Mafia tehnocrată a Romei, HAARP și Acceleratorul de Particule CERN

 

Vă întrebați poate care este legătura între Mafia tehnocrată a Romei și tehnologia HAARP, cu instalația aferentă din Alaska (care este cea mai mare și puternică de pe planetă) și Acceleratorul de Particule de la granița dintre Franța și Elveția – CERN. Veți constata că ea există și este una foarte importantă.

Vom începe prin a vorbi despre originile și dezvoltarea unei familii care face parte din descendența de top a Nobilimii Negre, deținând titluri nobiliare și palate în Roma, alte zone ale Italiei și Ungaria, Casa de Odescalchi.

Sunt duci de Syrmia în Ungaria și dețin și un castel în Croația. Au avut proprietăți în Como, Italia, de-a lungul frontierei elvețiene și au înființat, de asemenea, o bancă puternică în Genova. Familia Odescalchi a avut legături cu biserica romano-catolică. Benedetto Odescalchi devenind Papa Inocențiu al XI-lea, ceea ce a propulsat Familia Odescalchi din rândul bancherilor în societatea nobiliară. Alți câțiva membrii ai familiei au devenit episcopi catolici. Papa Inocențiu al XI-lea a eliberat prizonierii evrei din Veneția și apoi a interzis băncilor evreiești să facă împrumuturi, situație de care banca genoveză a familiei sale a profitat din plin. Familiile Odescalchi, Giustiniani, Savoy și Pallavicini au un număr mare de acțiuni în banca genoveză Carige, înființată încă din 1483, unde dețin aproximativ 26 de miliarde în active.

Papa Inocențiu al XI-lea și banca familiei sale au fost suspectați de finanțarea lui William de Orange, care l-a detronat pe regele James al II-lea, ultimul rege catolic al Angliei, Scoției și Irlandei, preluând apoi puterea. Henry Sydney, primul conte de Romney, a fost cel care a scris și a negociat termenii cu William de Orange.

Dominația olandeză asupra Angliei a avut loc sub domnia Papei Inocențiu al XI-lea. Casa protestantă olandeză de Orange-Nassau este în prezent înrudită prin căsătorie cu familia nord-italiană de Bourbon-Parma și are legături strânse cu Roma și cu Ordinul Militar Suveran de Malta.

Familia Odescalchi a făcut parte din federații iezuite italiene și s-a opus iezuiților spanioli.

Carlo Odescalchi, Arhiepiscop de Ferrara, cardinal al Bisericii Catolice, vicar al diocezei Romei, Mare Prior al Ordinului Militar Suveran al Maltei a fost fiul familiilor princiare și de bancheri de Odescalchi și Giustiniani. El a fost și judecător al Rotei Romane și apoi a devenit membru al Societății lui Iisus (Ordinul Iezuițior).

Familia Princiară de Olanda slujește familiei Odescalchi prin Erik Prince. Acesta are origini olandeze. Este fondatorul companiei Blackwater (armată privată de mercenari folosită în operațiuni gen steag-fals și pentru Operațiunile Cabalei din toată lumea). În prezent conduce Frontier Services Group, care are operațiuni în Africa și Asia. În secret Erik Price este Cavaler al Sfântului Ordin Militar Constantinian al Sfântului Gheorghe, condus de Casa de Bourbon Parma, principi italieni și prin alianță membrii ai case regale Olandeze.

Casa de Odescalchi a colaborat de-a lungul secolelor și colaborează încă cu familiile bancare Giustiniani și Pallavicini.

Familia Pallavicini este o familie de bancheri din Genova, care au fuzionat cu o ramură a familiei din nobilimea papală Rospigliosi. Alte ramuri ale familiei au în subordine clanuri ale mafiei sârbești.

Americanul Daniel Odescalchi este președinte al Strategic Advantage International, firmă de consultanță politică care a lucrat pentru politicienii maghiari.

În prezent Familia Odescalchi deține controlul asupra mafiei sârbe și are în subordine ramuri ale mafiei slovace, cum este cea a familiei criminală Cernakovci, precum și Parteneriatul (mafiot) Detroit.

Familia Odescalchi face pare din nobilimea nord-italiană. Familia folosește adesea numele Erba-Odescalchi ca urmare a fuziunii cu familia Erba, familia nobiliară din orașul Cernobbio, Italia.
Se poate presupune că CERN a fost numit inteligent după acest oraș, Cernobbio, aflat la granița Italiei cu Elveția.

 
Cernobbio

Casa Odessalchi din Roma supraveghează dezvoltarea și utilizarea tehnologiilor avansate și a armelor în societate. Prințul Carlo Odescalchi, actualul cap al familiei Odescalchi, una dintre cele mai înalte autorități din Roma, conducător al Cultului lui Saturn, are autoritatea asupra programului CERN din Geneva Elveția, care controlează de asemenea diverse acceleratoare de particule din întreaga lume, iar bancherii elvețieni finanțează uraniul și plutoniul care îl alimentează.
 
