Lanțul de magazine care nu mai acceptă plata cu bani cash în cele 40 de locații ale sale: „Este mai ieftin și mai ușor”

Retailerul de electronice Gravis a anunțat că nu mai acceptă plata cu bani cash în cele 40 de magazine ale sale din Germania.

Compania a anunțat că foarte puțini clienți mai folosesc numerar, iar plata cu cardul, telefonul mobil sau smartwatch este mai rentabilă și mai sigură, potrivit Stern.de.

Doar un mic procent de o singură cifră ne mai plătește în numerar astăzi”, a transmis compania.

Decizia a fost luată apoi „după o examinare atentă a proceselor interne și o fază de testare reușită în magazine selectate, pe baza acceptării peste medie a plăților fără numerar”.

Pentru noi, ca retailer, plata fără numerar este mai ieftină, mai ușoară și permite procese mai rapide”, a transmis retailerul de electronice Gravis, conform sursei citate.

Potrivit autorităților germane, retailerii pot refuza plățile cash cu condiția să își informeze clienții în mod clar și în timp util de acest aspect.

Citiți și:
Marea Britanie se pregătește să introducă moneda distopică CBDC
Tirania transumanistă se instalează la nivel global, pe măsură ce identitatea digitală și monedele digitale se răspândesc în întreaga lume (I)

 

yogaesoteric
12 februarie 2023

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More