Avocatul Piperea vorbește despre un Nürnberg al profitorilor pandemiei

A devenit virală în mediul online o postare a avocatului Gheorghe Piperea, în care acesta vorbește de un proces internațional de tip Nürnberg unde să fie judecați profitorii pandemiei actuale.

Avocatul Gheorghe Piperea spune într-o postare pe pagina sa de Facebook, mesaj care a devenit repede viral, că în ultima perioadă a fost asaltat de mesaje în privat și comentarii pe pagina publică în legătură cu demersul unui colectiv internațional de avocați de a pune în discuție adevărul, legitimitatea și legalitatea pandemiei, precum și responsabilitatea juridică (mai ales penală), politică și etică a birocraților, a vătafilor politici, a trusturilor mass-media, a proprietarilor paginilor de socializare și a overlorzilor lor, proprietari ai resurselor, ai informației și ai datelor noastre cu caracter personal.

În puținele și ereticile publicații care vorbesc despre această mișcare internațională de amploare se vorbește de un proces Nuremberg II – eticheta, în sine, este dărâmătoare pentru inventatorii și profitorii pandemiei, întrucât primul proces Nuremberg a fost pentru pedepsirea penală a exponenților nazismului și pentru condamnarea morală întru eternitate a acestui flagel care a distrus Europa acum 80 de ani. Eticheta pusă acestui demers spune pe șleau ce sunt iacobinismul și totalitarismul sanitar instalate sub pretextul pandemiei – un nazism 2.0”, mai spune Piperea.

El atrage atenția că presa mainstream, mai ales presa din România, ocultează demersul, deși „viralitatea” sa naturală a devenit de neoprit și precizează că din grupul celor care vor să aducă adevărul la lumină fac parte avocați, medici, antropologi, psihologi, sociologi și filosofi a căror probitate academică este incontestabilă.

Rapoartele livrate de grup și cele în pregătire probează falsitatea premiselor pandemiei – s-a început cu «studiul» neamțului cinstit Drosten, publicat de respectivul chiar în revista proprie, asupra fiabilității testelor RT-PCR, despre care OMS însăși spune acum că nu sunt deloc exacte”, prezintă Piperea premizele procesului internațional.

El arată că falsitatea s-a continuat cu măștile, „prezentate inițial chiar de Fauci ca nefiind indicate pentru bolnavi, după care s-a trecut brusc la generalizarea lor”. Or, observă Piperea, măștile reprezintă un marker imbatabil al conformismului, ingredientul esențial al totalitarismului, iar acum studiile arată că obligativitatea purtării măștilor coincide cu explozia cazurilor de infectare, plus că, amintește avocatul, în România, măștile sunt, în general, neconforme.

S-a continuat cu distanțarea socială, spălarea și dezinfectarea nevrotică a mâinilor, dezinfectarea suprafețelor de contact și evitarea banilor cash. Revista Nature spune acum că virusul nu rezistă în afara trupului uman, deci suprafețele de contact și banii cash nu răspândesc virusul. Iar dezinfectarea scade imunitatea și nicidecum nu o întărește”, mai arată Piperea.

Apoi, Piperea atrage atenția și asupra afacerilor pe care le face Big Pharma pe spatele vaccinărilor, și anume cifre de afaceri de dimensiuni planetare, stabile pe zeci de ani (tulpini ale virusului vor crește cu zecile în fiecare an ce vine) și capitalizări bursiere monstruoase pentru Big Tech.

Ulterior se ajunge și la o societate ușor de segregat pe clase sanitare, unde se cere apartheidul sanitar, iar lumea este deja pregătită pentru marea resetare, distopia omului «îmbunătățit» genetic și chimic, care va trăi din credit social și rating de cetățean, fără bani, fără proprietăți, fără familie, casă sau viitor,” își continuă Piperea postarea sa.

El vorbește apoi de introducerea unei cryptomonede europene, care va înlocui euro și va alunga de pe piață orice idee de bani cash, proprietatea, iar egalitatea de șanse și libertatea vor fi devenit istorie.

Prezentând ideile grupului internațional de aflare a adevărului, Piperea ajunge și la propunerea de a folosi bani locali și regionali, precum și de revenirea la Comunitatea Economică Europeană, „organizația europeană anterioară birocrației corporatocrată și cleptomană care este acum CE, roabă a corporațiilor Big Tech, Pharma și Finance, detestată de un număr din ce în ce mai mare de europeni – germani, francezi, italieni, spanioli, greci, unguri, polonezi (mai puțin de români…).

Nu în ultimul rând, mai spune Piperea, grupul respectiv vorbește de rolul malefic al Forumului Economic de la Davos în demolarea și reconstrucția lumii, ca să fie bine pentru feisbuc, amazon, tesla, microsoft și să se pregătească transhumanismul.

În final, Piperea anunță că urmărește să se înscrie și el în grup, pentru acțiune și pe teritoriul României. Așadar, demersurile acestui grup vor ajunge și în România și vor atrage, cu siguranță, atenția.

Citiți și:
Marea resetare în contra imunităţii naturale
Mărturia lui Mark Trozzi, ca medic la urgențe în pandemie

yogaesoteric
8 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More