Acceleratoarele de particule sunt un tip de instrumente nucleare care sporesc gravitația, care este un fel de presiune magnetică exercitată în atmosfera inferioară. Atunci când funcționează acceleratoarele de particule, aerul se simte mai dens și creează mai multă tensiune asupra trupului.

CERN afectează gravitația, care are de asemenea un efect asupra percepției timpului, cunoscut sub numele de „dilatarea gravitațională a timpului”. În mod specific, un ceas dintr-un câmp gravitațional puternic va funcționa lent în comparație cu un ceas dintr-un câmp gravitațional mai puțin puternic. Aceasta înseamnă că dacă ai un ceas aproape de suprafața pământului, va fi mai lent în comparație cu unul plasat în vârful unui munte.

Împreună cu HAARP, acceleratoarele de particule pot direcționa aceste emisii magnetice în zonele vizate. Cu ajutorul HAARP și cu alte instrumente similare controlate prin USAF (United States Air Force) de Cabală, ele pot ioniza părți ale atmosferei. Când magnetismul este eliberat de un accelerator de particule, ele pot ioniza căi de deplasare în jurul acestei presiuni magnetice prin intermediu unui vector.

Când acționează acceleratoarele de particule, oamenii din zonă se simt letargici și mai stresaţi.

Unii investigatori au arătat că în cazul acceleratorului de particule de la CERN nu este vorba doar de cercetări științifice obişnuite, așa cum ne manipulează mass-media. Se pare că prin intermediul lui, Cabala urmărește să deschidă portaluri spațio-temporale care să permită accesarea altor tărâmuri paralele.

Între numele Familiei Odescalchi și CERN se pot face, de asemenea, unele asocieri surprinzătoare. Cuvântul „gravitație” derivă din cuvântul latin gravis, ceea ce înseamnă greutate. „Scalchi” din Ode-scalchi se poate referi la cântare care măsoară greutatea. „Odă” se referă la poezii, iar în vechime adesea oda era acompaniată de harpă. Ei folosesc, de asemenea, HAARP pentru manipularea conştiinţei maselor. Antenele HAARP ionizează atmosfera și, de asemenea, emit unde radio folosite pentru hărțuire electromagnetică. Palatul din Viena al Familiei Pallavicini are şi o statuie care ține o harpă. Prințul Moroello Della Vittoria Pallavicini și prințul Carlo Odescalchi pot fi văzuți împreună. Sunt ca nişte „vrăjitori ai timpului” care folosesc acceleratoarele de particule şi instalaţiile HAARP pentru a oprima societatea, astfel încât să poată controla prezentul și apoi să dicteze viitorul.

Familia Odescalchi are legături şi cu actorul și scientologul Tom Cruise, care s-a căsătorit la Castello Orsini-Odescalchi și care a servit ca un Cavaler de Malta. El este o autoritate de vârf în Scientologie, ce este implicată în utilizarea vrăjitoriei electronice asupra societății prin intermediul software-lor de hacking pentru creier, precum GENESIS și NEURON, care funcționează prin cele mai moderne dispozitive electronice și dispozitive inteligente.

Membrii actuali ai acestei familii sunt prințul Carlo Odescalchi, prințesa Lucia Odescalchi, prințesa Sophia Odescalchi, prințesa Maria Pace Odescalchi, prințul Baldassare Odescalchi, prințul Michele Odescalchi, prințesa Vittoria Odescalchi și prințul Edmond Odescalchi.

 
Lucia și Carlo Odescalchi

Printul Carlo Odescalchi este un tiran extrem de periculos, psihotic și mincinos, care trăiește într-o lume fantastică în care se crede asemenea lui Dumnezeu și pune la cale tot felul de înscenări complet neverosimile, în încercarea de a-și justifica comportamentul abuziv față de oamenii care se opun tiraniei sale. Prințul Carlo este, de asemenea, un pedofil violator de bebeluși.

Lucia Odescalchi deține o companie de bijuterii recunoscută atât în ţară cât și pe plan internaţional. Lucia Odescalchi exercită o mare influenţă în SUA, inclusiv la Hollywood, prin autoritatea Odescalchis asupra Bisericii Scientologice și prin influența asupra DARPA și Universităţii Stanford.

Prințul Edmond Odescalchi a supravegheat în mod ascuns și a comandat utilizarea acceleratoarelor de particule în SUA.
https://www.linkedin.com/in/edmond-odescalchi-275b8448.

Odescalchi supraveghează Rota Romană, care este un tribunal papal al judecătorilor care consideră că reprezintă autoritatea morală asupra societății.

Studiul atent al trecutului şi al activităţii membrilor acestei familii arată modul în care Nobilimea Neagră, care încă mai conduce (sperăm că nu pentru mult timp de-acum încolo) planeta, influențează sănătatea și psihicul oamenilor pentru a-şi atinge odioasele scopuri.

Citiți și:

HAARP distruge planeta – Agenda de asasinare globală

Un OZN intrând într-un portal ce a fost deschis deasupra CERN-Geneva din Elveția – VIDEO

Experimentul secolului 

yogaesoteric
9 iunie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More