Lecţiile iubirii la toate zodiile

BERBECUL    22 martie – 21 aprilie
Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este inocenţă, iar el trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este încredere.


TAURUL    22 aprilie – 21 mai
Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este răbdare, iar el trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este iertare.


GEMENII    22 mai – 21 iunie
Lecţia sa implică să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este cunoaştere, iar el trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este sentiment.


RACUL    22 iunie – 21 iulie
Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este devotament, iar el trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este libertate.


LEUL    22 iulie – 21 august
Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este extaz, iar el trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este umilinţă.


FECIOARA    22 august – 21 septembrie
Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este puritate, iar el trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este plenară satisfacţie.


BALANŢĂ    22 septembrie – 21 octombrie
Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este frumuseţe, iar el trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este armonie.


SCORPIONUL    22 octombrie – 21 noiembrie
Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este pasiune, iar el trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este şi înseamnă dăruire şi abandon.


SĂGETĂTORUL    22 noiembrie – 21 decembrie
Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este francheţe, iar el trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este fidelitate manifestată prin constanţă.


CAPRICORNUL     22 decembrie – 21 ianuarie
Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este înţelepciune, iar el trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este altruism.


VĂRSĂTORUL    22 ianuarie – 21 martie
Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este deplină toleranţă, iar el  trebuie să înveţe de la ceilalţi iubirea este întotdeauna unicitate.


PEŞTII     22 februarie – 21 martie
Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este compasiune, iar el trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este TOTUL, pentru a înţelege în final că amorul este etern şi divin.


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More