Gheorghe Piperea intervine în scandalul vaccinurilor anti-covid: „Toată povestea asta cu întemeierea ştiinţifică a fost o farsă”

Avocatul Gheorghe Piperea a vorbit la Antena 3 CNN despre noile controverse privind vaccinurile împotriva covid-19.

Nu doar că lumea și-a pierdut încrederea în sistemul medical, lumea nu mai merge la spital”, a spus el.

Sunt dovezi empirice peste tot. Lumea nu se mai duce în spital pentru că le cer teste, mască și așa mai departe. Toată povestea asta cu întemeierea științifică a fost, de la un cap la altul o farsă, o minciună. Erau informații care astăzi erau date ca 100% certe, peste o săptămână erau schimbate”, a mai declarat avocatul.

The Telegraph a publicat recent informații despre apelul unor cardiologi care cer ca vaccinurile ARN mesager să fie oprite, întrucât spun că există suficiente indicii care arată că ar putea avea o legătură cu decese provocate de afecțiuni ale inimii la cei vaccinați.

Cu toate acestea, oficialii americani continuă să recomande vaccinurile.

La începutul anului, CDC a avertizat că există un risc crescut de inflamare a inimii la unii tineri care au primit vaccinuri ARN mesager fie de la Pfizer, fie de la Moderna. Miocardita s-ar manifesta mai frecvent în urma vaccinării la tinerii de sex masculin de peste 16 ani.

Acum, după doi ani de zile de cenzură, după doi ani de zile în care ni s-a impus tăcerea, după doi ani de zile în care am fost obligaţi să ne vaccinăm vin aceste știri”, a declarat avocatul Gheorghe Piperea, adăugând că CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, îşi bate joc.

Ne insultă inteligența când spune despre faptul că după ce a făcut un vaccin care are efecte adverse, face un alt vaccin care combate efectele adverse”, a punctat avocatul.

Citiți și:
Lui Gheorghiță, Arafat și Cîțu le-a sunat ceasul: Primul proces al unei victime a vaccinului covid contra Pfizer, Ministerul Sănătății și Guvernul României
Raport criminalistic din Marea Britanie, semnalat de dr. Ana Maria Mihalcea: Evaluarea calitativă a compoziției vaccinurilor covid-19 Moderna, AstraZeneca și Pfizer: Nanoparticule de grafen cu autoasamblare

 

yogaesoteric
12 februarie 2023

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More