Lanțul vaccinării – Un student israelian vaccinat a infectat 83 de colegi după ce a luat covid de la o rudă vaccinată

În ciuda vaccinării pe scară largă a populației, Israelul s-a confruntat cu un nou val de infecții covid. Un elev israelian vaccinat a luat covid de la o rudă vaccinată și apoi a infectat 83 de elevi de la liceu, potrivit Gateway Pundit.
După cum relatează postul de televiziune Channel 12, cel puțin 83 de tineri au contractat virusul la o petrecere – toți de la același coleg de clasă. Principalul aspect îngrijorător în acest caz este lanțul de infectare care a dus la apariția focarului.

Potrivit Times of Israel, tânărul care a transmis virusul la petrecere a fost vaccinat. Acesta, la rândul său, a fost infectat de la o rudă care fusese, de asemenea, vaccinată, iar acea rudă a fost infectată de la o persoană care fusese, de asemenea, vaccinată și care se întorsese recent de la Londra.

Citiţi şi:
Un medic spulberă campania de vaccinare. El spune: „Vaccinarea în masă nu se justifică! Şi vaccinaţii transmit boala la fel de uşor ca şi cei nevaccinaţi”
Un copil de 9 ani infectat cu noul coronavirus NU a transmis boala la niciuna dintre cele peste 170 de persoane cu care a intrat în contact

yogaesoteric
31 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More