Marea Resetare a lui Mucles: Un tartor al globalismului în fruntea Twitter

Elon Musk a anunțat că noul CEO al platformei sale de comunicare virtuală este o președintă executivă a Forumului Economic Mondial al lui Klaus Schwab.

Noul CEO al Twitter este Linda Yaccarino, actual președinte al grupului de lucru „Viitorul Muncii” al Forumului Economic Mondial și membră a comitetului director al FEM pentru „media, divertisment și cultură”.

Elon Musk a anunțat că Yaccarino îl va înlocui în poziția de președinte director general al Twitter, iar el va prelua funcțiile de președinte executiv și de CTO (director tehnologic).

Yaccarino este președinta executivă a Forumului Economic Mondial din ianuarie 2019, adică puțin înainte de a fi lansată Marea Resetare prin pandemia covid.

Profilul de pe LinkedIn al lui Yaccarino informează că aceasta este „președintă a grupului de lucru al FEM pentru viitorul muncii și membră a comitetului director pentru industria media, divertisment și cultură al FEM”.

De asemenea, ea a fost președinte de vânzări publicitate al companiei NBC Universal.

Pe pagina ei biografică de pe site-ul Comcast se poate citi că, în această calitate, Yaccarino s-a implicat activ în răspândirea terorii covid: „În calitate de președintă a Consiliului pentru Publicitate (al NBCU) 2021-2022, Yaccarino a făcut parteneriate cu lumea afacerilor, cu Casa Albă și cu agenții guvernamentale pentru a crea o campanie de vaccinare anti-covid-19, cu participarea Papei Francisc și care a vizat peste 200 de milioane de americani.”

Mai mult, Yaccarino a încurajat practicile discriminatorii de angajare bazate nu pe calitățile profesionale, ci pe criterii rasiale și sexuale. Comcast scrie: „La NBCU, ea folosește puterea media pentru a promova echitatea și a contribui la lansarea de inițiative bazate pe DEI (Diversitate, Echitate, Incluzivitate)…

După care urmează o listă întreagă de inițiative progresiste aparținându-i lui Yaccarino.

Iată mai jos și un comentariu spumos (în limba engleză) al lui Paul Joseph Watson de la Summit News despre numirea unui tartor al globalismului în fruntea Twitter:

Citiți și:
Școala de dictatori covid a lui Klaus Schwab și planul pentru Marea Resetare
Klaus Schwab, la Summit-ul Guvernului Mondial: Trebuie să stăpânim lumea!

 

yogaesoteric
31 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More