Legăturile lui Klaus Iohannis cu Francmasoneria

 

Devine tot mai evident, pe zi ce trece, că aruncarea lui Werner Klaus Iohannis către Preşedinţia României reprezintă un plan bine stabilit, de sfârtecare şi îngenunchere a ţării noastre de către masoneria germană, care nu va uita niciodată „trădarea” acesteia din cel de-al doilea Război Mondial. De aceea, publicăm în cele ce urmează câteva informaţii esenţiale despre legăturile lui Werner Klaus Iohannis cu masoneria de sorginte germană, precum şi despre principiile care conduc masoneria.

Înainte de a fi propulsat în structurile masonice, Werner Klaus Iohannis a fost o perioadă sub observaţia „fraţilor” săi masonii germani, timp în care i-au fost testate o serie de calităţi precum: potenţialul de putere al relaţiilor la vârf pe care le deţine, influenţarea deciziilor la nivel înalt prin funcţia pe care o are. Alături de el, au fost monitorizate şi alte persoane cu putere de decizie, care aveau anumite goluri de personalitate, erau avide de putere, dornice de funcţii şi poziţii sociale de conducere. Aşa s-a ajuns la „alianţa” dintre PDL-PNL, două partide înţesate de oameni avizi de putere economică şi politică doar pentru sine.

Evoluţia lui Werner Klaus Iohannis a fost din plin monitorizată de serviciile de informaţii, însă acestea nu au spus niciodată că prin acest sas masoneria germană îşi propune să influenţeze şi să controleze principalele instituţii de decizie naţionale şi internaţionale de la noi. Cu toate acestea, romanii ştiu bine că masoneria are ca scop să deţină controlul în domeniu economic, politic, cultural şi mai nou militar.

Ce nu ştiu însă românii, şi nici mulţi dintre masoni (cei mai mici în grad sunt simple unelte care doar cred sau îşi imaginează că ştiu câte ceva), sunt activităţile secrete derulate de masonerie, acestea fiind cunoscute numai de un grup foarte restrâns (structura de putere a masonilor se bazează pe ranguri ierarhizate, în care membrul situat la un anumit nivel ierarhic nu-şi cunoaşte decât şeful de pe nivelul imediat superior, în genere acesta fiind cel care l-a recomandat şi susţinut pentru a accede în masonerie).

Ei bine, una dintre activităţile secrete ale masoneriei germane este dezagregarea teritorială şi economică a României, aspect care s-a văzut în ultimii 25 de ani.

Dar haideţi să vedem legătura lui Werner Klaus Iohannis cu masoneria germană.

După instalarea primarului sas Werner Klaus Iohannis la cârmuirea oraşului Sibiu, masoneria germană a devenit tot mai virulentă, găsind în persoana primarului o adevărată coloana a V-a pentru promovarea intereselor de dominare şi control.

Iohannis a fost sprijinit în activitatea sa de lideri şi afacerişti de marcă din Sibiu, care au căpătat poziţii importante pe harta puterii, fiind catalogaţi drept principalii „sateliţi” ai Clubului Economic German. Printre aceştia au apărut în centru atenţiei masonilor şi Steffan Mildner, coordonatorul biroului de consultanţă româno-germană GTZ din Sibiu, al cărui nume a fost conectat la ramificaţiile afacerii retrocedărilor din centrul istoric al Sibiului către Consistoriul Evanghelic German.

Motivaţia masonică a acestui gest o reprezintă faptul că de numele GTZ se află legaţi importanţi finanţatori care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Ministerului Federal de Interne German, în interiorul căruia activează importanţi lideri masonici în frunte cu Otto Schilly. Alături de acesta, pe harta puterii masonice sibiene şi-a făcut încet loc Steffan Johannes Max Braune, numărul doi în cadrul Alianţei PNL-PD Sibiu şi aflat în structura de conducere a Clubului Economic German. A fost propulsat în prim plan ca urmare a finanţărilor masive acordate actualei puteri sibiene, prin verigile afacerii Titan Trade, precum şi prin influenţarea unor centre locale de putere, precum Consiliul Local, în persoana Otiliei Man.

Un alt membru al filierei germane este Andreas Huber, care „păstoreşte” afacerile reprezentantei germane Opel la Sibiu, şi pe care Werner Klaus Iohannis l-a cununat în cursul lunii august 2019, creându-i pârtie pentru a accede în cercul de elită al Clubului Economic German.

Paradoxal este faptul că cel care a netezit terenul pentru proliferarea masonilor germani mai sus menţionaţi în Sibiu nu este de origine germanică, ci este un român: Crin Andănuţ, de profesie economist. Încrengăturile propulsării lui Crin Andănuţ drept capăt de pod al masoneriei de sorginte germanică se regăsesc în anul 1993. Pe atunci cel în cauză era şef de cabinet la Fundaţia Româno-Germană şi avea în vizor ca în funcţia de director al instituţiei mai sus menţionate să fie promovat un om care să facă jocurile masoneriei.

Speculând o presupusă relaţie de concubinaj între directorul fundaţiei din acel moment şi secretara acestuia, Crin Andănuţ s-a trezit peste noapte în funcţia supremă de decizie a fundaţiei mai sus menţionate. Pe această cale, şi-a câştigat încrederea masonilor şi a dat frâu liber pătrunderii în Sibiu a masoneriei germane, făcând intervenţii ca, prin influenţa sa, pionul german GTZ să aibă sediul în buricul oraşului, pe strada Avram Iancu. Întâlnirile masonilor germani au ajuns astfel să aibă loc la ceas de taină în crama Mildcosib, care aparţine aceluiaşi Steffan Mildner de la GTZ şi în cadrul căreia îşi expun ideile de sorginte masonică persoane precum Werner Klaus Iohannis şi arhitectul şef Szabolts Guttmann.

Şi, pentru a vă face o idee despre ceea ce am putut vedea în România (mitinguri „spontane” de susţinere a lui Iohannis, dezbinare, haos, manipulări ordinare ale populaţiei), vă prezentăm câteva dintre sloganurile masonice (germane):
1. „Mulţimea este oarbă şi de aceea poate fi atât de uşor manipulată”;
2. „Prin haos la ordine”;
3. „Politica şi morala nu este necesar să aibă nimic comun”;
4. „Dreptul constă în forţă”;
5. „Scopul masonic îşi justifică întotdeauna mijloacele”;
6. „Dreptul trebuie să fie al celui mai tare”;
7. „Libertatea este o idee himerică”;
8. „Oamenii politici sunt nişte păpuşi de paie în mâinile maeştrilor”;
9. „Nevoia pâinii zilnice îi dresează gradat pe oameni”.

Citiţi şi:

Ce dovezi mai vreţi pentru implicarea masoneriei în distrugerea României după 1989?

Puterea celui mai mare club ocult de lobby din Europa asupra premierului Orban şi a preşedintelui Iohannis (I)

 

yogaesoteric
10 noiembrie 2020

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More