Și-a făcut vaccinul Pfizer pentru a putea da la medicină, însă la festivitatea de absolvire a liceului a suferit un atac de cord

Cazul unui adolescent din SUA care a fost diagnosticat cu miocardită după vaccinul anticovid

La câteva ore după ce a participat la festivitatea de absolvire a colegiului, Isaiah Harris a fost dus de urgență la camera de gardă după ce s-a plâns că nu mai poate respira. Odată ajuns la spital, Harris a suferit un atac de cord în timp ce aștepta tratamentul, informează The Defender.
Harris a fost diagnosticat cu o inflamație a inimii, sau miocardită. Afecțiunea a fost atribuită ulterior vaccinului anticovid de la Pfizer, dar medicii au refuzat inițial să creadă că boala sa are vreo legătură cu vaccinul, a declarat Harris președintelui Children’s Health Defense, Robert F. Kennedy Jr. în cadrul emisiunii „RFK Jr. The Defender Podcast”.

După ce a fost spitalizat timp de patru zile în Rogers, Arkansas, Harris a fost externat și i s-a prescris un tratament cu medicamente pentru a reduce inflamația. Dar când a dorit să telefoneze medicului pentru a-i spune că încă suferă de dureri de inimă, asistentele l-au blocat, a spus el.
Mi-au închis telefonul în nas și nu m-au lăsat să să vorbesc cu medicul.”

Aproximativ o lună și jumătate mai târziu, Harris a mers la doctorul Allen Kline de la Clinica Cleveland din Ohio, după ce i-a fost recomandat de un prieten. Kline este conștient de legătura dintre vaccinurile anticovid cu ARNm și miocardită. El a fost martor la sute de cazuri, a declarat Harris.

Harris i-a spus lui Kennedy că s-a simțit presat să facă vaccinul. El a crezut că este sigur, că nu există niciun risc.

Plănuiam să dau la facultatea de medicină și am crezut că este o cerință”, a spus tânărul. „Există o mulțime de presiuni pentru a-l face.”
Deși Harris nu și-a revenit complet, a spus că se simte mult mai bine. A fost sfătuit să își mențină un nivel scăzut de activitate în următoarele șase luni și nu poate face mai mult decât să-și plimbe câinele.

Citiţi şi:
Cazul grav al studentului de 22 de ani internat cu miocardită după serul Pfizer
SUA a confirmat oficial riscuri ale vaccinării cu Pfizer și Moderna

yogaesoteric
31 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More