La Quinta Columna, avertisment pentru toți oamenii: Așa-zisele vaccinuri impuse oamenilor acestei planete conțin nanotehnologie și oxid de grafen

Fondatorul și directorul La Quinta Columna, Ricardo Delgado, a făcut publică o sinteză a concluziilor a peste 20.000 ore de cercetare a conținutului așa-ziselor vaccinuri produse de Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Janssen. Raportul Tehnic Final asupra detectării prin microspectroscopie a prezenței oxidului de grafen în aceste seruri experimentale poate fi consultat aici.

La Quinta Columna este formată din milioane de oameni din întreaga lume care caută să mențină esența ființei umane, respectul pentru umanitate și demnitatea sa ca specie unică. La Quinta Columna face publică această crimă împotriva umanității care îi amenință viața și propria natură. Va rugăm să împărtășiți aceste informații vitale cu toți cei din jurul dvs.” – Ricardo Delgado

Cercetătorii La Quinta Columna au ajuns la concluzia că cei care impun aceste„vaccinuri”au profitat de ignoranța și de lipsa generală de cunoștințe a comunității medicale și sanitare în chestiuni precum nanotehnologia pentru a pune în aplicare acest plan sinistru pe care îl numesc „Agenda 2030”. Scopul acesteia este de a elimina o mare parte a populației și de a utiliza proprietățile de modulare comportamentală ale oxidului de grafen în domeniul neuroștiinței și al inteligenței artificiale pentru a obține un control total al populației care va rămâne.

La Quinta Columna avertizează că, deoarece procesul de „vaccinare” este global, ne confruntăm cu pericolul dispariției speciei umane, așa cum o cunoaștem, în foarte puțin timp. Cei care au plănuit acest proces îl numesc „Post sau Trans-umanism” sau „Proiectul Human 2.0”.  Aceștia vor să preschimbe supraviețuitorii „vaccinurilor” într-un fel de automate, private de gândire proprie, de autonomie și de liber-arbitru: o specie de sclavi dependentă integral de aceste oligarhii tehnocratice.

Iată pe scurt concluziile acestor cercetări:

În așa-zisele vaccinuri au fost detectate nano-routere care emit adrese MAC și care pot fi înregistrate wireless cu ajutorul propriului telefon mobil și al unei aplicații; nano-antene și antene plasmonice pentru amplificarea semnalelor; nano-antene de rețea care acționează ca o punte redresoare de la curent alternativ la curent continuu, codec și anumite porți logice pentru criptarea acestor nano-comunicații de la persoana inoculată la un server la distanță.

Materia primă pentru elaborarea acestor microstructuri complexe este oxidul de grafen care este folosit pentru autoasamblarea acestora. Principalele mecanisme de exfoliere a oxidului de grafen în interiorul trupului uman în puncte cuantice de grafen sunt: biodegradarea naturală prin intermediul enzimei mieloperoxidază și mecanismul de teslaforeză (câmpuri electromagnetice cu microunde, în principal de la semnale de telefonie cu diferite calități de frecvență). Oxidul de grafen poate fi dirijat de la distanță, wireless, prin intermediul tehnologiilor 4G, 4G+, 5G.

Injectat în organism, oxidul de grafen dobândește proprietăți magnetice în contact cu hidrogenul și celulele vii. Acesta este motivul pentru care majoritatea persoanelor vaccinate prezintă un magnetism crescut în punctul de inoculare și ulterior în plexul solar superior și în craniu. Apoi acesta este atras de sistemul nervos central (în principal măduva spinării și creier) datorită conductivității sale electrice mai mari. La nivelul sistemului nervos central provoacă imobilizarea membrelor, ictus, paraplegie și alterarea sistemului nervos.

Oxidul de grafen constituie un factor de coagulare a sângelui și crește trombogenitatea sau proliferarea trombilor. Consecința finală a trombilor sunt toate tipurile de accidente cardiovasculare cum ar fi embolia, ischemia, infarctul, anevrismul etc.

Oxidul de grafen este de asemenea atras de organele eminamente electrice cum ar fi inima, în special atunci când activitatea cardiacă și, prin urmare, activitatea electrică a acesteia, crește. În acel moment, oxidul de grafen se duce la inimă și o inflamează provocând miocardită sau pericardită.

