Manipularea, cel mai mare blestem al acestei societăți credule și speriate

Manipularea! Cel mai mare blestem al acestei societăți! Cea mai credulă și speriată societate din istoria omenirii! Cei mai demenți și lipsiți de empatie conducători de state și șefi de guverne pe care omenirea i-a avut vreodată!

Exact în urmă cu doi ani de zile, în online și la TV a apărut știrea că nu o să mai fie alimente din cauza izbucnirii pandemiei! Ați „rupt” magazine și v-ați făcut provizii pentru luni de zile! S-a dovedit ulterior că A FOST O MINCIUNĂ!

V-au spus că a apărut un vaccin care oprește infectarea și transmiterea bolii! Ați făcut cozi la centrele de vaccinare, imediat!

În primele luni atât de mare a fost demența încât v-ați vaccinat „cu pile”, rapid, urgent!

V-ați infectat și după vaccinare! V-au spus ulterior că faceți forma simplă de infecție și nu muriți dacă vă vaccinați! Nu toți cei vaccinați au făcut forme simple, unii vaccinați, infectați, au murit!

Deci, A FOST O MINCIUNĂ și asta!

V-au spus că începe războiul și plecați pe front. Ați făcut cozi interminabile la pașapoarte să părăsiți țara! „Șansele” ca România să intre în război sunt infime! Nimeni nu se bazează pe noi cu ceva, în schema asta, nu au pe ce! Ei știu asta, doar voi nu știți! Au scos la pensie militari la 40 de ani și trimit pe front civili la 63?

O țară condusă de niște tâmpiți!

V-au amenințat că Putin apasă butonul nuclearei! În două zile ați golit farmaciile de iod! Mulți dintre voi ați început tratamentul cu iod!

Tot în online și pe aceleași posturi TV manipulatoare și draconice, a apărut știrea că, de azi, benzina este 11 lei/litru! În două ore toate benzinăriile din țară au fost blocate! A doua zi, benzina nu a fost 11 lei la toate stațiile, dimpotrivă chiar: au revenit la prețul inițial și multe dintre cele care îl schimbaseră cu o seară înainte!

Mai puteți? Mai aveți energie, putere și nervi să reacționați la toate aceste manipulări cu atâta receptivitate?

Ei nu or să se oprească din această demență în care au intrat, atâta timp cât societatea are reacție!

Mulți dintre oameni nu au învățat nimic din doi ani de pandemie! NIMIC!

Păcat! În ritmul ăsta… se va distruge totul, exact așa cum este distrus psihicul vostru în acest moment!

Citiți și:
Cenzura și manipularea, armele seculariste care afectează în mod extrem de grav libertatea de exprimare și dreptul la opinie
Toată manipularea covid dezvăluită în 8 minute. Audierea profesorului Christian Perronne în Parlamentul luxemburghez
„Dacă râdem de ceva și de cineva, acel ceva este propaganda ineptă, care ne insultă inteligența”

 

yogaesoteric
1 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More