Sănătății vrea otrăvirea copiilor cu orice preț: Vaccin antigripal gratuit pentru cei cu vârste între 6 luni și 5 ani

Adevăruri oficiale ale experților OMS despre vaccinuri

 

yogaesoteric
19 mai 2020

  

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More