Dan Puric: „Guvernul și Președinția – poarta pe unde au intrat infecțiile”

O nouă intervenție fulminantă a marelui actor Dan Puric, un intelectual care nu cedează un pas de la patriotismul bazat pe deșteptarea conștiinței naționale.

Dan Puric a făcut o excepțională trecere de la ideea de vaccinare – care este necesar să fie argumentată științific, nu propagandistic – la sănătatea unui popor atacat atât în zona biologică, dar și supus unui atac al „virusului ideologic, în zona imunității noastre sufleteşti”.

În primul rând, artistul atrage atenția că s-a creat „un conflict nefiresc între bieții oameni care s-au vaccinat și bieții oameni care nu s-au vaccinat”.

Fără a fi împotriva vaccinării, Puric spune clar: „Eu sunt împotriva acestui abuz care se face” – și se face la ordin politic. „Este clar că aceşti oameni sunt monitorizaţi politic.”

De ce asta, care este scopul? „Spun cu durere în inimă, un Guvern sau Parlament, sau un preşedinte care este ales, el este necesar să reprezinte interesele acestui stat, interesele acestui popor”, declară Dan Puric, punctând: „Deocamdată, interesele poporului român nu sunt reprezentate. Din contră. Tot ceea ce au făcut în aceşti ultimi ani, s-a făcut împotriva poporului român.”

Marele actor consideră că „este un dublu front: este un atac al virusului în zona biologică, unde ne distruge imunitatea şi este un atac al virusului ideologic, în zona imunităţii noastre sufleteşti”.

Când se îmbolnăvește un organism?”, întreabă artistul. „Când există niște porți de intrare în acel organism, sau când factorii de apărare a acelui organism sunt dispăruți. Poarta de intrare pe care au făcut-o în organismul numit România, se numește Guvernul și Președinția. E o poartă de intrare pe unde au intrat infecțiile.”

Aceste infecții au vizat, de fapt, conștiințele țării, intelectualii: „Care sunt factorii de apărare ai unei țări? Conștiințele ei, intelectualii”.

Majoritatea sunt cumpărați sau adormiți, anesteziați. Domnilor, se petrec niște chestii ciudate”, spune Puric, conchizând – „este o altă paradigmă – nu este un virus normal, e altă paradigmă… e diferit totul”.

Dan Puric compară situația cu un ordin de stingere, pe unitate – cu asta seamănă obligativitatea vaccinării și alte impuneri, asta în România în care „mult mai periculos decât virusul, este clasa politică”.

Asta este clar, că e letală” – spune Dan Puric, dând și un exemplu cum rezolvau situația în unitatea militară unde a făcut armata: „Când nu ne dădeau bilet de voie plutonierii, să ieşim şi noi trei ore în oraş, ştiţi ce făceam? Și asta recomand poporului român, cu toată dragostea. Săream gardul. Eu am mare încredere în lipsa de încredere a poporului român în butaforiile politice… este totul atât de evident!”.

Citiți și:
ANALIZĂ: Ce s-a petrecut cu România în pandemie și unde ne aflăm acum – privire retrospectivă, date oficiale, studii, avertismente (I)
Vaccinare și pecetluire. O perspectivă spirituală și profetică

 

yogaesoteric
9 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More