Oxidul de grafen are capacitatea de a absorbi radiațiile electromagnetice din mediul înconjurător și de a le multiplica generând astfel mici descărcări care provoacă aritmii în sistemul cardiac. Aceasta explică de ce mulți sportivi suferă de aritmii atunci când devin mai activi. Consecințele acestor aritmii sunt leșinurile sau sincopele urmate sau nu de moarte subită. Adică, unii oameni vaccinați pot muri subit atunci când se află în apropierea unor surse de microunde.

Oxidul de grafen deține capacitatea de a genera mutageneză, alterare cromozomială și cancer. Celor care au suferit recent de tumori sau neoplazii, după vaccinare le pot apărea rapid un șir de metastaze, iar cei care sunt complet sănătoși prezintă un risc ridicat de a le dezvolta.

Oxidul de grafen este extrem de toxic, iar toxicitatea sa depinde și de radiațiile electromagnetice pe care le absoarbe. Oriunde se va duce în trup va genera inflamații tisulare, inflamație sistemică sau multiorganică și, în plus, o cascadă de radicali liberi. Atunci când stresul oxidativ generat de această toxină în interiorul trupului rupe „echilibrul Redox” (acido-bazic) și depășește un anumit prag peste nivelul antioxidant al glutationului endogen, sistemul imunitar se prăbușește și produce o furtună de citokine.

Oxidul de grafen care este injectat ca materie primă în „vaccinuri” este eliminat din trup prin plămâni, dar dacă este iradiat și se găsește în plămâni, se produce inflamarea țesutului pulmonar, ce se traduce prin pneumonie bilaterală.

Oxidul de grafen este detectat în organism, de către sistemul imunitar, ca agent patogen. După injectare, oxidul de grafen este degradat în trup prin intermediul anticorpilor neutralizanți. Odată ce grafenul și acțiunea sa toxică dispar, dispar și anticorpii respectivi (aceștia sunt produși în organism doar atunci când este necesar). De aici impunerea vaccinării periodice pentru a menține nivelul acestei substanțe toxice în organism (sub pretextul că nu mai există imunitate).

Oxidul de grafen are o afinitate specială față de neuroni. Odată instalat în creier, acesta generează o rețea neuronală artificială care înlocuiește treptat rețeaua neuronală naturală. Atunci când dimensiunea nanoparticulelor de oxid de grafen este mai mică de 35 nanometri, acestea traversează cu ușurință bariera hemato-encefalică și au acces la rețeaua neuronală naturală. Oxidul de grafen reușește să rupă sinapsele neuronale, astfel încât poate cartografia creierul și, literalmente, poate colecta informații precum amintiri, gânduri, senzații, emoții sau sentimente. De aici aprobarea, în anumite țări, a „Legii Neuro-drepturilor”. Toate persoanele vaccinate își trimit în mod inconștient datele către un server extern controlat de o inteligență artificială.

Această sinteză de informații este un compendiu a peste 20.000 de ore de cercetare într-un grup multidisciplinar de oameni de știință și se bazează pe Raportul Tehnic Final al dr. Pablo Campra, a cărui concluzie principală, în urma observațiilor directe și a analizei științifice a acestora, este prezența fără echivoc a oxidului de grafen redus în mostrele de „vaccinuri” Astrazeneca, Pfizer, Moderna, Janssen. Aceste informații valoroase pot fi completate pe site-ul La Quinta Columna unde sunt publicate toate dovezile și articolele științifice necesare.

În redactarea acestui articol au fost incluse și informații prezentate în acest video (spaniolă cu subtitrare în engleză).

Citiți și:
Tehnologia „neuromodulării” bazată pe grafen este reală: INBRAIN Neuroelectronics descrie biocircuite care controlează creierul folosind grafen operat de inteligența artificială
La Quinta Columna: „98% până la 99% din flaconul de vaccin este oxid de grafen”
Legătura dintre nanotehnologie și serul Pfizer – Oxidul de grafen

 

yogaesoteric
1 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More