Lista capcanelor moderne de sinucidere lentă, inconștientă

Trăim vremuri în care miliarde de oameni de pe planetă sunt păcăliţi zilnic să se sinucidă lent, fără să-şi dea seama şi fără să-şi dorească asta. Efectul mass-mediei şi în special al instrumentelor de intoxicare a conştiinţei precum radio, TV, filme este atât de puternic încât stăpânii acestor instrumente de înşelare în masă au păcălit miliarde de oameni de pe planetă să se sinucidă lent, prin nenumărate capcane promovate şi puse la îndemână de aceiaşi mafioţi internaţionali.

Sinuciderea lentă inconştientă şi involuntară este un comportament / o acţiune repetitivă sau singulară a omului, care duce la scăderea calităţii vieţii, îmbolnăvire, scăderea longevităţii şi moarte nenaturală la un anumit moment în viitor. Este o sinucidere inconştientă pentru că deşi acţiunea respectivă este voluntară şi conştientă, efectele ei de sinucidere lentă nu sunt dorite de persoana în cauză, nu sunt cunoscute de persoana în cauză sau sunt ignorate de persoana în cauză.

Iată o listă cu o parte dintre principalele capcane moderne de sinucidere lentă pe care mafia internaţională le pune la dispoziţia maselor de oameni pentru ca aceştia să se autodistrugă şi să fie mai uşor de exploatat. Este stringent necesar ca noi toţi să conştientizăm care sunt aceste acţiuni şi comportamente nocive, sinucigaşe, pentru a nu le (mai) face vreodată.

1. Vaccin covid-19 (uneori moartea sau îmbolnăvirea survine şi rapid după vaccinare, nu doar după un anumit timp mediu/lung)
2. Vaccin antigripal
3. Vaccinuri în general
4. Ţigări
5. Alcool
6. Droguri
7. Jocuri de noroc
8. Jocuri video/pe calculator în exces
9. Lene, trândăvie
10. Sedentarism
11. Medicamente chimice
12. Desfrânare, prostituţie, pornografie, masturbare
13. Alimentaţie toxică şi OMG
14. Apă poluată şi/sau băuturi cu chimicale
15. McDonalds
16. Coca-cola
17. Dulciuri, zahăr
18.Cafea
19. Parfumuri, cosmetice, detergenţi chimici, creme cu chimicale
20. Vorbit cu telefonul la ureche (lipit de cap)
21. Dormit cu telefonul aproape de cap
22. Exces de expunere la unde electromagnetice
23. Expunere la flashuri de lumini – strobe light effect
24. Expunere la filme horror
25. Educaţie care limitează potenţialul şi capacităţile fizice şi intelectuale
26. Dependenţa de TV
27. Stare de stres
28. Stare de frică
29. Stare de tristeţe
30. Utilizarea radio, Tv, filme pentru iluzia unei informări cu privire la lumea înconjurătoare
31. Citirea cărţilor scrise de mafioţi
32. Depărtarea de Dumnezeu – este poate cea mai mare capcană premeditat şi viclean promovată de mafioţi. Depărtarea de Dumnezeu îl expune pe om la toate celelalte capcane de mai sus. Omul depărtat de Dumnezeu este o victimă uşoară pentru mafioţi. Un astfel de om este mult mai uşor convins să cadă în aceste capcane decât cei care cultivă virtuţile apreciate de credinţa creştină.

Toate aceste capcane din lista de mai sus ne cauzează într-un timp mai scurt sau mai lung îmbolnăvire, scăderea longevităţii, sinucidere lentă. Cei care vor să aibă o viaţă frumoasă, sănătoasă, lungă şi fără boli este necesar să facă toate eforturile pentru a ieși din aceste capcane. Este de aşteptat ca cei mai mulţi dintre cei care caută pe cont propriu să scape din aceste capcane să eşueze, pentru că nu dispun de înţelepciune, experienţă şi cunoştinţe autentice.

Cei care chiar vor să reuşească, care vor să se elibereze din aceste capcane şi să rămână liberi pe termen lung este esențial să își amplifice credința în Dumnezeu, să-și trezească calitățile superioare latente și să facă numeroase fapte bune, altruiste.

Toate aceste capcane de sinucidere lentă sunt promovate zilnic prin mass-media deţinută de duşmanul omenirii. Prin mass-media, mafioţii reuşesc să convingă telespectatorii că albul e negru şi negrul e alb, că normalul e anormal şi invers, că binele e rău şi că răul e bun etc. Capacitatea mass-media (în special radio, TV, filme) de modelare a conştiinţei umane, a gândurilor, aspiraţiilor, convingerilor omului este atât de mare încât este esenţial să nu ne mai expunem la aceste programe de înşelare în masă pentru a ne păstra conștiința limpede şi a nu mai cădea în viitor în aceste capcane de sinucidere lentă.

Citiți și:
Cum să îţi păstrezi mintea curată şi trupul sănătos
Produsele cosmetice uzuale conţin substanţe extrem de toxice
Un profesor de toxicologie ne explică despre modul în care câmpurile electromagnetice (EMF) provoacă unele leziuni biologice…

yogaesoteric
30 mai 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More