Kevin Sorbo, actorul care nu se teme să-și strige credința: Hollywood-ul te desființează dacă îndrăznești să spui că ești creștin

Creștinii sunt demonizați, deși nu ei decapitează copii și nu aruncă în aer biserici și autobuze pline cu oameni!

Mulți au crescut urmărindu-i pe micul ecran aventurile de erou mitologic, însă puțini știu că acum încearcă să deschidă ochii celor care se tem să vorbească despre valorile creștinismului. Și tocmai pentru că a devenit un apărător al creștinilor, actorul american Kevin Sorbo, cunoscut din serialul de succes „Hercule”, a devenit un fel de „ciudat” al Hollywood-ului.

Declarația care i-a atras un val de comentarii acide a fost aceea în care a vorbit despre ipocrizia Hollywood-ului, a unei lumi în care, dacă îndrăznești să îți spui în gura mare credința, ajungi pe lista neagră a boșilor din cetatea filmului.

„Da, sigur, cred că dacă spui la Hollywood că ești conservator și creștin, vei fi atacat. Pentru mine este foarte ciudat că presa de acolo protejează ceea ce ei protejează sau ignoră lucruri pe care ei le ignoră, dar, în schimb, aleargă după povești precum încălzirea globală. Ca și cum asta ar fi mai important decât ce se întâmplă acum în lume, inclusiv cu acești teroriști.”

Actorul spune că nu are nicio problemă cu cei care au o altă religie decât el sau împărtășesc alte valori decât ale sale, dar nici nu poate să tacă atunci când vede că există un soi de ură la adresa creștinilor.

„Hollywood-ul mi-a făcut rău pentru că am vorbit despre credința mea. Am jucat în serialul «Hercule» timp de 7 ani și a fost unul dintre cele mai vizionate seriale. Dar, din momentul în care am spus cu voce tare că sunt creștin și conservator, nu am mai primit niciun rol”, a povestit actorul american. Deși, spune el, tot mai mulți oameni au curajul să spună că sunt creștini, la Hollywood acesta rămâne un subiect tabu și mulți se tem să recunoască asta.

Hollywood-ul nu îi datorează nimic, spune Kevin Sorbo. Actorul susține însă că în cetatea filmului se vorbește în gura mare despre toleranță, însă această industrie nu are pic de toleranță. „Ei vorbesc despre libertatea cuvântului, dar numai pentru ceea ce le convine și numai pentru ce corespunde punctelor lor de vedere”, spune Kevin Sorbo.

Tot într-un interviu, actorul care l-a întruchipat pe Hercule a afirmat că Hollywood-ul are o anumită teamă și ostilitate în a face filme despre creștinism sau cu diverse subiecte pro creștinism, chiar dacă, de cele mai multe ori, s-a dovedit că acestea sunt pe placul publicului și sunt profitabile pentru marile companii producătoare.

Din nou, actorul american și-a atras un val de comentarii negative pentru că a îndrăznit să spună că un film precum „Noe”, regizat de Darren Aronofsky, ateu, a fost făcut cu sute de milioane de dolari, însă rezultatul, spune el, aduce mai mult cu un joc pe calculator decât cu o producție care redă o temă biblică.

De altfel, producția americană a fost promovată și marketată ca un blockbuster, iar viziunea regizorală, după cum au afirmat mulți critici, nu are nicio legătură cu eroul biblic. În schimb, spune Sorbo, un film precum „Patimile lui Hristos”, regizat de Mel Gibson, realizat cu un buget de zeci de ori mai mic decât „Noe”, s-a bucurat de un succes uriaș și de încasări mult mai mari, deși cei de la Hollywood nu au fost deloc încântați de modul în care Mel Gibson a transpus imaginea lui Iisus Hristos în acest film.

„Nu știu de ce creștinii sunt criticați. Nu creștinii sunt cei care decapitează copii și aruncă în aer biserici și autobuze pline cu femei și copii. Așa că nu pot înțelege de ce creștinii sunt ținta unor atacuri, iar noi continuăm să stăm și să îi protejăm pe musulmani, chiar dacă, e normal, nu toți trebuie judecați”, a mai spus vedeta americană.

Kevin Sorbo filmează acum pentru „One Nation Under God” (O națiune sub Dumnezeu), film care pare să urmeze aceleași linii ale altor filme cu subiect religios în care a jucat. În „Dumnezeu nu este mort”, el a interpretat rolul unui profesor ateu care îl găsește pe Dumnezeu.

Citiți și:
În anul 2016 au fost masacraţi în întreaga lume 90.000 de creştini
Când Pentagonul şi CIA îşi bagă coada la Hollywood…
Elita perversă, homosexuală care operează la Hollywood


yogaesoteric
23 iunie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More