Manipularea grosolană prin sloganul: „Informați-vă NUMAI din surse oficiale!”

Cei vinovați este necesar să răspundă!

Pe toate gardurile și paginile de comunicare virtuală scrie „informați-vă NUMAI din surse oficiale”.

În chestiuni de boală, care sunt atât de intime și de personale, te consulți cu medicul de familie, medicul personal, medicul de a doua sau a treia opinie. Te informezi de pe prospecte, ceri niște explicații de la farmacist. Când nu ai certitudini și nici soluții de la medic, citești ce îți pică sub ochi. Te informezi personal, înveți medicină, biologie sau genetică, dacă este nevoie. Poate te consulți și cu psihologul sau duhovnicul.

Dar nu și în legătură cu covid-19. În acest caz, trebuie să te informezi NUMAI din surse oficiale. Nu de la medici (care nu sunt toți de acord cu „soluțiile” și informațiile oficiale), nu din rapoarte științifice, nu din articole de specialitate sau story-uri ale celor care lucrează sau au lucrat în Big Pharma și care sunt dispuși să dezbată. Nu contează că nu așa funcționează știința și medicina bazată pe dovezi și nici societatea liberă și transparentă. Contează doar informațiile oficiale.

După inițiativa OMS, plină de incertitudine și conflicte de interese, toate autoritățile lumii au decis să se ia după China și, de aici, au rezultat informațiile oficiale și „resursele” așa-zis temeinic testate de OMS, așa cum rezultă din atenționările feisbuc care apar automat, imediat ce într-o postare se evocă niște simple cuvinte, care nu implică vreo teorie a conspirației – covid, coronavirus, vaccin și toate expresiile inventate pentru a ocoli cenzura de pe net.

Apropo de cenzură, niciodată în istorie nu s-a petrecut ca simple cuvinte să fie considerate atacuri la valorile comunității, iar teoriile și faptele care contrazic „informațiile oficiale” să fie atât de ostracizate și satanizate. Pe baza acestei reguli anti-sociale și contrare ideii de medicină bazată pe dovezi („informează-te doar din surse oficiale”, chiar dacă sunt false, manipulate sau cenzurate prin omisiune), o sumedenie de voci critice și treze au fost arse pe rugul totalitarismului sanitar.

OMS și autoritățile statale ale întregii lumi s-au bazat pe „informațiile oficiale” ale Chinei, cu toate că nici China, nici Rusia nu au fost crezute vreodată în totalitate (în mod cinic, CNN întreba astă vară „v-ați vaccina cu vaccinul lui Putin?” – vă mai amintiţi?).

Ce informații chineze au luat de bune toți berbecii lumii, împinși de la spate de Big Pharma și de bilgheiții vieții? Că virusul a fost luat de la pangolin. Ba nu, de la liliac. Că această boală e fatală – poze și filme făcute cu drona în orașe pustii, uși sparte cu barosul și familii separate, chinezi care cădeau ca loviți cu leuca pe stradă. Că masca este eficientă 100%. Că vaccinarea în masă este singura soluție pentru a scăpa de pandemie. Că dacă merge în China comunistă și totalitaristă, iacobinismul sanitar poate merge oriunde, chit că democrația și statul de drept ar fi anihilate.

Toți berbecii s-au dus după fenta chinezilor – China, între timp, a câștigat cu doi lei controlul asupra majorității companiilor mixte chinezo-străine listate la bursă și au obținut creșteri economice de zeci de procente, plus mii de miliarde de dolari suplimentari în bonduri americane sau europene.

Iar acum, zi de zi, unii dintre acești berbeci descoperă că au fost berbeci.

Joe Biden și Fauci nu mai cred deloc că virusul a fost natural, ci că a fost scăpat (accidental sau nu) dintr-un laborator din Wuhan. Unul finanțat de americani și care utilizează tehnologie franceză, ca să fim corecţi.

Din ce în ce mai multe rapoarte științifice arată că masca a fost inutilă (sau chiar nocivă), că distanțarea socială și carantina nu au salvat, ci mai degrabă au distrus psihologic o lume întreagă. Vaccinarea este ineficientă și, în plus, a deschis calea către un oribil apartheid sanitar.

Inutil să reamintesc ce poziție am avut în chestiunea acestei plandemii. Nu asta este important acum – esențial este ca vinovații să fie trași la răspundere.

Un articol din Wall Street Journal, ziarul stăpânilor (nelegitimi) ai lumii, afirma răspicat că virusul nu mai pare a fi pătruns pe cale naturală în lume și în viața noastră și că lumea, de obicei sceptică față de pozițiile oficiale ale Chinei, de data asta s-a dus total după fenta Chinei. Lumea a acceptat cam prea repede să separe în vaccinați și nevaccinați, spune WSJ.

Cine o fi vinovat pentru toate astea? Oare bilgheiț? Oare Zuckerberg? Oare Brin și Page? Oare Bezos? Oare Biden și votanții săi? Oare Boris Johnson? Oare toate vedetele de la Hollywood?

Hm.

Mă interesează mai mult ce vor zice milioanele de români care nu doar că s-au dus după fenta Chinei, dar au făcut din covid un zeu în numele căruia au cerut și desființarea credinței în Dumnezeu și arderea pe rug a celor care „nu cred în covid”. Oare vor avea acești concetățeni ai noștri niște introspecții, niște dialoguri cu ei înșiși? Probabil că nu.

Autor: Gheorghe Piperea

Citiți și:
Autoritățile au folosit tehnici de intensificare a fricii pentru a controla comportamentul oamenilor în timpul crizei covid, recunosc cercetătorii britanici
Covid-19 a încetat să fie numai o boală. Covid-19 a devenit ideologie
Organizaţia Mondială a Servilismului

 

yogaesoteric
9 septembrie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More