Astrele

Nu trebuie să uităm că astrele şi ZEII corespunzători, chiar dacă sunt fiinţe foarte elevate, sunt numai etape intermediare în calea cunoaşterii divine. Ca fiinţă completă, omul trebuie să acumuleze înăuntrul lui toate aspectele benefice ale fiecărei fiinţe planetare, pentru că numai după aceea va putea să ajungă la o deplină identificare cu SUPREMUL ABSOLUT – DUMNEZEU.
Spre exemplu, dacă în momentul naşterii unei persoane Mercur, cel care este conex cu mintea umană, se află în zodia Berbecului, mintea acelui om va fi plină de iniţiativă, dinamică, îndrăzneaţă, aşa cum sunt energiile corespunzătoare zodiei Berbecului. Dar, dacă Mercur se află în zodia Săgetătorului, mintea lui se va orienta către a înţelege şi a studia filosofia, iar, dacă se află în Rac, va fi preocupată de emoţii trăite, în prezent sau în trecut.
De aceea, atunci când studiem astrologia în scopul de a dobândi cunoaşterea de sine sau pentru a descifra personalitatea cuiva, este foarte important, într-o primă fază, să determinăm cu exactitate poziţia planetelor în zodii, pentru că atunci vom şti cu ce tip de energie zodiacală va fi dinamizat fiecare aspect al fiinţei noastre sau al persoanei pe care o studiem.

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More