Avertisment ferm al lui John McAfee

John McAfee avertiza pe Twitter încă din 5 februarie 2020: „Nu luați, sub nicio formă, vaccinul!

Un avertisment a cărui fermitate te pune pe gânduri. Ce știa McAfee la acea dată despre proaspăt lansatele vaccinuri? Dat fiind structurile la care a avut acces, este foarte posibil să fi intrat în posesia unor documente edificatoare cu privire la ce se ascunde în spatele acestui program agresiv de vaccinare planetară. De altfel, pentru a-și asigura viața, el a anunțat că deține peste 20 TB de documente compromițătoare care demonstrează corupția „deep state”. Sfârșitul lui nu face decât să întărească aceste suspiciuni.

John David McAfee a fost un programator de calculatoare, om de afaceri și de două ori candidat libertarian la președinția SUA, decedat la 23 iunie 2021 în condiții circumspecte, în penitenciarul Brians 2 din Spania. Varianta oficială? Clasica „sinucidere”… Asistată?

McAfee a fost găsit mort în celula sa la câteva ore după ce o instanță spaniolă a aprobat extrădarea lui în SUA. Soţia sa a declarat că John McAfee nu s-a sinucis şi a acuzat autorităţile americane de moartea lui. Însăși John posta pe Twitter mesaje de genul: „Dacă veți auzi că m-am sinucis în celulă, să NU credeți!

Pe 5 martie 2021, McAfee, în vârstă de 75 ani, a fost acuzat oficial de evaziune fiscală de parchetul districtual new yorkez din SUA.

Citiți și:
Cronica unei morți anunțate
SUA: Oamenii de știință confirmă existența oxidului de grafen și a mai multor materiale toxice în „vaccinurile” împotriva covid-19

yogaesoteric
16 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More