Marea Britanie vrea să trimită migranții în Rwanda, țara în care un milion de oameni au fost masacrați. Boris Johnson crede că este una dintre cele mai sigure țări

Guvernul britanic susține că va lua măsuri aspre pentru combaterea migrației ilegale. Astfel, cei care nu se supun regulilor de intrare în Mare Britanie și care comit fapte ilegale ori solicită azil politic în mod nejustificat ar putea ajunge în Rwanda. Anunțul a fost făcut public chiar de premierul Boris Johnson, potrivit Reuters, citată de Hotnews.

În opinia lui, Rwanda (țară din estul Africii) este una dintre cele mai sigure țări din lume, iar drepturile fundamentale ale omului nu vor fi încălcate, deoarece vor fi „trimiși rapid și tratați uman” în acest stat.

Cei care urmăresc să treacă de coadă sau să abuzeze de sistemele noastre nu vor găsi o cale automată pentru a se stabili în țara noastră, ci mai degrabă vor fi mutați rapid și uman într-o țară terță sigură sau în țara lor de origine”, a declarat Boris Johnson, potrivit sursei citate.

Partidele din opoziție și chiar contestatarii din Partidul Conservator, reprezentat de Boris Johnson, au criticat dur această măsură de combatere a migrației ilegale. Ei i-au amintit premierului Marii Britanii că, în Rwanda nu „se respectă drepturile omului”, făcând referire și la genocidul etnic din 1994.

În urmă cu 28 de ani, în Rwanda un milion de oameni au fost masacrați, ca urmare a conflictelor dintre minoritatea tutsi și majoritatea hutu. Documente despre această tragedie au apărut inclusiv anul trecut, la solicitarea Franței, relatează Digi24.

Ministrul britanic de interne Pri Patel a semnat deja acordul de parteneriat la Kigali, capitala Rwandei. Astfel, zeci de mii de migranți ar putea ajunge în acest stat, menționează sursa citată.

Românii, cea mai numeroasă minoritate din Anglia

După ieșirea din Uniunea Europeană, Marea Britanie a introdus de la 1 ianuarie 2021 sistemul de migrare pe bază „de puncte”, pentru a se asigura că în acest stat va ajunge cine îndeplinește cu adevărat anumite criterii și o face cu bună-credință.

Potrivit ultimelor date furnizate de autoritățile din Londra, românii reprezintă cea mai numeroasă minoritate din Anglia. Anul trecut, în mod oficial erau un milion de români care trăiau în Regatul Unit, potrivit PRO TV.

Cu toate acestea, numărul conaționalilor noștri ajunși în Marea Britanie ar putea fi mult mai mare, având în vedere că au fost numărați doar cei care figurează în evidențele publice.

Citiți și:
Conspirația globaliștilor pentru a distruge Europa etnică
Distrugerea rapidă a Europei prin migraţia ce a fost dictată de globalişti
Efectele evidente ale islamizării Angliei: Londra are un nou primar musulman, ce este acuzat de relații cu imami extremiști!!!

 

yogaesoteric
16 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More