Lecţie de democraţie pentru talibanii Covid


Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, reacţie dură după ce ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a blamat CCR şi Avocatul Poporului pentru înmulţirea infectărilor: „Într-o democraţie, nici AVP, nici CCR nu intervin”


Jihadiştii pandemiei de coronavirus ar face bine să nu uite că încă există drepturile omului şi mai ales instituţii care veghează la respectarea acestor drepturi – cum sunt Avocatul Poporului şi Curtea Constituţională a României.

Este principala idee din mesajul adresat miercuri, 19 august 2020, de către judecătoarea Mădălina Afrăsinie, de la Tribunalul Bucureşti, ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, care s-a repezit să critice Avocatul Poporului şi CCR pentru aşa-zisa creştere a cazurilor de infectări din ultima vreme (cu privire la care au fost prezentate dovezi despre cum se poate foarte uşor manipula din pix).

Iată mai întâi declaraţia lui Nelu Tătaru, făcută luni, 17 august 2020, la Realitatea Plus:
„Dacă mai intervine o dată Avocatul Poporului sau CCR, să ne ia pârghiile necesare în cazul unei boli transmisibile… Neavând aceste pârghii, nu avem controlul de transmitere în comunitate. De pe 3 pe 21 iulie, am avut trei săptămâni în care aproape 5.000 de pacienţi pozitivi au rămas liberi. Dacă nu vom avea nicio pârghie şi nu s-ar putea face nimic, am putea ajunge la 2.800 de cazuri pe zi.”

În replică, judecătoarea Mădălina Afrăsinie îi atrage atenţia ministrului că Avocatul Poporului şi Curtea Constituţională sunt unele dintre ultimele bastioane în calea dictaturii politico-medicale instaurate sub pretextul pandemiei şi că într-o ţară normală un demnitar care ar avea o ieşire scandaloasă precum cea a lui Tătaru ar fi necesar să-şi prezinte imediat scuzele faţă de popor.

Redăm postarea judecătoarei de la Tribunalul Bucureşti:

„Judecător, pledez pentru Avocatul Poporului şi pentru CCR

Ministrul Sănătăţii, mesaj pentru CCR şi Avocatul Poporului: «Daca mai interveniţi o dată în treaba noastră o să vedeţi că putem ajunge la 2800 de cazuri pe zi».

Domnule doctor,
Într-o democraţie, nici Avocatul Poporului şi nici CCR nu intervin!
Ei acţionează potrivit legii!
Intervenţiile erau în alte timpuri… îmi place să cred 😉

Din fericire pentru noi, cei care «nu înghiţim» ceea ce autorităţile «ne ordonă», atât CCR cât şi Avocatul Poporului ne apără! Nu ştiu pentru cât timp, având în vedere actele normative dictatoriale din ţara asta, acte care se înmulţesc pe zi ce trece…

Dacă democraţia vă incomodează, putem doar să spunem că aveţi «ghinion»…
Altfel, ţara asta este plină de oameni care cred că se pricep la toate, când, în realitate, nu se pricep la nimic!

Aştept scuzele de rigoare! Ca simplu cetăţean european, care are drepturi!”

Citiţi şi:

În România, de frica unei viroze s-a instaurat o dictatură a absurdului, care ne-a furat toate drepturile și libertățile și ne-a afectat grav economia

Dictatura Covid și poligonul de încercare România: Un fel de Penitenciar Pitești național pentru studierea efectelor reeducării prin Covid!

România, avangarda dictaturii pseudo-sănătății mondiale

 

yogaesoteric
28 septembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More