Luptă acerbă între doi medici cu privire la vaccinuri

O luptă acerbă a avut loc în timpul unei emisiuni despre eficacitatea vaccinului împotriva coronavirusului.

Tensiunile au crescut la Live News, când directorul unității de transplant de rinichi artificial a spitalului Edessa, Sotiris Vassilios, și medicul pneumolog Theodoros Vasilakopoulos s-au confruntat în privința vaccinului împotriva coronavirusului.

Îmi voi anula statutul de cercetător științific. S-a terminat. Am terminat dacă îl fac”, a spus domnul Sotiris Vassilios, directorul unității de transplant de rinichi artificial a spitalului Edessa. De fapt, el afirmă categoric că nu a făcut și nu va face vaccinul împotriva coronavirusului.

Nu constrângerea este cea care ne împinge să nu îl facem. Dacă am crede că, din punct de vedere pur medical, pentru sănătatea noastră și, în primul rând, pentru sănătatea pacienților noștri, ar fi necesar să îl facem, l-am face”, a subliniat el.

Medicul susține că vaccinurile nu sunt suficient testate. „Este încă netestat și neomologat acest vaccin. Acest aspect este bine cunoscut”, a punctat el. Cu toate acestea, „am vaccinat pe toată lumea, am vaccinat pacienții cronici înainte de stadiul final, adică înainte de dializă”.

A fost bolnav de coronavirus

De remarcat faptul că, în noiembrie 2020, doctorul Vassilios s-a îmbolnăvit grav de coronavirus și chiar sănătatea sa a fost pusă în pericol.

Am fost destul de grav bolnav și în pericol, deoarece nu existau colegi patologi care să acopere toate nevoile”, a spus el. În același timp, s-a arătat dispus să fie suspendat pentru că nu se vaccinează.

Sistemul se va prăbuși. Este aproape sigur. Ce vină are un pacient dializat la spitalul Edessa astfel ca să rămână fără medic?”, a spus Vassilios.

El a susținut, de asemenea, că nivelul de anticorpi pe care i-a dezvoltat după boală a fost suficient de mare timp de până la nouă luni.

Îmi testez nivelul de anticorpi în fiecare lună, sunt protejat. Dacă nu aș fi protejat, ce ați face … slavă Domnului că nu am boli subiacente”, a subliniat el.

„Imunitatea naturală este în mod clar mai bună decât orice imunitate artificială”

Imunitatea naturală este în mod clar mai bună decât orice imunitate artificială. Nivelul de anticorpi arată că sunt protejat. În comparație cu colegii care au făcut 2 doze și la care după șase luni nivelul de anticorpi a scăzut – ei sunt descoperiți (neprotejați). Nu știu de ce statul este interesat doar de vaccin. Suntem acoperiți din punct de vedere medical. Ne-am măsurat imunitatea. Dar colegii care au făcut două doze de vaccin nu sunt acoperiți, iar statul nu-i controlează, nu-i dă afară”, a adăugat dr. Vassilios.

Există spitale în Israel care sunt pline de oameni vaccinați”, a spus el, adresându-se dlui Vasilakopoulos.

Ceea ce spune colegul meu nu este adevărat. Cei care fac boala dezvoltă un răspuns imun mult mai mic decât cei care fac ambele doze de vaccin”, a afirmat profesorul de pneumologie Theodoros Vasilakopoulos.

Cei doi au purtat apoi un dialog aprins, aruncându-și cuvinte grele.

Ești ridicol”, a spus domnul Vassilios despre domnul Vasilakopoulos, iar pneumologul i-a răspuns „ești irelevant, agramat și analfabet”. „Dacă nu știți, permiteți-ne să vă trimitem investigațiile traduse”, a spus domnul Vasilakopoulos, acuzându-l pe domnul Vassilios de ignoranță.

Numeroase studii, însă, îi dau dreptate dr. Vassilios.

Citiți și:
Deși este o tribună vaccinistă, The New York Times recunoaște că imunitatea naturală este de preferat, pentru că durează ani de zile sau chiar o viață întreagă
Varianta Delta: Imunitatea naturală, cu 700% mai eficientă decât cea indusă de vaccin

 

yogaesoteric
9 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More