Macron și coechipierii săi de „luptă” contra p(l)andemiei au fost dați în judecată la Curtea Penală Internațională, pentru crime contra umanității

Macron și coechipierii săi de „luptă” contra p(l)andemiei au fost dați în judecată la Curtea Penală Internațională, pentru crime contra umanității, atingeri aduse demnității umane, sclavie și genocid.

Petenta este, nici mai mult, nici mai puțin, decât Collectif des Syndicats et Associations professionnels européens! E vorba de profesii liberale și independente din toată Europa!

Facem publică plângerea, precum și descoperirile noastre la nivel mondial și vă încurajăm să vă alăturați nouă în acest demers, formulând propriile plângeri, înainte ca situația să fi devenit ireversibilă din cauza absenței rezistenței efective*.

Este vorba de viitorul umanității, al propriilor noștri copii.

După ce veți fi luat cunoștință de informațiile relevate în plângere, toate factuale, veți fi cu siguranță convinși de necesitatea de a lua atitudine și de a reacționa. În acest caz, Colectivul Sindicatelor și Asociațiilor Profesionale Europene (CSAPE) vă va ajuta în demersurile voastre (judiciare sau administrative).

Este necesar să fim conștienți că toate bunele intenții este nevoie să pună (asupra autorităților competente) o presiune superioară celei exercitată de dictatura care deja s-a instalat (n.n. – deci, nu numai noi suntem conspiraționiști, negaționiști și teroriști care acuză de dictatură și totalitarism autoritățile p(l)andemice!!!!!). A ne reuni în jurul unei acțiuni coercitive și a participa la o muncă de echipă extinzând această acțiune peste tot sunt mijloace inconturnabile de asigurare a victoriei contra unei politici totalitare și dăunătoare condiției umane”, spune asociația într-un comunicat.

*notă a petentei: Acțiunile în fața jurisdicțiilor franceze sunt destinate eșecului, pentru motivele expuse în plângere. (Deci, suspiciunile la adresa lipsei de imparțialitate și independență a magistraților sunt prezente și în Franța, cel puțin în concepția petentei, ceea ce este o mega-palmă pe obrazul spălat al justițeiei franceze și a celei europene…)

În plângerea înaintată la CPI formulată contra lui Macron, Bill Gates & co, se arată că „sclavii din coloniile franceze din sec. XVIII erau obligați să poarte mască”, iar „istoria se repetă fără încetare pentru că noi permitem asta, întorcând capul pentru a ne feri privirea”.

Citiți și:
Avocatul Piperea vorbește despre un Nürnberg al profitorilor pandemiei
Model de acțiuni juridice pentru combaterea discriminării pe baza vaccinării

yogaesoteric
16 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More