La Bruxelles se spune ce ne așteaptă: „Următoarele cinci până la zece ierni vor fi dificile”. „Nori grei pe economie, zăpadă neagră pe companii”

Următoarele cinci până la zece ierni vor fi dificile. Evoluția situației este foarte dificilă în întreaga Europă. Unele sectoare se confruntă cu dificultăți serioase din cauza prețurilor ridicate la energie”, a declarat premierul Belgiei, Alexander De Croo, într-un discurs susținut la compania de mentenanță portuară ICO Terminals, unde a participat la un curs de formare de o jumătate de zi, la invitația VOKA, organizație patronală flamandă.

„Nori grei pe economie, zăpadă neagră pe companii”

Șeful VOKA, Hans Maertens, a afirmat la rândul său că vede „nori grei pe economia flamandă” și „zăpadă neagră” pe multe companii, informează RTL.

Monitorizăm situația îndeaproape, dar este necesar să fim clari: următoarele câteva luni vor fi dificile, următoarele câteva ierni vor fi dificile. Va fi necesar să trecem peste asta. Să sperăm la ce e mai bun și să ne pregătim pentru ce e mai rău. Iar dacă situația se va dovedi mai bună decât se aștepta, tot va fi fost bine să fim pregătiți”, a adăugat premierul.

Pentru Alexander De Croo, Belgia poate face față crizei „dacă ne sprijinim reciproc în aceste vremuri dificile. Putem să o facem, cu încrederea în noi înșine și cu puterea de decizie de care este nevoie”.

Citiți și:
Ec. dr. Ilie Şerbănescu: „Aşa-zisa criză energetică din țara noastră este creată artificial”
Cum câștigă America din prăbușirea Europei. Criza energetică și cea alimentară, armele SUA?

 

yogaesoteric
30 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More