Marea Britanie interzice vaccinul împotriva covid-19 pentru băieții cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani după ce un studiu arată că acesta împiedică dezvoltarea organelor sexuale masculine

Agenția de securitate sanitară din Marea Britanie (UKHSA) a anunțat că toți copiii care nu au împlinit cinci ani până la sfârșitul lunii august 2022 nu vor fi eligibili pentru vaccinul împotriva coronavirusului Wuhan (covid-19) până când nu vor împlini 12 ani. Această măsură vine după ce o investigație a constatat că vaccinul afectează dezvoltarea sexuală a băieților foarte mici.

Această schimbare revoluționară se aliniază cu recomandările Comitetului comun pentru vaccinare și imunizare (JCVI) din Marea Britanie, un comitet consultativ de experți independenți care îi consiliază pe oficialii din domeniul sănătății din guvernul britanic. Comitetul a sfătuit împotriva vaccinării copiilor mici încă din luna februarie.

Anunțul UKHSA a provocat o reacție masivă din partea grupurilor de părinți și a așa-zișilor experți.

Când știm că există un vaccin sigur și eficient disponibil, acest aspect mi se pare nejustificabil”, a susținut Christina Pagel, profesor la University College London. „JCVI însuși a considerat că există un beneficiu pentru copiii mici de a fi vaccinați – chiar dacă cei mai mulți dintre ei au fost deja infectați.”

Pagel a susținut că vaccinarea copiilor cu vaccinuri împotriva covid-19 îi împiedică pe aceștia să se confrunte cu așa-numitul covid lung, să lipsească de la școală din cauza unor cazuri grave de covid-19 care pot fi prevenite și reduce transmiterea la membrii gospodăriei, la alți copii și la profesori.

Profesorul s-a temut, fără dovezi, că se așteaptă ca Regatul Unit să se confrunte cu cel puțin un val grav de covid-19 în cursul acestui an, iar acesta va infecta probabil mulți copii care nu pot fi vaccinați până la împlinirea vârstei de 12 ani.

Atât JCVI, cât și UKHSA și-au apărat decizia. Aceasta din urmă a declarat că decizia de a oferi copiilor sănătoși sub 12 ani vaccinuri covid-19 a fost întotdeauna menită să fie temporară. JCVI, între timp, a declarat că în realitate copiii mici rămân la un risc foarte scăzut de a dezvolta covid-19 sever.

Adam Finn, profesor de pediatrie la Universitatea din Bristol și membru al JCVI, a precizat că proporția părinților din Marea Britanie care au ales să își vaccineze copiii mici rămâne mică.

Vaccinul anti-covid-19 împiedică dezvoltarea organelor sexuale masculine

Modificarea politicii britanice privind vaccinarea copiilor mici a fost foarte probabil influențată de un raport recent al dr. Naomi Wolf, care a dezvăluit efectele devastatoare ale vaccinului anti-covid-19 asupra băieților mici. Potrivit lui Wolf, vaccinul împiedică dezvoltarea testiculelor băieților preadolescenți.

Vaccinurile dăunează testiculelor și afectează părțile acestora care dezvoltă masculinitatea și caracteristicile sexuale secundare ale băieților mici, ale bebelușilor și ale băieților adolescenți”, a declarat Wolf în timpul unui interviu în cadrul emisiunii „The War Room” cu Steve Bannon. „Așadar, ele afectează literalmente șansele ca băiețelul tău [sic] să crească normal ca adult uman de sex masculin.

Wolf a adăugat că dovezile îngrijorătoare care leagă vaccinurile covid-19 și fertilitatea nu se referă doar la suprimarea numărului de spermatozoizi sau a mobilității acestora, ci la „ceva și mai insidios” din cauza modului în care nanoparticulele lipidice din vaccinuri pătrund în organele reproductive ale băieților tineri.

Vaccinarea pe scară largă afectează deja ratele de fertilitate din țările cu rate ridicate de vaccinare. În Statele Unite, datele Biroului de recensământ și ale Centrului Național pentru Statistici de Sănătate au constatat că, între 1990 și 2019, ratele de fertilitate pentru femeile cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani au scăzut cu 43%, în timp ce ratele de fertilitate pentru femeile cu vârste cuprinse între 35 și 39 de ani au crescut cu 67%.

Sara Middleton, redactor la NaturalHealth365, a remarcat că generația mai în vârstă de femei se numără printre ultimele generații de americani „care au avut un program de vaccinare în copilărie «doar» cu o duzină de injecții”.

Este posibil ca femeile mai tinere din ziua de azi să se confrunte cu rate de fertilitate în scădere, în parte pentru că au avut expuneri mai mari la toxinele din vaccinurile copilăriei?”, a întrebat Middleton.

Citiți și:
Suedia a respins vaccinurile covid pentru copiii de 5-11 ani, arătând că nu există niciun „beneficiu clar” care să depășească riscurile
Efectele vaccinurilor anti-covid asupra fertilității: tulburări menstruale, avorturi spontane, nașteri de copii morți, scăderea bruscă a ratei natalității. „Am putea steriliza o întreagă generație”

 

yogaesoteric
17 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More